неделя, 3 декември 2006 г.

Polonium-210 за коледен подарък. Добра идея!


Помислете за това! Може би имате някого на когото бихте го подарили.:-))). Не знам защо се сещам за вицовете за тъщите. Няма шега . Ето тук ако желаете можете да си го поръчате. Има и инструкция. Тройка изотопи струват $179, а един го дават само за $69. На сметка е!

До тук всичко добре, ако Александър Литвиненко не беше отровен именно с Polonium 210:

И каква стана тя? Оказва се че всеки може да си го вземе по интернет. Е, най-вероятно няма да е за дълго, така че ако ви трябва - побързайте!

Kak да скриеш експлозив в самолет ...

...все по-трудно. Да му мислят терористите. Ние обикновените пътници може само да сме доволни от напредъка на технологията за сканиране. backscatter:






Tолерантност по марокански.

Един немец е осъден на 6 месеца затвор за разпостранение на книги и СD за християнството. Това е станало в Агадир, Мароко...страна, която претендира да е модерна и толерантна.

RABAT (Reuters) - A Moroccan court jailed a German tourist for six months for attempting to convert Muslims in the southern resort of Agadir, officials said on Wednesday.The court in Agadir, Morocco’s main tourist destination, found the 64-year-old man guilty of trying to "shake the faith of a Muslim," they added...