понеделник, 1 февруари 2010 г.

Българският мутро-милиционерски бизнес иска да бутне валутния борд. Пречат му Дянков, Костов и Димитров

Мутро-милиционерският бизнес здраво го е загазил. Те нормално без да крадат не могат да съществуват и сега за тях ножът е опрял до кокал. Борбата е на живот и смърт. Или ще бутнат валутния борд и ще обезценят лева, респективно кредитите, които са взимали в левове ще се обезценят, или ще фалират и ще изтекат в канала. Ето чуйте, те си го казват съвсем откровено:


Софиянски иска оставката на Дянков

Трябва да влязат пари в обращение, да се премине към плавно намаляване на заетостта в публичния сектор и осмисляне на работата му, както и разширяване на активните мерки на пазара на труда, чрез които се разкриват работни места, добави Софиянски…. Накрая той заяви, че комбинацията в парламента Иван Костов, Мартин Димитров и Симеон Дянков е вредна за българският народ. /БГНЕС /

Такааа … значи тези които не са съгласни да се печатат пари, държат на финансовата стабилност, не смятат, че държавата трябва да спасява мутро бизнеса с парите на данъкоплатците са ВРЕДНИ за България? Честито! Другата новина, която не може да не хвърли в ужас всеки нормален българин е номинирането на милиционера от ДС Кольо Парамов за съветник на Бойко Борисов.
Да се надяваме, че сценария за бутането на борда ще се провали. В противен случай ни чака обедняване с 20-25% от евентуалната девалвация на лева.

Няма коментари: