петък, 24 май 2013 г.

Станишев насади Орешарски да управлява с ума на Волен и таланта на Местан

sergei_stanishev2"Тройна коалиция" - като чу тези думи, Волен Сидеров на няколко пъти превъртя от бяс тези дни. Лидерът на "Атака" винаги ми е приличал на Ам Гъл от "Властелина на пръстените", а също и на джуджето от "Туин Пийкс" - самодоволна зла недъгавост, потопена в призрачна атмосфера. Това съмнително очарование Сидеров почна да пренася и върху целукопното 42-о
Народно събрание с буйствата си в пленарната зала, по улиците и тв студиата.
Фрийк-шоуто на черната му харизма беляза откриването на пленарната сесия и избора на Михаил Миков за председател на Народното събрание, сигурно ще прикове вниманието и при гласуването на кабинета "Орешарски" другата седмица.
От първия ден лъсна интимната тайна на 42-я парламент - ще ни управлява скрита коалиция между БСП, ДПС и "Атака". Стана ясно, че трите партии отдавна са се договорили, но
още ги е срам да го признаят дори и на себе си.
БСП и ДПС се държат като родители на дете-идиотче. Усмихват се гузно на изстъпленията на Волен Сидеров, които стават пред очите им и търсят съчувствие от околните. Един вид:
"И ние не го щем тоя урод, ама нямаме друг избор".

Огнян Минчев: Национал-социалистическата програма на Атака не може да бъде основа за участие в управлението на една европейска страна

sergei_stanishev

Социалистите от БСП и либералите от ДПС изслушаха с благодушна симпатия бруталната национал-социалистическа реч на Волен Сидеров при откриването на парламента. Лютви Местан внимателно поправи Сидеров, че ДПС не е анти-конституционна партия – и толкоз! Единствено Бойко Борисов – парият - победител на изборите – осъди анти-европейските и анти-демократични послания на лидера на Атака. Посланиците на европейските и на други демократични държави тихо но демонстративно напуснаха парламентарната зала преди словото на новоизбрания председател на Събранието Миков.

Накъде отиваме? В своята реч Сидеров нарече европейските партньори на България „колонизатори”, а техните компании – монополисти, които трябва да си вървят. Сидеров нямаше предвид „Газпром”и „Лукоил”, а именно европейските компании. Ами ако Европа с облекчение въздъхне и с готовност вдигне „колонизацията” от България? Това не е невъзможно, след като българските социалисти (начело с шефа на ПЕС) и либерали от ДПС се намират във фактическа коалиционна зависимост от Атака за да управляват. Австрия бе изправена пред суспендиране на членството си в ЕС преди десетилетие заради включването на крайно дясната партия на Хайдер в правителството на страната. А Хайдер бе благ либерал на фона на Сидеров § Со...

ЕНП в Европейския парламент: В България има двойни стандарти на европейските социалисти. Европейският дебат за Тройната националсоциалистическа коалиция тепърва започва

"В България има двойни стандарти на европейските социалисти", каза Жозеф Дол , председател на групата на ЕНП в Европейския парламент, в коментар на политическата ситуация в България.

Жозеф Дол направи изявление в пленарната зала на Европарламента в Страсбург, в което изрази недоволство от казаното преди два дни от лидера на социалистите в ЕП Ханес Свобода.

"Избирателната кампания в България приключи. Резултатите са налице. Днес може да бъде сформирано правителство. Търсейки мнозинство, българските социалисти не изключват и подкрепа - явна или скрита - на партия "Атака", изтъкна Дол и се обърна към Ханес Свобода с думите: "Aко трябва да вярвам на Bашите декларции, вие сте готов да преглътнете това горчиво хапче. Ще бъдете ли заложник на г-н Станишев, председател на БСП и ПЕС? Защото това горчиво хапче се казва "Атака".

По думите на Жозеф Дол, една националистка и ксенофобска партия отхвърля европейския път на България, а нейният лидер смята, че "чуждите инвестиции и европейските посланици са колонизатори, които трябва да бъдат изгонени".

КРОСС

четвъртък, 23 май 2013 г.

Документ показващ, че ДПС е финансирало Атака за изборите през 2005 година. Възможно ли е да е истина?

862931_n

Преди време в Интернет изтече един документ за решение на ДПС да финансира партия Атака с 1 600 000 лева за изборите през 2005 година. При появяването му не обърнахме внимание защото преценихме, че най-вероятно е фалшификат. Фалшификат ли е наистина?

сряда, 22 май 2013 г.

