сряда, 13 март 2013 г.

Заедно с борда и ние зад борда

nofrage

Валутният борд пречел да се увеличат пенсиите и социалните. Затова вместо да се занимаваме с разплитане на сложни възли, най-добре е да ги разсечем. Прас с брадвата, няма го възела и отсичаме главата на голямото зло.

Ето такива глупости ни проповядват от известно време уличните протестиращи квалитетни икономисти, които в последствие се оказа, че са някаква амалгама от наркомани, привърженици на футболни клубове, червени провокатори и най-обикновени мухльовци не забили и един пирон в живота си.

Държавата е като кораб. Валутният борд е като маслото в двигателя на кораба. Ако го източиш, двигателят ще продължи да работи още известно време, а след това безвъзвратно ще спре. Корабът ще остане без мотор и ще потъне.

Това вече ни се е случвало два пъти. Отново ли искаме да скочим зад борда?

Цветанов към служителите в МВР: “Не слушайте леви момчета, бъдете истински мъже!”

„Вярвам, че тези красиви жени и силни мъже от системата на МВР ще продължават да работят все така усилено в името на България.

Мога да ви кажа само едно – недейте да слушате лявото момче от Българската социалистическа партия. Бъдете истински мъже.”

Цветан Цветанов

Архивите: как комунистите са решавали кой може да учи в университетите. Бащата на Станишев е пряк участник в тези събития

Колко човешки съдби са съсипали тези изроди. И сега пак са тук. Децата на червените тартори от БКП, преименувани в социалисти, крадат, дестабилизират и заговорничат срещу България. Те знаят езици, учили са на Запад, но други не са имали този шанс. По пощата са получавали ето този документ:

0478_n

вторник, 12 март 2013 г.

Президенте, спестете ни лицемерието за Марин Райков!Докато едни учеха на Запад, БКП изключваше други от българските университети

“Всеки от министрите е безспорен професионалист в своята област. Това бе много важно за мен. Всеки един от тях е започнал от редник, от инженер от учител, от доктор и е доказал сам себе си"

Росен Плевнелиев, Прездент на република България

Доказал сам себе си? Сигурен ли сте господин Президент или и Вие започвате да ни да ни се подигравате директно в лицето?

Марин Райков е роден във Вашингтон, САЩ, на 17 декември 1960 г. Син е на Райко Николов. По онова време баща му започва своята дипломатическа кариера като прес- и културно аташе в българското посолство в САЩ. Баща му е офицер от ДС, който вербува френския министър на отбраната за агент на КГБ. На 27 години, Марин Райков, през 1987 г. започва работа в отдел „Страни от Югоизточна Европа“ на Министерството на външните работи.

Не знам дали знаете, господин Президент, но по същото време на черен комунистически терор, други деца са били изключвани от университетите заради неблагонадежден произход.

Ние знаем и разбираме, че в България кадрите за поста са много малко и приемаме решението Ви като най-малкото зло. В същото време Ви молим, спестете ни лицемерните фрази от типа “и е доказал сам себе си” защото ние помним как се случваха нещата по време на комунизма.

Градската култура и ГЕРБ

Интересен феномен са партия ГЕРБ. Събират привърженици от всички слоеве на народа. За първи път в България се появява нещо подобно на истинска Народна партия, в която хора с различни интереси и различен статут застават зад обща платформа без класово-социална обвързаност. Дали ще успеят е съвсем друг въпрос.

Ето още един интересен аспект: ГЕРБ и рок културата.

ACDC Thunder Struck

….

Бях хванат
В средата на железопътната линия (Thunder)
огледах се
И знаех, че няма връщане назад (Thunder)
Умът ми се втурна
И си помислих: "Какво мога да направя?" (Thunder)
И знаех, че
Нямаше никаква помощ, без помощ от вас (Thunder)

Звукът на барабаните
Кънти в сърцето ми
Гръм на оръжие
Удари ви гръм!

Слез на магистралата,
Счупи границата, удари града,
Отиди в Тексас, да, Тексас
И ние имаме нужда от малко забавление
Срещнахме някои момичета
Някои танцьори, които дават добро преживяване
Наруши всички правила, изиграй всички глупаци
Да, да, те, те, те взривиха съзнанието ни

Вие сте били ударени от гръм
ударен от гръм
Да, да, да, ударен от гръм
О, ударен от гръм
да
Сега ни треперят краката
Може ли и аз да дойда отново, моля?

Зам. министърът на образованието Милена Дамянова няма собствени деца, но се счита достойна да реди живота на чуждите

20130312.ofcuyzxxdl
Как някой без собствени деца може да разбере проблемите на нормалните семейства? Що за кариеризъм и нахалство е като жена да станеш министър на образованието без да си люляла дете в люлка, без да си треперила когато вдигне температура, без да си се радвала на първия учебен ден? Това е все едно за брачен консултант да бъде назначен гей.
Едва ли нещо смислено може да се очаква от подобна личност. Горките български деца и горките родители след като стигнахме дотам бездетни жени да решават съдбата на децата ни.

Искат валутният борда да падне, нека оставим архивите да говорят: само преди 17 години - 228 лв бензина за литър, осмото увеличение на цените, политическата мафия граби България

Да си припомним как беше без валутен борд и как мутрите политици съсипаха България през 1996 година.

понеделник, 11 март 2013 г.

Приказка от чекмеджето oт Ралица Ковачева

Имаше едно време един дървен чук за пържоли. Той наистина обичаше да чука пържоли, обожаваше да стоварва твърдата си сила върху меките им розови тела. Знаеше, че и на пържолите им харесва-естествено, той беше най-добрият. Когато вечер се прибираше в своето чекмедже, дори не поглеждаше останалите, лягаше си встрани от всички, с чувство на превъзходство и изпълнен дълг. Преди време черпакът се опита да се сприятели с него, но чукът директно го отряза-какво знаеш ти, кротко чакаш да стане готова супата и тогава на готово подлагаш шепата си! А аз се трудя, без мен пържолите ще бъдат жилави и безвкусни! Цедката пък се пробва да го съблазни-канеше го да излязат, хвърляше му влажни погледи…Чукът се правеше, че не я забелязва, но накрая му писна и просто и каза, виж какво, ти изобщо не си ми в категорията, ти си…обслужващ персонал!

неделя, 10 март 2013 г.

Информация

Поради непрекъснатите опити за хакване на сайта extremecentrepoint.com, възможно е той да не бъде достъпен през определени периоди от време. Напомняме на читателите си, че има огледален образ на адрес:

extremecentrepoint.blogspot.com

ecp

Проблемът ще бъде разрешен възможно най-бързо.