събота, 25 февруари 2012 г.

България е едно от райските места за отглеждане на грозде

А както знаем от гроздето се прави вино.Smile Страната ни наистина е надарена от Бог с невероятни климатични условия за производство на грозде. Не са много страните, които се радват на подобен късмет.

0_698ad_fe23b177_XL

петък, 24 февруари 2012 г.

В Китай работните заплати отдавна вече не са по 7$ на месец

Сигурно и вие сте срещали интернет клишето за изключително евтината китайска работна ръка. Спрягат се цифри от 10-15$ месечна работна заплата. Това отдавна вече не е вярно. Средната работна заплата за страната е 554$, а разликата в заплащането в различните провинции често е двойна.

kk

k

четвъртък, 23 февруари 2012 г.

Намалява доверието в правителствата по света. Барометърът на Еделман

През 2001 година, Еделман публикува методика за измерване на доверието към правителствата в света. Тук можете да консултирате последната версия на барометъра 2012 Edelman Trust Barometer.

Най голям спад в доверието регистрират правителствата на Бразилия, Русия и Китай.

b8bf6_XXXL

сряда, 22 февруари 2012 г.

Да живееш в Русия

Руските пътища продължават да са в миналия век. Русия въпреки огромните си доходи от продажба на суровини, не е изградила нито една магистрала.

R6cWSgyG

Комунизъм с човешко лице - новият слоган на партията на Зюганов с 32% подкрепа.

019e31cc3

вторник, 21 февруари 2012 г.

Кого ще избере Вашингтон, Путин или Зюганов?

tCPlp

Според израелският вестник The Jerusalem Post, Вашингтон е изправен пред избор кого да подкрепи в президентските избори – Путин или комуниста Зюганов.

Политическите анализатори коментират, че Америка ще направи всичко възможно да провали кандидатурата на Путин и ще окаже необходимата подкрепа на реалния му конкурент Зяганов. До тази ситуация се стигна след като беззъбата продясно ориентирана руска опозиция с мъка успява да събере 2% подкрепа.