вторник, 21 май 2013 г.

Кратък разбор на изборите

 

Кратък разбор на речите на лидерите на партии в новото парламентарно бунище:

1) Борисов се държа перфектно и се вижда колко зрял и мъдър политик е. Перфектна реч, за пореден път смаза новата коалиция

2) Другаря Мухин (Мухин е моминското име на Станишев), пак е отървал козите. Нищоказването му стана навик - вече и баба ми го разбра и като го види сменя канала. Даже и коментар не може да се направи на думите му - скучна соц. дъвка, както казва една моя позната.

3) Старият агент работил против турците навремето - Местан, и той излиза със същата агентурна дъвка, с цел думите на Мухин да изглеждат като неоспорима истина. Надул се като пуяк и говори простотии за етническо деление от страна на ГЕРБ и бла бла бла още три купа фекалии. Крещи истерично, с цел да изглежда по-правдоподобно. Тресе се от страх - очевидно е.

4) Другаря Волен Сидеров пак започна с панаирите. Ръкомаха, плаши, даже се обяви против ЕС и бойкотира химна му, но това не му пречи да има кандидати за Европарламента - ми като е ербап що праща славибиневци там? Истерик както винаги, с цел да прикрие колко е одупен на московската местано-станишева шайка. В общи линии повтори думите на Местан, боядисани със старите приказки за национализации, злато и так дальше, но забравя да спомене руските колонизатори. И като е голям мъж - нека се откаже от собствените субсидии или да ги дари на бедните - но не би. Всъщност е най-големия сульо - достатъчно е Атака да гласува "въздържал се" или депутатите му да липсват, за да минават решенията на Местан и Мухин. Започна с номерата - ние няма да гласуваме за това, за онова. Всъщност Волен обърна палачинката, когато видя народното недоволство в интернет. Приказки за малоумници - накрая направиха етнически панаир - явно чакат нови избори, защото усещат колко са нестабилни.

82728_nМаргарита Димитрова

Няма коментари: