събота, 26 септември 2009 г.

Черен септември за семейство Рокфелер. 4 самоубийства за 48 часа

Странни неща се случват в семейство Рокфелерови и приближените им. Дъжд от самоубийства се изсипа този месец над фамилията, за която злите езици казват, че контролира над 25% от световните финанси. Очевидно е, че разместванията в световния елит не са само на думи или потвърждава се поговорката, че крушата си има опашка. Интересно какво е накарало тези хора в един и същ момент да посегнат на живота си.

вторник, 22 септември 2009 г.

Диваци - в Иран се готвят да екзекутират две жени защото са приели християнството

108285

27 годишната Мерием Ростамбур и 30 годишната Марзиех Емеиламбад са задържани от иранската полиция на 5 март т.г. след като се покръстват. По време на обиска в квартирата им е намерен Новия завет. Сега те са в затвора на Техеран където въпреки, че са християнки са принудени да се молят по 5 пъти всеки ден според традицията на исляма.

Според закона в Иран, граждани на републиката отказали се от мюсюлманската религия, рискуват доживотен затвор или смъртно наказание. Преди да се стигне до там, затворниците имат право да се покаят и да се върнат в правата вяра. Докато това не стане, трябва да се молят по 5 пъти на ден, след всяка молитва да се самобичуват и храната в затвора постепенно се намалява.

Въпреки това, жените все още не са се отказали от вярата си в Христос.

Technorati Tags: