събота, 9 март 2013 г.

Идиот, по-голям идиот, български протестиращ лумпен

По-точно, най-големите идиоти не са тези, които издигат  лозунги, а другите, които евентуално ще им повярват:

“Затова ние, протестиращите обявяваме изборите за нелегитимни още, преди да са започнали."

„Казваме три не-та на предстоящите избори - първото „не" е нелегитимност на изборите, второто „не" е на неравнопоставеност на гражданско общество и политическите партии, и третото „не" - непризнаване на резултатите от изборите"

 

Янаки Ганчев, тартор на “мощното” гражданско сдружение "Орлов мост - за промяна" с 50 члена

петък, 8 март 2013 г.

Петте златни правила на здравия разум. Не ги забравяйте!

Протестите в България се превърна на нещо средно между групова терапия в психиатрична клиника, колективно надрусване и погром след загубен футболен мач. Разбира се, потърпевши след изтрезняването няма да са само лумпените от площадите, но и другите нормални граждани. По тази причина нека си припомним правилата на играта:

1. Никоя социална система не може да направи бедните богати като направи богатите бедни.
2. Това което някой получава без да е работил за него, някой друг го е изработил е не е получил отплата за това.
3. Правителствата не могат да дадат на никого нищо, което преди това не са взели от някой друг!
4. Не можеш да увеличиш едно богатство като го разделяш и раздаваш.
5. Когато половината от хората схванат идеята за социализма, те решават че няма нужда да работят защото другата половина ще се погрижи за тях, но когато и другата половина схване идеята тогава настъпва началото на края на една нация.

сряда, 6 март 2013 г.

А ако не е Русия? Метеж в една страна може да крие зад себе си подготовка за преврат в друга

Веднага след посочването на Хизбула като организатор на атентата в Сарафово в България започна една поредица от събития, които доведоха до падане на правителството на ГЕРБ. Откроиха се три важни неща, които бяха грозно изкривени от медиите:

1. Досието Буда, където средствата за масова информация поставиха равенство между Държавна сигурност и Службите за сигурност в Република България членка на НАТО и ЕС.

2. Опитът за атентат срещу Баретата, където медийният шум целеше на всяка цена да концентрира огъня върху държавността, като че ли Баретата не беше най-обикновен бандит, а най-малкото депутат от Народното събрание.

3. Високите сметки за ток през януари за 35-40 дневен период, определено не могат да бъда случайни.

4. Метежът и успелия преврат срещу Борисов. Да си припомним, че събитието беше наречено преврат от Гиньо Ганев: “Свалянето на Бойко Борисов има черти на преврат”. Тук отново се откроява позицията на медиите, които вкупом подкрепиха  и дадоха трибуна на хора с крайни екстремистки убеждения, наркомани и футболни хулигани.

Не случайно започнах разсъжденията си с Хизбула . Далеч съм от мисълта, че тази организация има капацитетът и интереса да организира подобни събития в маловажна и бедна България. По-скоро неоповестяването на Хизбула като виновник беше спирачка пред пуча срещу ГЕРБ. Някой чакаше първо правителството да обвини Хизбула за да даде зелена светлина на сценария за собственото си падане. И този някой според мен е по-близък до сегашните ни “приятели” отколкото до бившата ни съюзница Русия или арабските страни. Нещата се развиха по познат начин: компрометиране-провокация-протести-преврат. Всичко това с осигурена мощна поддръжка в средствата за масова информация.

Още малко запалилият се самоубиецът от Варна ще го изкарат новия Левски. Хайде да слезем на земята: най-честа причина за самоубийство са наркотиците, алкохола и психични заболявания


Подмяната на стойностите върви с пълна пара. Горкото момче, което се запалило за да протестира срещу нещо въпреки, че и то не е знаело срещу какво. Бог да го прости. Медиите се нахвърлиха като хиени на новината без да посмеят да дадат отговор на основния въпрос: дали кръвните проби са доказали наличие на наркотици и алкохол в кръвта и бил ли е самоубиецът регистриран като психично болен? Ако това е така, защо се крие? На кого са нужни тези фалшиви идоли?

