събота, 8 юни 2013 г.

Сидеров стана адвокат на ДПС

ДПС вече не е инструментът на Анкара у нас, твърди Волен Сидеров, който преди седмица с гласа си осигури кворум, необходим за избора на кабинета "Орешарски", но гласува "против" в пленарната зала.

Тройните от БСП-Атака-ДПС спират разрушаването на незаконните строежи. Правителството Станишев–Орешарски с мораториум в интерес на 2183 нарушители на закона

photo_verybig_600858

Помните ли как Сергей Станишев обеща да възстановява държавността и върховенството на закона в България? Ето как от новата тройна коалиция разбират това върховенство:

Стотици собственици на незаконни имоти ще спечелят от временния мораториум, който предлага Коалиция за България.

Официалните данни на Дирекцията за национален строителен контрол показват, че 2183 строежа без документи чакат да бъдат съборени. За тях има влезли в сила заповеди за премахване, но багерите още не са ги бутнали. Причините за това могат да бъдат няколко - съдебни дела, с които се оспорват заповедите на ДНСК, както и липса на пари за събаряне. Не е изключено строителният контрол да се бави и заради силен политически натиск, пише в. "Преса". Няма друго обяснение за това как голяма част от незаконното рибарско селище в местността Ченгене скеле оцеля, въпреки че заповедите за премахване там са още от 2005 - 2006 г.

Наследството на ГЕРБ: с летяща камера над АМ Струма

Правителството на Орешарски–гинеколожката на Моника, бизнес партньорите на Моника, министър точил помощи за безработни във Франция, 1 000 000 лева и изхвърлен от ЕК чиновник

Началник на кабинета на премиера Пламен Орешарски става Мария Дивизиева.

Тя живее с Петър Стоянович, министър на културата.

Който е баща на детето на Таня Андреева, министър на здравеопазването и личен гинеколог на Моника Станишева.

Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на Меглена Кунева за президент, тя е бивш зам-министър на царското юпи Николай Василев в министерството на държавната администрация в правителството на Сергей Станишев.

Моника, Мария и Ники сега са партньори в частната фирма „Експат”.

Моника Йосифова беше пиар на НДСВ, когато Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на царистите, но те останаха извън парламента.

Зинаида Златанова, министър на правосъдието, е била съдружничка с Моника Йосифова-Станишева във фирма, която е спечелила от министерството на държавната администрация обществена поръчка за 1 милион лева.

Моника Йосифова-Станишева е близка приятелка със заместник-председателя на парламента Мая Манолова, която живее на семейни начала с Ангел Найденов, министър на отбраната.

Моника Йосифова вкара на избираеми места в листите на БСП приятелката си политоложка Таня Буруджиева и Мартин Захариев, издател на еротичното списание Playboy и организатор на конкурса за голи красавици Playmate – той се гласи да оглави Държавната агенция по туризма.


Министърът на инвестиционното планиране арх. Иван Данов призна за „частица истина” в информацията, че е източил близо 15 000 евро от социалната система на Франция през 2004 г. и 2005 г.

петък, 7 юни 2013 г.

Цацаров постепенно затъва в национал-социалистическото политическо блато, в което се набута сам. Бюлетините от Костинброд са отпадък

sotir_tzatzarovПоследните разкрития по случая с намерените в печатницата в Костинброд бюлетини са неудобни за Цацаров и Николай Бареков.
Вече няколко седмици разследващите органи са наясно с последните разкрития, но не събират смелост да оповестят истината. Ако бъде изказано публично, това което вече се знае по случая Костинброд, ще бъде компрометирана прокуратурата и лично Сотир Цацаров и затова се избягва каквото и било привличане на внимание към случая. Ако бъде оповестена истината за бюлетините ще стане ясно, че Цацаров е изпълнявал политическа поръчка, която доведе до изкривяване на общественото мнение и до понижаване резултатът на ГЕРБ. Другата вероятност е Сотир Цацаров просто да е искал да направи нещо за реномето си с активност, която да му създаде образ на решителен човек. Това обаче не го оневинява, особено ако случаят е прибързано представен като ясен и е „пусната“ информацията към Бареков.

Бойко Борисов: Създава се ново Гестапо

sergei_stanishev_3

Тук сме на едно мнение. Промените в службите за сигурност и МВР целят създаването на политическа полиция.

Защо на новата Тройна коалиция от Атака, БСП и ДПС е необходим подобен репресивен апарат?

Защото те нямат нито легитимността, нито морала, нито мнозинството за да управляват. Следователно единственият начин да се задържат на власт е чрез политически репресии, задкулисни комбинации и медийна шумотевица по безинтересни за обществото въпроси.

