понеделник, 18 ноември 2013 г.

България се превръща в столицата на кол центровете

trz

Под заглавие "Забравете Индия ... кол центровете се преместиха в България" лондонският вестник The Independent обобщава, че британските компании изнасят дейността си все
по-близо до Великобритания. Британските компании Thomas Cook, eBay, Sky, Seatwave и Zumba Fitness са изнесли някои аспекти от потребителските си услугите в България, посочва изданието. Според публикацията тази тенденция навежда на мисълта, че Индия може тихомълком да изгуби в крайна сметка короната си на световна столица на кол центровете.

18 шедьовъра за реклама на безопасен секс

13 ноември, 1987, с цел да се насърчи "безопасният секс" и да се предотврати разпространението на епидемията от СПИН, по телевизионния канал BBC  първи показват търговска реклама на презервативи. От този момент нататък на международно ниво започва сериозна кампания за информиране на хората за това как да се предпазят от "болестта на века."
Избрахме за вас най-ярките примери за реклама срещу СПИН.

stopaids15

неделя, 17 ноември 2013 г.

Станишев, Орешарски и Местан погребват европейските амбиции на България. Предстояща загуба на еврофондове за 572 милиона лева

ui

Това е писмо, пристигнало от Европейската комисия - ЕК в министерство на земеделието, което показва, че експертите в Брюксел са притеснени, че България може да загуби 572 милиона лева, или, както се вижда в писмото 286 милиона Евро.

Социалистическа окупация във Венецуела: армията завладя магазините и раздава стоките почти безплатно

12.11.2013 година, Президентът на Венецуела Николас Мадуро, не може да се справи с икономическата криза в страната и затова прилага крайни мерки. Той наредил на армията да принуди под дулата на автоматите, търговците да продават стоките си на 20-25% от цената им. Гражданите изоставят работата си за да се наредят на дълги опашки с надежда да се доберат до партийно обезценените стоки. Всичко това се върши под лозунга “Борба с инфлацията!”

1ftoood-800x533