събота, 7 юли 2012 г.

Нина Добрев пее на български и рекламира България в пародийно рап парче заедно с актьора Ник Браун

nina-dobrev
Нина Добрев пее на български в пародийно рап парче заедно с актьора Ник Браун.

Клипчето е записано за сайта за смешни филмчета Funny or Die. В него любимката на тийнейджърите призовава феновете си да използват слънцезащитен крем, преди да отидат на плажа. Добрев не пропуска да покаже и своя тен, като в голяма част от клипчето е по бикини и се маже с крем. Красавицата рапира "Имам тен, защото съм българка" и след това казва на родния си език почти неразбираемо: "крем за слънцето".

Нина е решила да образова американците и за това къде се намира България. Облечена като учителка, тя показва с показалка карта на нашата страна и ги моли да не я бъркат с Унгария.

Истината за Сирийската армия на "свободата" (18+)

Шокиращо видео!  ВНИМАНИЕ (18+ години) кадри с обесени и обезглавени мирни жители на Сирия!
Истината за кампанията на терор, отвличания и убийства предприета от "Сирийската армия на свободата".
Истината за сирийските бунтовници е коренно различна от описанието което получават от невежите  политици и медии. Вместо борци за свобода и уплашени цивилни граждани се вижда, че те са безмилостни тежковъоръжени Джихадисти, известни с това че са извършили хиляди убийствени зверства и терористични атаки.
Техните цели са в пълно противоречие с целите описани от Запада. Вместо да се борят за демокрация в Сирия те се опитват да установят примитивен Ислямски Шериат от 7-ми век, реализацията на който включва клане на всеки възразил.

петък, 6 юли 2012 г.

България има 950 милиона причини да бъде усмихната! Файненшъл таймс

06-Jul-12 11-32-26

В района на балканите, сред клатещите се икономики изправени пред сериозни фискални кризи, България постигна забележителен успех тази седмица с емитирането на суверенна облигационната емисия. Балканската страна продаде облигации за 950 милиона евро при при лихва от едва 4,25 на сто. Доходността  на облигациите на България с падеж през януари 2013 година, например в момента е 7,5 на сто, а други страни в региона са под с много по-голям натиск. Сърбия се финансира на международните пазари с 14.25% на 4 юли, румънски заем в средата на миналия месец бе undersubscribed. 

За разлика от Сърбия, Румъния и Гърци, България след икономическата криза през 1997 г. е водила строга фискална политика. Колкото до бързо преминалата рецесия, бюджетен дефицит бързо  се възстанови и се предвижда ръст от 1,3% за тази година. Публичният дълг е само 16 на сто от БВП. Успехът на облигационна емисия може да бъде важна стъпка за възстановяването на страната.

четвъртък, 5 юли 2012 г.

Пожарникарите, военните и рейнджърите гасят пожара! Благодарим! Еко малоумниците са силни само на Орлов мост и в Интернет, но за работа не ги търси

618x346

Относно злобата и плюенето в българския Интернет по пожарникарите, които денонощно са на Витоша … просто нямам думи. Да, именно пожарникарите, рейнджърите и военните гасят пожара, а не еко зомбитата от Орлов мост. Нека го кажем ясно:

Пожарникарите, военните и рейнджърите загасиха пожара! Благодарим!

@

430x318

За съжаление България се превърна в поле за изява на всякакъв вид малоумници (еколози-пожарникари,доброволци-клатикурци) Едно голямо благодаря на пожарникарите за труда и за това,че въпреки опита да бъдат оплюти се борят още с пожара!!! Само един пълен идиот може да каже,че такъв пожар се гаси лесно и че някой нарочно не го гаси. Това са хора които никога не са стъпвали в Бистришко бранище !!!

@

0e6798d593

Разбирачите,
Някой да е забелязал, че едва ВЧЕРА Нона Караджова даде РАЗРЕШЕНИЕ да се проправят просеки.
Момчета знаят как се гаси горски пожар, но не забравяйте, че това е Биорезерват!
Относно тъпите коментари на доброволците - пожарът не е детска игра, нито Орлов мост.

@

zx980_1858160

А де? Бойко угаси и този пожар. А зеленищата се надяваха гората да гори поне месец два, ако може и до изборите догодина. Тюх, язък пак не стана! Бойко го угаси.

Мнения от форум

вторник, 3 юли 2012 г.

България в очите на балканските ни съседи

За разлика от македонските медии във ФИРОМ където антибългаската кампания се е превърнала в дългосрочна национална политика, другите балкански съседи виждат страната ни в по-различен начин. Позитивизмът и доброто настроение струи от сръбските и хърватски рекламните клипове за България.

Кой са конкретните виновници за пожара на Витоша? Андрей Ковачев и Тома Белев

Toma_Belev02

Според „Природата за хората и регионите" природозащитниците са виновни за избухналия пожар.
Според организацията виновници за възникналия пожар в резервата „Бистришко бранище" са представителите на зелените организации Андрей Ковачев и Тома Белев.
Те са участници в специално назначена комисия от МОСВ за справяне с последиците от бедствието върху смърчовите гори, които налагат мнението си да не се изнася сухата дървесина от поразения резерват. Отговорни са и Димитър Стоев, председател на комисията и Евдокия Манева, министър на околната среда по това време.

На снимката: Тома Белев и Андрей Ковачев.

понеделник, 2 юли 2012 г.

От къде го намери Борисов това момче?! Дянков уреди за България €1 млрд. при лихва 4.25%

618x346

Ръкопляскания Дами и Господа! Най-добрият финансов министър на всички времена!

България успя да пласира при голямо търсене емисия петгодишни облигации за 950 млн. евро. Доходността, по неофициална информация, е под 4.50% или доста под прогнозите.

По информация на "Капитал" постигнатата доходност е 4.436%, а търсенето е надхвърлило предлагането пет пъти.

България такава каквато ще я построим отново

Социализмът беше ужасна система, неефективна, русофилска, продажническа, потисническа и човеконенавистна, но те строяха пътища и инфраструктура. След това за 20 години криво разбрана демокрация нищо не се направи, а това което беше изградено беше оставено да се руши. 20 години политическата доктрина в България беше кражбата, а мафията поставяше и сваляше правителствата. Така до 2009 година когато нещата се промениха …

Тази снимка показва онази старата България, която ние отново ще започнем да градим.

9d0

Магистрала Хемус

неделя, 1 юли 2012 г.

Бойко Борисов: “Цялата страна трябва да изглежда така както в момента изглежда Старозагорска и Ямболска области .”

При откриването на Лот 2 от  автомагистрала ”Тракия”, Мин. председателят заяви, че цялата страна трябва да изглежда така както в момента изглежда Старозагорска и Ямболска области – „обработени, засадени поля и сред тях магистрали”.

Строителството на магистралите ще донесе резултати в следващите години, посочи премиерът. До края на годината предстои да бъде открит Дунав мост 2 и още няколко големи инфраструктурни обекти. България има договорености от 95% по Оперативна програма „Транспорт” и 30% вече са усвоени.
Премиерът Бойко Борисов припомни, че при встъпване в длъжност на правителството на ГЕРБ всички еврофондове на страната са били спрени, а в момента се усвояват милиарди евро. Това са числови измерения, които няма как да бъдат манипулирани, заяви министър-председателят.