Единственият начин тази национал-социалистическа клика с фес да бъде спряна е непрекъснатото изобличаване на участниците в нея. В България това е много трудно – те на практика са завладели медийното пространство и са наложили вече своята медийна диктатура. Остава Европа. Там трябва да се работи.

Националната сигурност е застрашена. Виждате какви хора се опитват да използват службите за политически сили, разбиват цели структури, роднински назначения. Ще видите, че и калинки ще се явят там. Такава поголовна чистка точно на хора, които са работили не само за националната сигурност, за доказване на финансовите престъпления. Вчера госпожата на АДФИ каза много ясно - днес дори има парламентарен контрол, защо не питате за ЕРП-тата, защо не питате за „Белене", за всички тези далавери.

четвъртък, 6 юни 2013 г.

Големия инфраструктурен шлем на ГЕРБ: АМ Тракия, ЛОТ 1 АМ Струма, Дунав мост 2, Втори метро диаметър в София, спортна зала Армеец, кръстовища на две нива

ГЕРБ реализира големия инфраструктурен шлем, който беше обещал. Наследството им го виждаме всички – магистрали, кръстовища, мостове, метро, зали, музеи.

Запитайте се какво построиха за 24 години БСП, ДПС или Атака?

zx500_2073709

Дунав мост 2 - 100-годишна сбъдната мечта

а първи път в далечната 1909 година депутати от Видинско правят официално предложение до Народното събрание и Министерския съвет за изграждането на мост при Видин-Калафат. Оттогава до днес е изминал повече от век, а стотогодишната мечтае на път да се сбъдне. Дългоочакваното откриване на моста при Видин - Калафат е предвидено за 14 юни.

След като новоизбраното 42-ро Народно събрание започна работата си с ратификация на споразумението между правителствата на България и Румъния за създаване на съвместна търговска структура-оператор на новия комбиниран /пътен и железопътен/ мост между Видин и Калафат, отпадна и последната пречка пред официалното му откриване. Законът за ратификация беше публикуван във вчерашния брой на "Държавен вестник" и влезе в сила в деня на обнародването му.

От фирмата изпълнител на обекта - испанският консорциум "FCC", уточниха, че смесеното дружество ще приеме с акт 16 новопостроения мост над река Дунав. А след създаването на дружеството е предвидено по-голямата част от печалбата да постъпва в България, тъй като разпределението на средствата от таксите ще се извършва правопропорционално на вложените от всяка от двете страни средства - 83 процента за българската страна и 17 на сто за румънската.

Изгладняла след управлението на ГЕРБ, енергийната мафия се завръща с трясък. Делото Октопод също пред провал

Колкото и да не ни се вярваше, изглежда че най-лошото наистина се е случило: енергийната мафия отново ще граби и съсипва България. По тази причина първо трябва да се отстранят всички, които пречат на процеса:

Уволнението на директора на Агенцията за държавна финансова инспекция Теменужка Петкова е заради скандалните разкрития за АЕЦ "Белене" и електроразпределителните дружества.

Госпожата, която аз само веднъж като премиер съм виждал, е била изнудвана да бъде уволнена дисциплинарно, ако не се съгласи. Защо? Защото тя разкри далаверите по "Белене", по "Хохегер" и забележете, по електроразпределителните дружества. Да сте чули нещо да се говори по тази тема 10 дни, освен за Цветанов, за ДАНС, за манс, за "Отряд 28"?"

Бойко Борисов

В същото време Трактора Алексей Петров се готви за реабилитация. Делото Октопод пред провал:

Българското масонство на щурм срещу държавата България чрез инструмента на Прокуратурата, МВР и медиите

mass

Каквато ни демокрацията, такова ни и масонството – уродливи. Българското масонство е по-скоро мафия отколкото Орден. Вижте ги само какво представляват. Вместо да работят за светлината и просперитета, те са затънали в политически манипулации, медийни лъжи и национал-социалистическа духовна символика.

Цацаров и Роман Василев постепенно се превръщат в символ на зависимостта на съдебната система от БСП, ДПС и Атака. Делян Пеевски от своя страна става еталон за духовна нечистоплътност и морално пигмейство. В тази група трябва да добавим и новия вътрешен министър, който за няколко дни успя да разчисти пътят пред организираната престъпност.

В страната идват добри времена за бандитите и лоши за гражданите, а българските масони вместо да контролират изстъпленията на мафията и безумията на политиците, се принизиха до тяхното ниво.

За да разберете по-добре всичко прочетете внимателно долната статия, която беше публикувана тук през 2008 година.

Приятно четене.

