петък, 26 април 2013 г.

Експерт: Записът е направен с микрофон от Мирослав Найденов

zx620y348_202)

Мирослав Найденов е единственият, който присъства през цялото време на записа. Другите влизат и излизат. Експертизата сочи, че неговият глас е най-близо до записващото устройство.
Първата половина на първия файл е замърсена с шумове, но от втората половина до края на разговора ясно се чува пулсът на Мирослав Найденов. Доказателство, че е точно неговият е това, че той се усилва в моментите, когато говори той или другите говорят за него. Особено силно усилване (с 20%) има, когато става дума за жена, с която живее.
Запис, през който се чува пулсът, теорeтично може да се направи и през телефон. Но в такъв режим телефонът трудно би издържал час и половина и съм почти сигурен, че на няколко места чувам шум от тиксо, казва експертът.

Къртица и Господар

zx620y348_202)

Подлите времена от Едвин Сугарев

Предговор от ExtremeCentrePoint

Ортодоксалните медии в България са роби. Тъмни личности от ъндерграунда като Алексей Трактора и олигарси нахрупали пари на гърба на българина, са им надянали ярем по-страшен от комунистическия. Прокопиев, Донев, Пъпката, Моника, Колев на практика имат монопол върху отразяването на новините в Родината ни. Те манипулират, лъжат, създават измислени скандали с една единствена цел да избегнат въпроса:

Къде са парите на българите и от къде и как вие спечелихте вашите?

Как е възможно семейството на лидера на Партията на европейските социалисти да има сметки и фирми в офшортните зони, а българските телевизии и вестници да не смеят да обелят и дума за това?

В тази манипулация и огромна лъжа е включена и българската прокуратура, която е умело използвана от Станишев подобно на германската националсоциалистическа прокуратура от 1934 година.

За щастие, все още има няколко независими източника където можем да се информираме. Един от тях е свободата.ком.

Благодарим на Едвин Сугарев за смелия и точен анализ.

Нека всеки български ортодоксален журналист ако има малко чест останала в него да си зададе следния въпрос:

If you were me, could you defend The given rights to all the men?

 

Край

 

Подлите времена

Едвин Сугарев, 26 Април 2013

Не живей в лъжа!

Александър Солженицин

Подли, да. Няма как да бъдат определени по друг начин. Това, на което ставаме свидетели в последните дни, е просто един непресекващ поток от мерзост, който се излива върху ни. Ниагара от мерзост. Потоп от мерзост.

Ставаме свидетели на това как битува лъжата. Как се създава, как укрепва. Как се налага като публично виждане, как свикваме с нея, как я приемаме, как я припознаваме като истина. И как започва да ни се струва, че всеки, който си позволи да наруши тази паснала като ръкавица по кожата ни лъжа, е негодник, лъжец и мерзавец.

Има лъжи, които са удобни. Има лъжи, които са мехлем за наранената ни гордост, цяр за травмите от преживените несгоди, индулгенция за това, че се били толкова тъпи и послушни, та никога на сме възставали срещу лъжата. Има лъжи, които са толкова удобни, че ни се привиждат като скалпел, който може да изреже туморните образования в обществения живот. Някои ги осъзнават, но си казват – е, какво толкова. Тази лъжа е полезна, ще я приемем за истина... временно.

Няма обаче полезни лъжи. Свикнем ли да подменяме неудобната истина с по-удобната лъжа, с нас като цяло е свършено. Попадаме в подлите времена – в Лето Господне 2013-то.

четвъртък, 25 април 2013 г.

БСП не може да спечели изборите ако не бутне Цветанов. Ивайло Московски: Само в България изкарват Цветан Цветанов най-големия душманин!

„Не може всички служби за сигурност по целия свят да оценяват усилията на Цветан Цветанов в борбата с организираната престъпност и да ги награждават, а тук в България да го изкарват най-големия душманин. Вярвам и съм сигурен, че всичко наговорено от Мирослав Найденов са безпочвени обвинения и прокуратурата ще докаже това. Днешното изявление на Найденов, според мен, е закъсняла защитна реакция”

Ивайло Московски

И защо е така? Мафията неиска да бъде подслушвана, снимана и следена. Мафията трябва да е с имунитет и охрана. Икономиката на мафията е наркомания, проституция, кражби, отвличания и убийства. Тя не трябва да бъде следена и подслушвана и за това се борят комунистите.

Изгърмя къртицата на Октопода в ГЕРБ: През 2011 година Мирослав Найденов се среща с Алексей Петров

Както и всяка българска партия, ГЕРБ също е бил инфилтриран от Октопода. Мирослав Найденов не трябва да се учудва, че е попаднал в полезрението на службите защото се е срещал с боса на Октопода през 2011 година на тайна среща в хотел Вега.

сряда, 24 април 2013 г.