ДПС и Атака в съюз срещу служебното правителство и премиера Марин Райков

Става все по-прозрачно близкото сътрудничество между ДПС и Атака. Днес в Парламента двете партии ръка за ръка скочиха срещу Правителството и Премиера. След това Сидеров предлага заедно(най-вероятно с ДПС) да отидат и насила да ги доведат.

След като министър-председателят Марин Райков и министърът на икономиката и енергетиката Асен Василев не се появиха в пленарната зала за началото на обсъждането по темата, срещу отсъствието им остро реагираха ДПС и "Атака".
"Временният министър-председател се гаври с българския парламент, да гласуваме до 30 минути да се яви", предложи депутатът от ДПС Делян Пеевски.
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров го подкрепи: "Имаме опит при посещението на Министерския съвет. Г-н Райков беше мобилизирал Националната служба за охрана да ни блъска и да не ни пусне.  Тогава още не бяхме депутати. Сега ние можем да отидем и да ги доведем"

Sergei Stanishev – Volen Siderov National Socialist pact Bulgaria 2013

sergei stanishev

НЕК е пред фалит заради червените кредити по АЕЦ Белене и костовите две централи в “Марица Изток”

Популизмът продължава с бясна скорост и в крайна сметка ще фалира държавата. НЕК е пред фалит, а националсоциалистическото мнозинство в Парламента иска намаляване на цената на тока. Познайте колко време ще издържим така?

Ликвидността на компанията е близо до нула, каза от трибуната на Народното събрание председателят на НЕК Иво Лефтеров. Основни фактори за лошото състояние на НЕК са ВЕИ енергията, която трябва да се изкупува на преференциални цени и високите цени, на които изкупуваме тока от двете централи в “Марица Изток”.Тежат ни кредити, отпуснати за строителството на АЕЦ "Белене" и за изкупуване на скъпия ток, допълни шефът на държавната енергийна компания.
Започнали сме преговори с двете американски централи за намаляване на цените на изкупувания ток, съобщи още Лефтеров. Той оцени високо положените усилия от служебния икономически министър и ДКЕВР за стабилизиране на компанията и избягнатия фалит при неизплащане на задълженията към банките. /БЛИЦ

Реквием за един политически труп

986806_n

Най-добрата новина от тези избори е изчезването от политическата карта на сектата от Драгалевци и края на кариерата на лидера и Иван Костов. Както се предполагаше, след като напълно фалира дясното, разби и де що имаше останало все още след 2001 година, Иван Костов останал без субсидия напусна уж политиката.

Плъхът капитан избяга след като потопи собствения си кораб и след като вече няма келепир и пари в партията.

Вълк единак, това е яко!

Ах, как много выпало снега,
Да как же когти рвать поутру.
Одиноким волком я бегал
И одиноким волком умру.
След саней пурга заметает.
Не достать их - слаб стал и стар,
А кабы я общался со стаей -
Был бы хоть какой-то навар.

Я бы залетел на оглоблю -
Оттолкнуться легче с нее,
А потом за гриву ли, в лоб ли -
Что мое, волки, то мое.
Я в удачу сызмальства верил,
Мне удачи не занимать.
А я из всех на свете артерий
Сонную люблю обрывать.

Ты как дашь по ней правым нижним,
Дернешь влево - и нет проблем.
Стая мигом кровищу слижет
До залысины на земле.
И обнимет меня волчица
За детей, растуды в качель.
А это надо же так напиться
Родниковой воды в ручье.

Это надо же так объесться
Той коровой в прошлом году.
А поливай, семья моя, лесом,
Без добычи я не уйду.
Люди пьют на радостях водку
И целуют ружья взасос.
И вот волчонок мой самый кроткий
Пулю взял, как мяса кусок.

На луну я выл - захлебнулся
Непроглоченной вязкой слюной.
И от этой песни заснул сам,
Чтоб очнуться с новой женой.
Чтобы снова взять это тело,
Без которого мне не жить,
Чтобы снова пурга свистела.
А ты, последыш, живи, не тужи.

Одинокий волк - это круто,
Но это так, сынок, тяжело.
Ты владеешь миром как будто,
И не стоишь в нем ничего.
Ах, как много выпало снега,
Да как же когти рвать поутру.
Одиноким волком я бегал
И одиноким волком умру.
Умру.

Розенбаум

Не заспивайте отчаяни! Ще ги победим тези продажници, роботърговци и робовладелци!

07929_sНе заспивайте отчаяни! Ще ги победим тези продажници, роботърговци и робовладелци!

