сряда, 10 август 2011 г.

Тук ще ви кажем кой точно и защо подпали пожарите в Лондон, Бирмингам, Манчестър и Ливърпул

1312799140_0302_480x300Шести ден продължават палежите във Великобритания. Интересно е да се наблюдава как медиите филтрират информацията за случващото се и манипулират общественото мнение. Много рядко в тях ще намерите отговор на двата основни въпроса:

1. Защо точно избухват безредиците и кой е убития Марка Дагън?

2. Кои са тези, които подпалиха големите английски градове?

Истината е, че след дълги години на усилия, “джентълмените” от английската политическа класа, поддръжници на мултикултурното общество, докараха ситуацията до криза. В резултата на това, сега Лондон изглежда доста живописно:

110807125701_11

Вестници и телевизии говорят и пишат за за “банди от младежи”, “местни жители” и “британци”. За причина на метежите се изтъква убийството на 29 годишния британец Марка Дагън от полицай … и толкова. Тук подробностите спират.

Марка Дагън е чернокож британец, който дълго време е бил наблюдаван от британските служби за връзките му с бандитски групировки занимаващи се с разпространение на наркотици и проституция. На 4 август 2011 година колата му е спряна от полицията за рутинна проверка. Дагън отказва да се подчини и открива огън с пистолет по силите на реда. Полицията отговаря на огъня, при което чернокожият бандит е убит.

В резултата на легитимните действия на полицията, реагирала при самозащита, чернокожите емигрантски банди в големите британски градове, подкрепени от радикализираните ислямски групи, които се финансират чрез продажба на наркотици и трафик на оръжия, чрез Туитър организират бойни групи и започват да палят и унищожават това, което никога не са строили.

Известно е, че толерантната и мултикултурната Британия е крупен международен център на войнствения ислям и ислямския тероризъм. Разбира се, английските специални служби са на ниво и всичко това беше под контрол. Беше … , но шило в торба не стои и зверовете си остават зверове особено когато се наплодят достатъчно. Тогава те вече не подлежат на дресиране чрез методите на толерантността и мултикултурализма. Зовът на дивото ги завладява и от “чернокожи джентълмени” те се превръщат просто в диви хора дошли от джунглата в богатата Европа за да грабят и палят. 

Надявам се това никога да не се случва в България.

Няма коментари: