събота, 16 август 2008 г.

Грабежи, стрелба по журналисти - в Грузия русите са в стихията си

Тук може да видите, как руски войник е откраднал златна верижка и не може да даде отговор от къде я има. Друг руснак се е издокарал в грузинска униформа. Какво ли се е случило на собствениците?

 

На това видео камерите за наблюдение, са заснели руските мародери как разбиват банка и изнасят компютрите:

четвъртък, 14 август 2008 г.

Русия не успя да разбие грузинската армия. Грузинските войници

Доказателства, че грузинската армия е в добро здраве, продължават да пристигат. Защо смятам, че Русия не успя да се справи с малката професионална армия, въпреки че хвърли срещу нея над 1200 танка, 60000 войника и над 150 самолета? Защото:

1. Няма пленени колони грузински войници.
2. Няма и помен от масово дезертиране.
3. Няма предаване в плен.
4. Няма изоставени колони грузинска военна техника по пътищата.
5. Грузия загуби не повече от 200 убити войника, 10 танка.

Както бях писал и преди това - Русия спечели сражение, но не и победа. Военната ситуация е патова.

Тези войници на снимките, въобще нямат вид да принадлежат на разбита, дезорганизирана войска. Вижте лицата им.

Кураж Грузия!

000gz94x

 000grp7p

000g9wtg

000gq6gp

сряда, 13 август 2008 г.

Генерал Иван Колев пред конната дивизия, 16 Септември 1916 г. Добруджа


 

"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа?

Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!"

Ген. Иван Колев

Септември 1916 г.

 

вторник, 12 август 2008 г.

STOP RUSSIA

24516522d5e6

Русия капитулира

http://www.ng.ru/politics/2008-08-12/100_medvedev.html?mthree=1

Това е признание за невъзможността да постигне поставените цели. И така за Грузия:


1. Мишка продължава да е президент на Грузия и не е обесен.
2. Грузинската армия не е разбита - отстъпи в пълен порядък към Тбилиси и се окопа за защита на столицата.
3. От Израел и Ирак към Грузия се организира въздушен мост за доставка на най-модерни противотанкови и противовъздушни системи за защита на Тбилиси.
4. Успешно бяха прехвърлени 2000 войника от Ирак за да подсилят защитата на столицата.
5. Деблокирани са парични помощи за Грузия.


Външно-политическо поражение за Русия:

Руски политик иска концлагери за грузинците в Русия

picture Лидерът на руската политическа партия Движения против нелегальной иммиграции (ДПНИ), Александр Белов, поиска интернирането на грузинските граждани в "мека форма". Той счита, че по-добре би било те да бъдат концентрирани в лагери, защото връщането им в Грузия би подсилило отбранителния капацитет на страната:

понеделник, 11 август 2008 г.

Грузинските войници

Грузинската армия, обратно на руските очаквания, не се разпадна и отстъпва организирано готвейки се за защитата на Тбилиси от варварите.

 

yxh6x

 

Днес с американски самолети са пристигнали и подкрепленията от Ирак. 2000 грузински войника се завръщат обратно в страна си.

ywqf

Сигнал към Русия - два самолетоносача в Средиземно море. САЩ подсилват 6ти флот

ussalbany Американският 6ти флот получава сериозни подкрепления. На 11.май.2008,  самолетоносачът  "Хари Труман" заедно с бойната си група влючваща най-малко три дестроера(DDG), премина през Суецкия канал и в момента е разгърнат около бреговете на гръцкия остров Родос. Вчера, за да се присъедини към него, от Норфолк е заминал дестроера "Бари". По този начин командването на 6ти флот ще разполага допълнително с четири ракетни дестроера за евентуални операции. Това е второто подкрепление, което получава флотското командване прес последните месеци - през юли американската подводница от клас Лос Анжелис USS Boise се присъедини към ескадрата.

В същото време, друга бойна група на средиземноморския американски флот начело със самолетоносача "USS Abraham Lincoln (CVN 72)" се намира до ливанските брегове  в състава на  Nassau Expeditionary Group.

Равносметката е, че в мометта в Средиземно море САЩ разполага с два самолетоносача, най-малко 8

дестроера(DDG) и неизвестен брой подводници.

 

040712-N-0119G-102 

Откриите приликите: България 1886 и Грузия 2008

Това е телеграмата на руския генерал Каулбарс до Император Александър III от "Строители на съвременна България" на г-н Симеон Радев. Ние българите вече сме сърбали руската попара и знаем какво е руски камшик:

"Тази телеграма трябваше да е предизвикала у Александра ІІІ някои от тия страшни вълнения, които избухваха у него в големите случаи и караха да затреперва целият царски двор; наистина той заповяда, щото веднага няколко военни параходи да заминат за Варна. На 27 септември Гирс телеграфира Каулбарсу:

Телеграмата на ваше превъзходителство с вчерашна дата имах щастието да докладвам на негово величество императора. На негово величество било угодно да даде височайшата си заповед на генерал адютанта Вановски по искането на ваше превъзходителство немедлено да отправи военни параходи във Варна за защита честта на руския флаг в България и интересите на живущите там руски поданици и намиращите се под наше покровителство. На командира на Черноморския порт му е дадена заповед за приготовление на първо време на три военни парахода с боеви припаси за бомбардирване и заемане на гр. Варна. В случай на повтаряне на каквито и да било неприязнени действия от страна на българските незаконни власти по отношение нашите поданици или към тези лица, които са под наше покровителство, аз съм решен веднага да взема още по-строги мерки.

Най-покорно моля ваше превъзходителство да благоволи и съобщи на одеския временен генерал-губернатор за времето по ваше усмотрение кога да отправи във Варна нашите военни параходи, а тъй също да уведомите и мен."

130 години по-късно се вижда, че Русия е си е останала същата агресивна, нагла държава, каквато беше по времето на царя.

Не напразно Захари стоянов е писал:

Русия бомбардира нефтопровода Баку-Тбилиси-Джейхан

чевидно беше, че основната цел на Руската агресия срещу Грузия едва ли е незначителната(голяма колкото Монако) провинция Южна Осетия.

Русия се опитва да прекъсне снабдяването с нефт и газ на Европейския съюз по алтернативните трасета през Грузия е е започнала бомбардировки на нефтопровода.

oil71

Georgia: Russia targets key oil pipeline with over 50 missiles

By Damien McElroy in Rustavi, Georgia

Last Updated: 7:05PM BST 10 Aug 2008

неделя, 10 август 2008 г.

Грузинска трагедия

Русия е безмилостна. Бомбардировките продължават и в момента, въпреки, че грузинската армия се изтегли от Южна Осетия и обяви едностранно прекратяване на огъня. Кошмарът продължава за цивилното населени.

Нови снимки от Грузия:

r21g 

 00gx8bta

00gxe2s9

Според руското посолство в България, София е столица на Италия

Това не е виц! Това не е шега! Убедете се сами.

Според сайта на Руското посолство в България, София се пада столица на Италия.

http://sofia.rusembassy.org/ru/sofia/INDEX.html

8-10-2008 12-16-33 AM