вторник, 4 февруари 2014 г.

Иван Костов е срещу референдума предложен от Президента Плевнелиев. Драгалевският след като защити Певски, сега дава рамо на БСП и ДПС. Доклад: ПРЕДВАРИТЕЛЕН АНАЛИЗ НА ЕВЕНТУАЛНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ВЪВЕЖДАНЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ В БЪЛГАРИЯ

1511175_10152198483194629_1759002570_nКостов отново показа истинското си лице в подкрепа на БСП, ДПС и олигарсите. В доклад на оглавяваната от него поредна клиентелистка псевдонаучна организация, Риск мениджмънт Лаб, озаглавен:

ПРЕДВАРИТЕЛЕН АНАЛИЗ НА ЕВЕНТУАЛНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ВЪВЕЖДАНЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ В БЪЛГАРИЯ

той застава срещу позицията на ГЕРБ, Плевнелиев и другите демократични сили за необходимост от референдум и задължително гласуване. Без съмнение, Костов играе в отбора на БСП, ДПС, Бареков, Пеевски и компания. Има ли изненадани? Ако има то нека те си припомнят :

Биография на Иван Костов такава каквато никога няма да я прочетете на сайта на ДСБ и защо Гаргамел не почете жертвите на комунизма на 1 февруари 2012 година

 

Ето кратък откъс от заключенията на доклада:

ЗАКЛЮЧЕНИЯ

При подобни значителни отклонения от е общо 10 от 12 изследвани страни, следва да се приеме за изключително вероятна Хипотеза 1, а именно, че при повишаване на избирателната активност до такава, клоняща към 100%, чрез административно-законови мерки, националистическите партии биха били сериозен бенефициент под формата на допълнителни парламентарни места. От теоретична гледна точка подобна хипотеза би могла да бъде обяснена, например, с корелацията между симпатизиране на националистически/популистки партии и ниското образование. Емпирично, корелацията е налице в данните за България, но не е достатъчно силна за да предостави пълна теоретична обосновка на феномена от Хипотеза 1. Необходими са допълнителни изследвания по темата.

неделя, 2 февруари 2014 г.

Русия–деградация на морала и семейството , Мека за изневерите и сексуалната разпуснатост

a6bce2281dbd5537f9b1b24329771856062da13d_900

Сексът като лесен път към богатството

Днес, в постсоциалистическата епоха, за младите красиви жени сексът често е най-лесният път към богатството. Навсякъде в Санкт Петербург се шляят млади красавици, хванати под ръка с по-възрастни господа. Но и Антон има много работа. Както и Иван, който е шеф на фирма за логистика. Той знае, че флиртът на богатите руснаци върви много добре: “Излизам да се разходя с моя “Лексъс” и се оглеждам за красиви момичета. Питам ги дали може да ги закарам някъде. След това отиваме да пием кафе, а по-късно се озоваваме на яхтата ми.” Ако жената направи всичко както трябва, може да бъде снимана като момиче на месеца в еротичния календар, който Иван отпечатва всяка година за клиентите си.

Торбичка жасминов чай за 13 евро

Никъде другаде просташко-претенциозната стратегия не функционира толкова добре, колкото в Русия. В Санкт Петербург има повече “Порше Кайен”, отколкото в немския град Щарнберг, където се произвеждат. И с колкото повече конски сили е колата, толкова по-хубава е жената. Типичните олигарси водят красавиците си в кафе “Тифани”, където в тоалетната за най-добре оформените женски дупета в света има тъмносиня тоалетна хартия. Торбичка жасминов чай струва приблизително 13 евро. След това може да се отиде в клуб Tallion, където новобогаташите отварят бутилка вино Петрус от 1989 година за 247 000 рубли (приблизително 7000 евро). Могат и да загубят в казиното сума, която се равнява на многофамилна къща. След това могат да се позабавляват на паркинга зад затъмнените стъкла на луксозните си автомобили.

Безнравствени жени

Жените се държат не по-малко разпуснато. Руският “Космополитън” дава забележителни съвети за това, как жената да заблуди съпруга си. Като алиби изданието предлага дамите да се включат в несъществуващото “Общество за глобалното затопляне”.
В действителност на много жени им е трудно да си намерят добър брачен партньор. „Руските мъже са ужасни. Предпочитам вкъщи да имам един банкомат и един вибратор”, казва 24-годишната репортерка в телевизионен канал Саша. А за рускините между 30 и 40 години вероятността да си намерят мъж, който да не е женен и да не е алкохолик, клони към нулата.