Да погледнем статистиката на самоубийствата:

Вероятността алкохолиците да се самоубият е от 5 до 10 пъти по-голяма, докато използването на наркотици увеличава риска 10-20 пъти. Около 15% от алкохолиците се самоубиват и около 33% от самоубийците на възраст под 35 има първоначална диагноза алкохолизъм или злоупотреба с други подобни вещества. Над 50% от всички самоубийства са свързани със наркотична или алкохолна зависимост.
При младежките самоубийства алкохолът или наркотиците играят роля в 70% от случаите.

Какво казват по въпроса психиатрите:

Според  психиатричната концепция в суицидологията самоубийството е изцяло свързан с душевната патология акт и пред­ставлява патологична реакция, детерминирана преди всичко от душевното заболяване. За едни от тях самоубийството е особен вид лудост, самостоятелен вид душевно забо­ляване, а за други е болестен симптом, който се среща при всички видове психически заболявания. Самоубийците са или душевно болни, или дефектни и непълноценни в психологиче­ски или морален план индивиди, или и едното, и другото заедно. Психичното заболяване, само създава условия за задълбочаване на социално-психическата дезадаптация на индивида и изпадането му в психична криза с последваща суицидо-опасна промяна на личността. Психичното разстройство усилва чувствителността на индивида към психичните конфликти и фрустрации, и в този смисъл увеличава вероятността от суицидна реакция.

Самоубийството (и въобще суицидното поведение) представлява отклонение от общоприетите социални норми на поведение и  може да се признае за анормално патологично явление.

неделя, 3 март 2013 г.

Тарторите на метежа: Йоло Денев поредния клоун

id

 

Идиотите един след друг изплуват, а идиотските медии им дават думата. Целта е да се подклажда напрежението:

“Предстоят съдбоносни дни за България. От утре ще искаме Велико народно събрание, отзоваване на всички депутати и министри. Онези, които са участвали в политиката след 89-та година, няма да участват в изборите.
Народът ще си каже тежката дума.

Аз ще съм идеолог! "

Йоло Денев, войн на Тангра

Павел Иванов (Pav Che) от тарторите на метежа в Пловдив: побойник, ултраляв екстремист от Че Гевара

Продължаваме с представянето на тарторите на метежа. Това е много важно. Нека всеки знае с кого си имаме работа. Как Пав Че вижда себе си:


Руската пета колона и Алексей Петров трактора с подкрепата на БСП яхнаха народа. Медии и техни хора в основата на метежа срещу ГЕРБ

Тази информация е свободно достъпна в Интернет. Просто трябва да се събере и анализира. След това да се направят изводите. Лъсва заговорът и силите, които са го реализирали: БСП, медиите на Прокопиев, Алексей Петров чрез политическите бригадири от Сила и Нова Сила с помощта на анархо-комунистите от Българска левица и клуба на русофилите. Прибавете към това и 200-300 дрогирани ултраси, още стотина луди и готово. Тези типове върнаха България 15 години назад.

sfrer

Людмила Манова

https://bg-bg.facebook.com/ludmila.manova
организатор на протеста в Благоевград.
Тя е регионален координатор на граждански съюз „СИЛА”.
http://novinite.bg/articles/30379/Lyudmila-ot-Blagoevgrad-na-Kongresa-na-BSP-Pokajete-che-ste-na-stranata-na-horata
Людмила Манова от Благоевград участва в 48-ия Конгрес на БСП в НДК.

 

Ангел (Че) Славчев

https://www.facebook.com/angel.ce.14
-член е на политическата партия „Нова левица” до преди 2 месеца, като стана известен с активното си участие в протестите срещу проучването и добива на шистов газ.
– "Като кординатор на антишистовата кауза се занимавам с тяхното организиране" (в.Дума).
15.12.2012: Избран за: „Координатор на младежкия клуб към Националното движение “Русофили”.
Ангел Славчев пропагандира и разрешаването на марихуаната.
Виден лидер на крайното левичарство с агресивни изяви от години насам.
Беше сред хулиганите, които в нарушение на закона, поощрени от пасивното присъствие на полицията, организираха контрамитинг на митинг с искане за демонтиране паметника на съветската армия от центъра на София.
Обърнете внимание на яростната му злоба срещу американци, „турчуля” и срещу…възрастните хора!

Янко Петров