събота, 21 септември 2013 г.

Не правителството, а “революционерите талибани” са използвали бойни газове в Сирия

Едва ли остава съмнение в този факт. Заринът е забъркан на място от съставки произведени в Германия и Холандия и внесени в Сирия от метежниците с помощта на Саудитска Арабия.

Вижте ужасът, който са принудени да живеят сирийците. С какво те заслужиха това и защо ние подкрепяме човекоядците от антиправителствената опозиция.

sir

четвъртък, 19 септември 2013 г.

Пол Кенеди: Дори в края на 1944 г. руснаците губят петима или шестима срещу всеки един германски войник. Правилото на смазващия натиск

polkene

При вестта за влизането на Съединените щати във войната Чърчил открито ликува и с основание. Както по-късно той пояснява: „Съдбата на Хитлер е решена. Съдбата на Мусолини е решена. Колкото до японците, те ще бъдат сринати със земята. Всичко останало е само въпрос на правилното прилагане на смазващ натиск" Подобна увереност през 1942 и първата половина на 1943 година сигурно изглежда твърде неуместна за по-предпазливо мислещите сред съюзниците. През първите шест месеца след Пърл Харбър японските части вилнеят неистово из Тихия океан и Югоизточна Азия, като разбиват европейските колониални империи, обсаждат Китай от юг, изправят пред заплаха и Индия, Австралия и Хаваите. По Източния фронт Вермахтът подновява своите победни атаки и след като отминава зимата на 1941-1942 г., пробива с бой пътя си към Кавказ. В почти същото време много по-малобройните германски части  под командването на Ромел в Северна Африка се приближават на петдесет и пет мили от Александрия. По-смъртоносни от всякога са както десантната кампания срещу съюзническите конвои, така и най-силните удари срещу търговски кораби през пролетта на 1943 г. Англо-американската „контраблокада" не успява да нанесе тежки поражения на германската икономика посредством стратегическо бомбардиране и търпи значителни загуби сред самолетните екипажи. Ако съдбата на силите от Оста след декември 1941 г. е вече решена, не са много доказателствата, че те го съзнават.

сряда, 18 септември 2013 г.

Реформаторският блок и полуистините: Радан Кънев не е основател на ДСБ

Радан Кънев на страницата си в Уикипедия претендира, че е един от основателите на ДСБ през 2004 година:

radan_kanev

Това е лъжа. Той е приет за член на партията през 2007 година.

вторник, 17 септември 2013 г.

Ген. Атанасов: “ДСБ зазида за Борисов вратата към изпълнителната власт”, a Extremecentrepoin добавя: “… и така ДСБ бетонира властта на Тройната коалиция БСП, Атака и ДПС.”

ДСБ или поне някои от лидерите и продължават да играят в турски нациолсоциалистически отбор. Атанасов и подобните му с всеки свой ход продължават да подкрепят властта на червената мафия. каквото и да говорят, каквото и да обещават, резултатът от политиката им е укрепването на властта на тройната коалиция. По-резултатите ще ги познаете! Не напразно медиите на Пеевски осигуряват широка подкрепа на изказванията на генерала.

Използвайки риториката на Радан Кънев за „зазиданите врати” ще кажа, че вратата към изпълнителната власт за Бойко Борисов е твърдо зазидана от ДСБ. Това да му е ясно.

Атанасов

понеделник, 16 септември 2013 г.

Италия осъди Брендо на 21 години затвор за трафик на наркотици, а днес българския съд замени задържането му под стража с домашен арест

Прокуратурата атакува Цветанов изпратил Брендо в Италия за да го осъдят. Ех този “престъпник” Цветанов, който им измъкна такъв източник на доходи! Каква щеше да бъде съдбата на наркотрафиканта ако беше останал в ръцете на Цацаров? Ето такава:

Състав на Софийския градски съд (СГС) е отменил тази сутрин наложената мярка "задържане по стража" на осъдения за трафик на кокаин (в Италия) и пране на пари (в България) Евелин Банев-Брендо в "домашен арест". Основният мотив на съда е че "опасността от укриване, от вземането на мярката "задържане под стража" през май 2012 година до момента, е намаляла до степен, че позволява изменението в следващата по-лека -"домашен арест".

Огнян Минчев: Ето защо НЦИОМ трябваше да бъде закрит!

Това "изследване" на поредния клон на социологическия картел още веднъж демонстрира защо НЦИОМ трябваше да бъде закрит, а на няколкото останали демоскопски агенции, придържащи се към професионални стандарти - да им бъде затворена устата чрез финансов натиск и открити заплахи. Докато не бъде възстановена - макар и отчасти - възможността за отговорна и професионална демоскопска работа в България, българските граждани ще бъдат изложени на монополната манипулация и открита лъжа на социологическите ПР-и. Не вярвате ли? Я хвърлете поглед на това по-долу…

stat