Нито Цацаровци, Станишевци, Сидер-парцаланковци или Догановци ще ни спрат.

Преди да си легнете тази вечер, целунете децата или внуците си и им кажете, че ги обичате. Те не трябва да разбират, каква страшна чума ни е нападнала пак...

Стефан Гамизов

вторник, 21 май 2013 г.

Новата власт: Цаца, Трактор, Дудук, ПЕС, фес и Рудолф Хес

72303_n

Толкова е смешно, че сълзи избиват в очите. Вижте ги как са се прегърнали песовете, фашо-социалистите, масони прокурори, една етническа партия и за капак един медиен Дудук.

Какво ще произведе тази прегръдка? Най-много някой от тях да “забременее” … или двама. Аз имам вече съмнения кои ще са те. Как мислите? Усмивка

ПП: Това е фотомонтаж, а не компромат. Картинката показва политическите отношения между играчите, а не физическите.

Кратък разбор на изборите

 

Кратък разбор на речите на лидерите на партии в новото парламентарно бунище:

1) Борисов се държа перфектно и се вижда колко зрял и мъдър политик е. Перфектна реч, за пореден път смаза новата коалиция

2) Другаря Мухин (Мухин е моминското име на Станишев), пак е отървал козите. Нищоказването му стана навик - вече и баба ми го разбра и като го види сменя канала. Даже и коментар не може да се направи на думите му - скучна соц. дъвка, както казва една моя позната.

3) Старият агент работил против турците навремето - Местан, и той излиза със същата агентурна дъвка, с цел думите на Мухин да изглеждат като неоспорима истина. Надул се като пуяк и говори простотии за етническо деление от страна на ГЕРБ и бла бла бла още три купа фекалии. Крещи истерично, с цел да изглежда по-правдоподобно. Тресе се от страх - очевидно е.

Лъжливото овчарче Станишев бие отбой: Няма да има увеличаване на заплатите, плоският данък няма да се пипа, за Белене няма пари …

Червените измамници отново излъгаха избирателите си.

fab1532403e1211e

Засега няма яснота за съдбата на плоския данък при евентуално управление на левицата с подкрепата на ДПС. Това стана ясно от думите на председателя на БСП Сергей Станишев пред bTV. Оставането на плоския данък бе и условието, което лидерът на ДПС Лютви Местан постави на посочения за премиер Пламен Орешарски за подкрепа от парламентарната група на Движението.

Няма възможност за увеличаване на минималната работна заплата до края на 2013 г., категоричен бе лидерът на БСП Сергей Станишев.

"АЕЦ "Белене" е приоритет за БСП, но в момента пари за него в хазната няма. А и ситуацията в енергетиката не го позволява сега." Това коментира избраният от Коалиция за България депутат Михаил Миков.

Първо гласуване на Тройната турска националсоциалистическа коалиция

8775809_n

Михаил Миков от БСП е избран за председател на 42-то Народно събрание. За него "за" гласуваха 118 депутати (82 от левицата и 36 от ДПС), а 97 "против" (ГЕРБ). "Атака" не участва, както обеща малко по-рано лидерът на партията Волен Сидеров.

неделя, 19 май 2013 г.

Забравената поезия, Приказка от Недялко Йорданов

asdftg

ПРИКАЗКА

Стара къща. Стара ограда.
Стара круша до стара врата.
Стари, стари баба и дядо.
Старо село накрай света.

Методи Андреев: ГЕРБ има уникалния шанс да се превърне в новата десница на България!

ert- Даде ли народът някакви знаци на политиците на изборите след най-мръсната кампания?
- Оказа се, че българите дори когато са много бедни, не искат да ги управлява условно лявата партия БСП. Просто защото вече хората я възприемат като “партия на олигарсите”. Когато е беден един народ, той търси лявото, търси онази партия, която му дава гаранция, че ще има работни места, социални политики... След като не спечели сега, БСП никога повече няма да спечели! В България повече БСП избори не може да спечели! Може да участва в коалиция в управление, но тя повече избори няма да спечели!
Друг прецедент е, че за пръв път от 23 години една партия печели пак след като е управлявала 4 години!
- Как ще коментирате този факт?
- Ако в България има върховенство на закона, веднага на много хора трябва им бъде поставен един много тежък въпрос: как си позволихте да създавате истерия в деня за размисъл и така да манипулирате вота?!
Ако не бяха тежките компроматни битки, които БСП заедно с нейните партньори от ДПС, заедно с Костов и останалите, водеха срещу ГЕРБ, щеше да има поне още 15 процента преднина на ГЕРБ пред БСП.