петък, 17 февруари 2012 г.

Защо Путин е непобедим при демократични избори - събира 52% подкрепа, а уж либералната му опозиция само 2%?. Да погледнем цифрите

Добре ли е за България Путин отново да бъде президент на Русия? Не. Защо? Защото Путин е силен и умен човек с военна закалка и дисциплина. При него Русия ще стане още по-силна, а това не е в наш интерес. Русия е българския враг номер едно и исторически и геостратегически и чисто географски. Ние имаме интерес от много слаба руска държава, от корумпирано управление в Москва, небоеспособна руска армия и ръждясващ в Севастопол Черноморски флот. Ние имаме интерес от това мужиците да не развиват технологии, а да служат за ресурсен апендикс на ЕС, който купува продуктите, които не можем да продадем на друго място. Т.е. от всичко това следва, че нашият кандидат в Русия не е Путин, а т.н. либерална опозиция. Това е нашия, български интерес.

За съжаление интересът на руснаците е диаметрално противоположен – искат силна държава, армия, плуващи кораби, по-добри заплати. Затова 52% от тях ще гласуват отново за Путин и са прави за себе си. Защо? Защото цифрите го потвърждават – по време на управлението на Путин Русия просперира и хората живеят все по-добре. Убедете се сами:

В тази таблица оцветеното в зелено е добре, а оцветеното в червено е лошо. Данните са от държавния институт по статистика на РФ.

000fbc79

Между 1992 и 1999 година, при Елцин са приватизирани 133 200 предприятия за 9,2 милиарда долара. Между 2000 и 2010 година при Путин са приватизирани 10 200 предприятия за 27,7 милиарда долара или при Путин приватизацията е 50 пъти по-изгодна за Русия.

22c82_XL

Раждаемостта след 2000 година се увеличава:

ff

Правителството на Путин събира огромните 76% доверие или частично доверие на руснаците:

581yb

Златните резерви на руската банка при управлението на Путин се удвояват. В момента те за 970 тона за около 56 милиарда долара:

.jpg.500x300_q85

При Путин Русия преодоля демографската криза и тренда е вече положителен.

a6abe0

От политическите лидери, единствена конкуренция е … лидера на комунистите Зюганов.

5z8q

От всичко това става ясно защо руснаците избират Путин напълно демократично и защо не искат и да чуят за други.

Няма коментари: