четвъртък, 7 февруари 2013 г.

Спокойно, Бойко. Няма такава кампания, която може да ни накара да повярваме, че Буда е Юда

Не знам за такива документи, не чета и не се интересувам. Това е последното издихание на мафията в България. Във всичко, което се тиражира, ако имаше 0,00001 процент истина, отдавна да са ме размазали при тази ярост, с която виждате какви комбинации непрекъснато използват.

Явно е, че това е целенасочена кампания, както и че са чакали Спас Спасов, човекът, който е забъркал цялата каша, да умре преди месец, за да няма виновен. Какви ги е забъркал той, ще си отнесе тайните в гроба. Сега сме 2013 година, те говорят за 1996 г. БСП и ДПС са били толкова пъти на власт от тогава. Ако са знаели, тези хора са били живи, защо не са го казали.

Най-големите доказани полицейски служби в света не само са ме награждавали с ордени и медали, а в последните дни дори всички аплодират действията на службите, които реално ръководя или съм ръководил преди пет години.

Охранителната фирма ИПОН, ръководена от мен, беше определяна като "втората НСО", тъй като пазеше политически фигури като Генадий Зюганов, Николай Рижков, Тодор Живков по митингите му в страната, след това и Симеон Сакскобургготски. Представяте ли си какъв скандал щеше да е в момента и как щяха да се обясняват и сини, и червени, ако в единия случай са наблюдавали политически своите опоненти, а сега се крият под глупостите си, които са сътворили тогава. Нито една от тези информации нито е доказана, нито е вярна.

Бойко Борисов
Брюксел, 07.02.2013 г.

Барозо ще открие Дунав мост Видин-Калафат на 9 май

dscn0962

За четвърти пореден път мениджърският състав на FCC Construccion посрещна министър-председателя на България Бойко Борисов, който инспектира строежа на моста, придружаван от министъра на информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски.

„Лично председателят на Европейската комисия Барозо ще присъства на официалното откриване на моста на 9 май!” – с гордост съобщи Борисов, след като премина с кола по моста от българския до румънския бряг.

Инж. Алберто Бергара, мениджър на Проекта „Дунав мост Видин-Калафат” от страна на Изпълнителя, информира премиера за оставащите довършителни дейности до пускане на транспортното съоръжение в експлоатация – полагане на хидроизолация, изграждане на жп линията, полагане на пътната настилка, електрификация и пр.

В състава на придружаващата премиера делегация бяха още: Десислава Атанасова, министър на здравеопазването; Вежди Рашидов, министър на културата; инж. Цветан Асенов, областен управител на област Видин; Герго Гергов, кмет на Видин и др.

Sonya Machorska, Public Relations Danube Bridge Vidin-Calafat

Хизбула, новият стар съюзник на Станишев и БСП срещу правителството на ГЕРБ

Червените и Хизбулла в нов Отечествен фронт срещу ГЕРБ. Ако беше жив, бащата на Сергей Станишев най-добре щеше да разбере за какво става дума. Та нали през не малък период от комунистическата си кариера точно той е един от моторите за топлите връзки с всевъзможни арабски парти след това трансформирали се в хибридни полутерористични организации. Както се казва крушата не пада по-далеч от дървото.

his

сряда, 6 февруари 2013 г.

Буда не е Юда

Забавно е да се наблюдава как част от медийната измет отново яхна познатия рефрен "всички са маскари". Разчитайки на ни удавят във водопадите от празни приказки, хипотези и безпочвени предположения, които се леят от канализацията на устите им, те отново да ни убеждават, че между добро и лошо няма никаква разлика. 

Искат да ни внушат, че да сътрудничиш на българските служби и МВР през 1996 година е също толкова лошо както и да си агент на КДС преди 1989 година. Целта е гражданите да бъдат обезверени, объркани, а критериите подменени . Те не могат да простят на Бойко Борисов, че се е измъкнал от машината на комунистическата милиция и по-някаква случайност не е попаднал между колелата и, че е не е бил нито агент на ДС, нито бос на мафията в тъмните берови и костови години. Това не ги устройва и затова фалшифицират. За тяхно най-голямо съжаление усилията им са напразно защото всеки нормален човек знае, че Буда не е Юда.