Компроматите потапят БСП: ГЕРБ - 24,1 % БСП - 18,2 според проучване на Центъра за анализи и маркетинг

5,9% е разликата между ГЕРБ и БСП, ако изборите бяха днес. 24,1 % биха гласували за ГЕРБ, 18,2 % - за Коалиция за България. ДПС взима 6,1 %, „Атака" - 4,8 %, Движение „България на гражданите" - 4,4 %, а Националният фронт за спасение на България (НФСБ) - 1,8 %. Това гласи проучване на Центъра за анализи и маркетинг, представено днес пред медиите.За Бойко Борисов биха гласували 22,6 процента от анкетираните, 7,6 процента биха избрали Сергей Станишев за премиер, 6,7 процента биха пуснали бюлетина за Пламен Орешарски, 3,7 процента - за Волен Сидеров, 2,3 процента биха избрали Георги Първанов, а 2,1 процента от гласовете са за Меглена Кунева.
Единствените с положителен рейтинг сред политиците са президентът Росен Плевнелиев и Кристалина Георгиева.

Служебният премиер Марин Райков пък има еднакви проценти доверие и недоверие, което и в двата случая се дължи на непознаването му.

Пламен Орешарски, който е кандидат за премиер от Коалиция за България, пък изпреварва червения лидер Сергей Станишев - не само по доверие, но и по недоверие.
Висок е процентът на недоверието към Иван Костов (87%) и Волен Сидеров (85% )

Поезия: Станишев на разпит в прокуратурата

9e8182813329_modifi-1_thumb

Колко нощи го били
но той геройски мълчал.
И от другарите чекисти
до един комунисти
той ни един не предал.

И когато крещяли:
"Бандит си" - накрая
останал си чист кат чекист.
Но устата сгрешила
сама промълвила:
Не бандит, комунист!

Станишев действа като Рудолф Хес и използва прокуратурата по националсоциалистически. Фашизирането на БСП

222-1_modifié-3

Станишев набутва БСП в опасна игра. Партията и методите, които използва напомнят все повече на периода между  1933 и 1937 година, когато Германската националсоциалистическа работническа партия(ГНСРП) на Адолф Хитлер взема властта.

Зад фасадата на привидна демокрация, Рудолф Хес в поредица процеси манипулира и използва германската прокуратура за разправяне с политическите противници. Интересното е, че и Хес както Станишев днес, претендира, че всичко се прави в името на демократичните права на немския народ.

Журналистът Юлий Москов: “Прокуратурата е бухалка в ръцете на Станишев. Тя мълчи като бит задник за ЕРП-тата, за високите цени на тока и монополите.”

"Аз вече не мога да разчитам на прокуратурата. Тя е бухалка в ръцете на Сергей Станишев. Лидерът на БСП се занимава с анонимни доноси и проблема си е изцяло негов. Мен ме плаши факта, че прокуратурата се занимава с неща, които не са толкова важни и не са в дневния ред на хората. Аз очаквах прокуратурата да излезе и да каже за ЕРП-тата, за високите цени на тока и монополите. Хората в Кюстендил и Хасково не се интересуват дали подслушванията са регламентирани или не. Те нямат пари да си купят хляб и да си платят сметките.

Хората чакат прокуратурата да каже, защо това е така, а тя мълчи като бит задник.

Станишев бяга от истинските дебати и се опитва да ни занимава с глупости. Това го прави, защото го е страх. Страх го е, че като загуби изборите и в партията му ще го направят на пастърма. Ако СРС-тата бяха използвани срещу БСП, то тогава наистина щяха да са използвани срещу най-тежката организирана престъпност."

Юлий Москов, журналист

За щастие не сме сами. Все още се намират хора, които въпреки наложения медиен терор от Станишев и медийната олигархка приятелката му Моника Йосифофова, казват нещата “пръво куме в очите”.

понеделник, 22 април 2013 г.

Негри в зоологическата градина в Париж, 1907 г.

11През 1907 г. в Париж, се провежда грандиозна изложба за постиженията на колониалната икономика. Както експонати били доведени и изложени  в зоопарка  негри, папуаси, пигмей и бушмени. В тази епоха, затварянето на представители на "примитивните народи" в зоологическите градини били обичайна практика в Европа чак до края на 1930 година. Дори в наши дни съществува зоологическа градина с черни на Андаманските острови.

Зоопаркът с чернокожите в Париж е посетен от 1 милион зрители. Френското правителство докарва от Африка 300 негри и ги затваря в обстановка наподобяваща родните им домове. От тях за една година от заболявания (най-вече от студ) са починали 27 души.

Френските ученици имали специални научни посещения в зоопарка за да се уверят с очите си в различията на расите. Учените експериментирали върху аклиматизацията на черните и капацитета им да привикнат към северния климат. Лингвисти и антрополози пишели докторати на базата на обстойни изследвания на поведенческите им реакции и племенни ритуали. Трябва да отбележим, че по-голямата част от учените, поради високата цена, не можели да си позволи в началото на ХХ век пътуване до Африка.

За да се избегнат спекулации, френското правителство дебело подчертавало, че чернокожите са добре нахранени и към тях се отнасят с необходимото уважение.

Западните учени споменават, че зоологическите градини с чернокожите изчезват  в края на 1920 - началото на 1930 г. и причина за това е пробуждането на хуманизмът в белите страни. Друга по-достоверна причина е започването на икономическата криза довела до Великата депресия. Хората останали без пари и спрели да посещават човешките зверилници. Последни изчезват изложенията в най-богатите по това време страни - Швейцария и Швеция.

Днес, парижката зоологическа градина, където са държали негрите, е в развалини. Сградите са унищожени и районът е обрасъл с гора. Неотдавна кметството реши да отпусне 6.5 милиона евро за неговото възстановяване като парк.