Инициативните мрежи, мафията и невротиците или кой и как управлява Света

by ExtremeCentrePoint on Thursday, 28 February, 2008 · 8 comments[edit]

in История, Тенденции

За Истината

Общоприетите представи за „истината” са философски и методологично несъстоятелни. Те са изцяло ориентирани за работа с неживи обекти, за които се допуска, че „масата” е от първостепенно значение. Колкото е по-висока степента на организация на материята, толкова е по-малък достъпът на „масата” до реална информация(Хайдегер). Следователно на огромната част от хората е достъпна само незначителна частица от обществената истина и може да се каже, че те живеят в перманентна „истина няма”.

За невротиците

Огромното мнозинство от хората са невротици. Неврозите водят до силно изкривяване на световъзприемането. Невротиците живеят в свят на непрекъсната халюцинация. Индусите гуру, наричат тази амалгама от реалност и илюзии – майя.

В маята, властта се самоконструира в писаното право. То обезпечава легитимност на властта и премахва противоречието между мирозрението на властващите и мирозрението на масите. Легитимността и писаното право са водораздела между „здраве”(властта) и „болест”(невротиците). По своя характер писаното право е създадено само за невротиците и представлява смес от фантазия с елементи на реалност.

сряда, 5 юни 2013 г.

Наследството на ГЕРБ: FCC предаде Дунав мост Видин-Калафат на Надзора, 25 kV напрежение по жп трасето на

dscn1613

С подписания днес акт 15 фирмата-изпълнител на Дунав мост Видин-Калафат FCC Construccion предаде моста на Инженера (строителния надзор) на Проекта.

Приети са: опорните елементи на моста (12-те колони); трите устоя; жп естакадата към моста; пътните и железопътни подходи към моста с всички горни строежи – жп линия и контактна мрежа, пътни настилки, отводнителни системи, вертикална сигнализация, мантинели, парапети, жп бариера и др.

Преди подписването на акт 16 трябва да бъдат изградени най-долните пояси защитни диафрагми около защитните елементи против удари на кораби при стълбове РВ11 и РВ12, чието строителство в момента е възпрепятствано от високото ниво на Дунав. Трябва да бъде завършено заскаляването около осемте стълба на моста в неплавателния участък на реката и укрепено дъното около изливните пилоти при стълбове РВ9, РВ10, РВ11 и РВ12 в плавателния участък на Дунав. Укрепването трябва да бъде направено на площ от 52 на 36 м около всеки от четирите стълба против ерозионни процеси, които се получават поради двойно увеличаващата се скорост на водното течение около пилотите. На пласт от 1,6м ще бъдат поставени последователно филтриращи елементи, дребни и едри камъни. По аналогичен начин е укрепен и брега при устой А3, където „стъпва” мостът на румънския бряг.

След подписването на акт 16, Дунав мост Видин-Калафат ще бъде предаден на Държавата.

Все едно една майка ги е раждала. Готви ли се Делян Пеевски за поста на Главен прокурор в Републиката?

Следващият главен прокурор Делян Пеевски? Защо не? Какво му липсва физика ли, интелект ли или пък медийна подкрепа? Всичко си има човека и честен и красив и въздържан и с голям опит като следовател, направо прокурор за чудо и приказ. Въпросът обаче по-скоро е друг: Трябва ли му след като вече е овладял и МВР и Прокуратурата.

Вижте ги как си приличат, все едно една майка ги е раждала:

tzatzarov

Други прилики - Станишев и Берия:

sergei_stanishev_2

неделя, 2 юни 2013 г.

Лумпените от протестите: “По 300 лева ни дадоха, бате, сега да правиме мизерии!”

 

Скандален клип, на който участник във февруарските протести чистосърдечно си признава, че е получил пари за да прави “мизерии” по време на протестите и провокира насилие от страна на полицията, е качен на фейсбук страницата “Refuse To Be Denied”. Той ни бе изпратен от Бай Йух (няма грешка), който коментира тезата на политолога Огнян Минчев, че “интернет интелигенцията” е свалила Бойко Борисов, подлъгана от олигарсите, недоволни от отказа да се строят “Белене” и “Бургас-Александрополис”. Ето коментара:

“Интернет интелигенцията протестираше мирно и тихо, с искания единствено срещу ЕРП-тата, тези които свалиха ГЕРБ и Борисов бяха не повече от 1000 футболни лумпена, платени с по 300 лева на човек от хунтата. Те бяха тези, дето викаха: “МАФИЯ”, “Оставка”, ДОЛУ” и хвърляха бирени шишета по полицията. И за да не бъда голословен, давам веднага доказателства: (ВИЖТЕ КЛИПА)

ВИДЕО