четвъртък, 22 април 2010 г.

Как Роналд Рейгън разказва вицове за СССР и руснаците

Още от Рейгън:

Вулкани и пепел, свински грип, луда крава, глобално затопляте и защо не ни оставят на мира с лъжите си?

Не забелязахте ли нещо странно когато четяхте и гледахте новините за вулкана в Исландия?  Ако сте внимавали няма начин да не ви е направило впечатление, че за разлика от многото репортажи от мястото на събитието, нито една медия не даде реални спътникови снимки на вулканичния облак. Защо така? Не че ни липсват спътници и не че те всички са се развалили в едно и също време и са престанали да изпращат картинките на Земята. Не, не е това причината. Снимки има и те са с прекрасно качество, но това което се вижда на тях никак не се връзва с това, което ни разказваха медиите и със затварянето на въздушното пространство над цяла Европа.
В ляво е спътникова снимка от NASA, в червено е вулканичният облак. В дясно е снимка на симулацията от Vulcanic Ash Advisory на базата, на която бяха затворени полетите в Европа.

adsdn
Преди няколко дни, Президентът на Air Berlin Йоахим Хунолъд каза, че драконовските мерки за ограничаване на полетите са дошли след доклад от Лондон базиран не на реалното състояние на вулканичната активност, а на компютърна реконструкция какво евентуално би могло да стане. Автор на тази симулация е Vulcanic Ash Advisory( Информацията е била публикувана в Bild am Sonntag)

Най-загадъчното е, че до 19 април или 5 дни след избухването на вулкана никой друг в Европа не е проверил тези симулации нито си е дал труда да измери реалното ниво на запрашване както и територията, на която се разпространява. Първи се решават да изследват облака германците от центъра за въздушни и космически полети (DLR). След тестови полети на самолети от Lufthansa, Air Berlin, AUA се установява, че опасност не съществува.

В същото време директорът на руската система за наблюдение Росхидромет , Петров, обясни че: „Ние проверяваме тези данни по фактическото състояние на нещата. Системата Росхидромет не дава данни за наличието на вулканична пепел в атмосферата над Русия през последните дни.” Точно тази позиция на руската метеорологична  служба позволи и на президента на РФ да отиде на погребението на Лех Качински.

Междувременно и европейските спътници странно защо „заспали” за известно време, се пробудиха и публикуваха снимки на облака, който достига само до бреговете на Норвегия.

1021
Остава да виси със страшна сила въпросът защо беше необходим този сценарии?
Защо непосредствено след истерията по повод „смъртоносния” Свински грип, ни сервират без пауза нов театър?
Кой ще плати милиардите загуби на въздушните компании?
В крайна сметка кои хора и организации стоят зад тези непрекъснати манипулации и лъжи с планетарен мащаб? Защо го правят и какво искат от нас?

сряда, 21 април 2010 г.

Френският министър Митеран посещава гей клуб в Москва за да търси свой приятел травестит

249602-frederic-mitterand-sur-le-champ-de-637x0-4 Министърът на културата Франция и племеннин на покойният президент Франсоа Митеран, Фредерик Митеран, през февруари миналата година, по време на официално посещение в Москва с помощта на френското посолство е посетил гей клуб в покрайнините на Москва, за да се опита да намери свой приятел травестит с когото се запознал преди 7 години.

В България поне за сега подобни министри няма. Дано така продължи и в бъдеще.

Кой е Фредерик Митеран?

вторник, 20 април 2010 г.

В замакът Вевелсбург беше открит музей на СС. Изложен е бележникът на Химлер

wewelsburg-1 През миналата седмица във Wewelsburg(Германия) отвори врати музей на SS ( NDLR: SchutzStaffel = група за защита), който разказва историята на тази организация. Замъкът е трябвало да бъде духовен дом след нацистката победа. Музеят, първият в света посветен изцяло на СС, проследява възхода на елитната охрана на Хитлер, която в крайна сметка да включва повече от един милион членове, отговорни за отвратителни жестокости извършени по време на Втората световна война.

Предвидени на първо време като лична охрана на Хитлер, членовете на SS се заклевали във вярност лично на него. Тези елитни бойни групи постепенно се превръщат във въоръженото крило на немския канцлер дошъл на власт през 1933 г.

... Униформи, свастики и личният бележник на Химлер присъстват в експозицията. В музея са изложени черни униформи, както и сребърни пръстени давани от Химлер на висши офицери със свастики, стилизирани сребърни и платинени черепи емблеми , както и руни с логото на СС.

понеделник, 19 април 2010 г.

Най-полицейските държави в света са Русия, Украйна и Израел

jjj

 

Русия е световен лидер не само по брой на убийства на 1000 души от населението, но и по брой на полицаи. Резултатите са следните:

Според официални статистически данни, публикувани на сайта на руското МВР, през миналата година в Русия са извършени 20 хиляди убийства и 45,5 хил. случаи на умишлено причиняване на сериозни наранявания, след което умират още 15 хиляди руснаци. Днес по броят на годишните убийства и опити за убийство, Русия заема първо място в света, а с престъпленията от този тип на глава от населението (20,52 убийства на 100 хиляди население) е втората след Южна Африка (56,49).