събота, 18 август 2012 г.

Къде се намира икономическия център на Света?

Това е карта на миграцията на икономическия център на света. Прави впечатление движението му на Запад до 1950 година и завоят на Изток след това. Движението се ускорява след промените в Китай в края на седемдесетте години.

20120630_wom941

петък, 17 август 2012 г.

Никой не може да се ебава с християнството в Русия

057

Този път удариха на камък. Подигравките, медийното оплюване и беззъбото предлагане да те ударят и по другата буза, докараха нещата до там, че никой вече не уважава християнството и християните. Да, но не и в Русия.

Pussy Riot ги шибнаха с присъда от три години. Малко им е. Питате ли се защо подобни шафрантии никога не се опитват да изиграят номерата си в еврейска синагога или или в мюсюлманска джамия? Първо защото няма кой да финансира подобно мероприятие докато осигуряването на пари за плюене и провокации срещу Църквата не е никакъв проблем и второ защото който си позволи подобно нещо с евреите или мюсюлманите може и въобще да не излезе жив от храма.

Е, следващия път ще се замислят преди да се изгаврят и с християнските храмове в православна Русия. Иначе следващия път ще получат максималните 7 години.

Ето вижте на долните снимки за какви хора става въпрос. Вижте кой се изгаври с храма и вярата на хората в Бог. Вижте кои подкрепят соросовите организации на Отворено общество:

IMG_0040

сряда, 15 август 2012 г.

Полетя американският военен дирижабъл LEMV. САЩ подготвя армада от 18 машини

3_1

Във вторник, в щата Ню Джърси се проведе първият изпитателен полет на военен дирижабъл с размера на футболно игрище. Този 90-минутен полет е извършен в близост до военната база Лейкхорст от компанията Northrop Grumman в рамките на започващите много месечни изпитания на Long-Endurance Multi-Intelligence Vehicle (LEMV).

Ако всички по-нататъшни тестове бъдат успешни, LEMV дирижабълът ще бъде изпратен в началото на 2013 г. в Афганистан, където той ще се тества в реални бойни условия. Естествено, основната задача на  LEMV ще бъде провеждането на операции за разузнаване, наблюдение и осигуряват комуникацията между военните единици опериращи на бойното поле. Той ще бъде използван и като превозно средство със  седем тона полезен товар за разстояние от 3600 км със средна скорост от около 50 km / h.

6879b

вторник, 14 август 2012 г.

За три години управление на ГЕРБ доходите са се увеличили с 25%, а инфлацията е 7,3%

14-Aug-12 15-22-14

През последните три години натрупаната инфлация е 7,3%. Това заяви икономистът Владимир Каролев. За сметка на това има 25% увеличение на доходите извън пенсионния сектор. През последната година юни-юли 2012 инфлацията е 2,6% като сега има ръст на инфлацията заради скока на тока и горивата, каза Каролев.

Той прогнозира и драстично повишение на цените на електричеството до края на тази година заради сгрешената зелена компонента. С последното увеличение няма да се стигне до покриването на преференциалните цени за зелена енергия, прогнозира финансистът. Драстичният скок от 13% е заради забавянето на актуализацията на цените. Последното увеличение беше направено през 2008 г, припомни Каролев.

Източник: Новини.бг

понеделник, 13 август 2012 г.

Сирийските опозиционери терористи се гаврят с трупове(видео). Заслужават ли тези фанатизирани джихадисти подкрепата на България?

Кого подкрепяме ние в Сирия? Режимът на Асад е кървав, но опозицията срещу него е от терористи, без капка свян дори пред труповете на загиналите. Това видео ми напомня отрязването на главите на българските шофьори в Ирак. Заслужават ли тези терористи подкрепата на България? Категорично не! Беше голяма грешка да им позволяваме да провеждат сборищата си у нас.

Страховито видео бе разпространено в интернет.