събота, 7 май 2011 г.

четвъртък, 5 май 2011 г.

Първото в света гей-кралство

гк-3

През 2004 г. Дейл Андерсън, потомък на крал Едуард II, създава първото в света "Царството на гейове и лесбийки." То се намира на малък остров с площ от 3 квадратни км  недалеч от Австралия, на Големия бариерен риф. Дейл се обявява за император и неговите са  всички сексуални малцинства по света.
Независимо от факта, че островът се нарича "Небесата" и е само 3 квадратни км,  акваторията на "кралство" е с площ от 780000 квадратни км, а това е площта на Норвегия и Швеция взети заедно (на снимката по-долу можете да се оцени размера на "държава"). Неприятелите на император Дейл обвиняват монарха, че цялата история с "гей-царство" е измислена за да се отхапе огромно парче от Големия бариерен риф в Австралия.

сряда, 4 май 2011 г.

Когато мечтите се сбъдват си заслужава да се обръснем

05.03.2011, САЩ | Учителят от Вашингтон Гари Уедл след терористичните атаки от 11 септември 2001 дава обет да не се бръсне докато Осама бин Ладен не бъде ликвидиран. В продължение на десет години брадата му е пораства с близо четиресет сантиметра. Вчера той се обръсна.

014b4s7c

Кой ще бъде следващия? The time is gone. The song is over

Четири пъти в историята си, списание TIME излиза с таза обложка  7 май 1945 с , 21 април 2003, 19 юни 2006 и 3 май 2011 година. Интересно е кой ще бъде следващия?

03-May-11 11-31-33 PM

вторник, 3 май 2011 г.

Българската държава отделя милиарди от бюджета си за новоосвободените земи в периода 1941 - 1944 г.

Академик Георги Марков

14 април 2011 | 11:27 / Агенция "Фокус" / Образование Благоевград.

По повод 70 години от „Българския Великден” – 19 – 20 април 1941 година, в Благоевград се организира голяма научна конференция на тема "Националното обединение на България (1941 - 1944). „Наречен е „Българският Великден”, тъй като на 19 и 20 април 1941 година, когато български войски навлизат в Беломорието, Западните покрайнини и Македония, тогава е Възкресение Христово. Всички вестници от онова време пишат „Честито Възкресение”. Запазени са не само документи, а и филмови ленти – с каква радост са посрещнати българските войски, цар Борис ІІІ, министрите, генералите. Един празник”, каза пред Агенция “Фокус” академик Георги Марков, един от участниците в конференцията.

„Тогава България е съюзник на Третия райх и моят доклад е за това – как германската балканска политика се опира на България, т.нар. българска стража. Поради това България не воюва на другите фронтове. Задачата на България е т.нар. прикриващ фронт срещу Турция. С обрата на войната при Сталинград има опасност тя да се намеси и отвори втория фронт на Балканите. По-млади колеги ще изнесат интересни доклади за българската администрация в новоосвободените земи, за българската просвета, за жп-линиите. Тогава се открива скопски университет „Цар Борис ІІІ Обединител”, отварят се черквите и училищата. Ще има доклад за сформирането на Пета армия, която е с щаб в Скопие и 65 – 80 процента от състава й са местни младежи. А не – както в Скопие говорят, че сме окупатори”, каза академик Георги Марков.

неделя, 1 май 2011 г.

Urban Legends: ”Перото е по-силно от сабята, но само ако го държи Бойко Борисов.”

bb"Myths are public dreams. Dreams are privite myths."

Joseph Campbell

Когато Бойко Борисов прави лицеви опори, той не повдига себе си, а натиска земята надолу.
Бойко Борисов е единственият човек, който някога е побеждавал на тенис тухлена стена.
Оградите в зоопарка са, за да пазят животните от Бойко Борисов
Сълзите на Бойко Борисов лекуват рак. За жалост Бойко Борисов никога не плаче!
Бойко Борисов използва нощна лампа не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се страхува от Бойко Борисов.
На втората си крачка на Луната Нийл Армстронг намери бележка: “Бойко Борисов беше тук".
Ако Бойко Борисов закъснява, по-добре времето да забави малко.
Когато Бойко Борисов тренира, машината, на която тренира, се калява.
Единственото нещо, от което можем да се страхуваме е самият страх. Единственото нещо, от което страхът се страхува е Бойко Борисов.

Някои български медии издигат в култ негативизма и оплюването

30-Apr-11 6-21-37 PM

Прочетете първите три новини наречени “най-важни”. Забелязвате ли как отново ДСБ и БСП пеят в един глас, а Иван Костов се включва като солист? Наистина са смешни в опитите си да изкривят действителността и да ни вкарат в матрицата на хипотезите с вероятност за реализация клоняща към нула.