събота, 2 март 2013 г.

Продължават довършителните работи по Дунав мост Видин-Калафат, 01.03.2013

dscn0950

 

Изцяло приключи изграждането на дренажната система на моста, включваща монтажа на отводнителни тръби под връхната конструкция на моста и изграждането на каскада на българския бряг при стълб РВ2. Предстои направата на резервоар-утайник за отпадните води от транспортното съоръжение.

Продължава монтажът на оставащите странични защитни елементи при последния стълб  РВ12.

Продължава изгражданвето на двустранното осветление на моста и контактната мрежа за жп линията, като успоредно с това  в кутията на връхната конструкция се монтират скарите за високотоковите и слаботоковите кабели.

При специално пригодени условия заради продължителните валежи фирмата-изпълнител FCC Construccion извършва подготовката  за хидроизолация на трасето за железопътния транспорт. След полагане на хидроизолацията, ще бъде положен 3-сантиметров асфалтов слой и веднага след това ще започне насипването на баластовия килим и поставянето на релсо-траверсната скара.

Продължава поставянето на парапети и защитни мантинели, направата на бордюри. След което предстои асфалтирането на шосейните платна, сигнализацията и пр.

Продължава и укрепването на румънския бряг с  ломен камък.

Sonya Machorska, PublicRelationsDanubeBridge Vidin-Calafat

Реч на министър Николай Младенов пред Парламента на 21.02.2013 година: "БСП трябваше да бъде забранена преди години"

b9ec59fff

Уважаема госпожо председател, уважаеми народни представители, преди да кажа няколко думи в това последно заседание на настоящия парламент (реплики), преди да бъде гласувана оставката на правителството…

Чуваме в последните няколко минути серия от изявления от Българската социалистическа партия, които заплашват хората, които били тръгнали към тяхната централа. Преди време чухме техния лидер как заплашва управлението на България, че ще си тръгне по другия начин, не с мирни средства.

Имайте предвид, че това е партия, която има доста дълбока традиция и много добре ги разбира тези неща, знае как се правят, знае как се взривяват църкви (шум и реплики), знае как се сменят имената на хора (ръкопляскания от ГЕРБ, викове и реплики от КБ и ДПС), знае как е принуждавала българските турци да подписват декларации, че се срамуват от себе си и си сменят имената, знае как се организира държавна машина за репресии, знае как в това Народно събрание през 1947 г. изгонва собствените си коалиционни партньори, води ги в църквите и ги пребива от бой преди да ги прати в лагери!

петък, 1 март 2013 г.

Ако не искаш да свършиш една работа, създай съвет, направи работна група и ги натовари с отговорност

0000147679-article3

 

Мислите ли, че тези риба, рак и щука ще родят нещо полезно?

Историческа реч на Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред Парламента на 21.02.2013 година

cc

Уважаема госпожо председател, уважаеми дами и господа народни представители, уважаеми колеги министри, с които работихме в продължение на повече от три години и половина!

Днес не чухме никакъв смислен дебат, който да се води за това кой какво предлага оттук нататък, нито чухме някакъв смислен дебат, който да даде отговор на това какво направи това правителство. Никой не даде отговор защо на тези справедливи искания на българските граждани в момента никой не може да даде смислен отговор. И, уважаеми дами и господа, България е парламентарна република, България ще продължи да бъде парламентарна република и само парламентарни избори могат да решат каква е волята на българските избиратели. Но ние станахме подвластни на това, което в момента наблюдаваме от тези, които провокираха в голямата си част ексцесии, които, за всички е ясно, са добре режисиран сценарий.

сряда, 27 февруари 2013 г.

Aсен Йорданов, собственик на Биволъ имал охранителна фирма. Срещу съдружника му Светлозар Лолов е образувано дело за организиране на престъпна група

088688_o

Биволъ обяви не веднъж Бойко Борисов за престъпник, защото бил съдружник с престъпни(недоказано) лица в ранната демокрация на България, или станали престъпни след известно време. Браво на Биволъ, явно моралът им е висок, изразен в лицето на собственика Асен Йорданов. Но колко точно висок - всеки сам да си прецени. Прилагам снимка от общодостъпна информация. Ясно се вижда и дейността на фирмата - охрана. Охрана през 1994 г. значи и според Биволъ - рекет. Асен Йорданов е имал охранителна фирма? Странно, собственика на Биволъ - собственик на охранителна фирма през 1994...но я да видим и кой му е съдружника - Светлозар Лолов. Съдружникът на собственика на Биволъ има доста интересна биография.


"Светлозар Лолов официално търгува с ориз. Според комисията Кушлев притежава чрез фирмите си имущество за 11,3 милиона лева, което е под запор и възбрана. Срещу него е образувано дело за организиране на престъпна група, извършвала според прокуратурата в Бургас, изнудване и данъчни престъпления..."
Асен Йорданов, собственика на Биволъ е съдружник в охранителна фирма през 1994 г (мутренските години)с обвинен в рекет? Това ли е моралът на Биволъ? Дали и Чобанов, другия собственик на Биволъ е с такъв морал? /Следва/

Вчера БСП бойкотира ратифицирането на спогодбата с Швейцария. Знаете ли защо? Заради червените пари

Под мазните приказки и обяснения защо БСП не подкрепи междудържавната спогодба с Швейцария отново лъсна мафиотската същност на тази партия. Основното оправдание на шефа на песовете беше, че видите ли сега не било времето. Какъв е всъщност проблема:

Подписаната вчера спогодба между България и Швейцария вдига банковата тайна на държавно ниво. България от вчера вече може да получава данни за сметки на нейни граждани в швейцарски банки.

Колко ли мастити социалисти като Р.Офч., М.М. и С.С. ще бъдат пряко засегнати? Е как да не бойкотират.

вторник, 26 февруари 2013 г.

Социолозите: Популярността на Бойко Борисов расте

“Това, което виждат социолозите е, че популярността на Борисов расте.”

Андей Райчев

Ние им го казвахме, а те ни смееха.

618x48f1

“Ще се видим на изборите.”

Бойко Борисов

Истината за сметките за ток: само 2,6% от консуматорите са платили повече от 262,28 лв. с ДДС за декември

3g6

Средноаритметичната стойност на декемврийските сметки за електроенергия за всички битови клиенти на EVN България в Югоизточната част на страната е 48.63 лв. без ДДС. Това показва анализ на ЕVН за потреблението на електроенергия през последния месец от изминалата година. Иначе казано, средно статистическия потребител на електроенергия в Югоизточна България е платил сметка от 58,36 лв. с ДДС. В действителност, близо една трета от клиентите (28,3%) попадат в групата с по-голяма консумация на електроенергия – между 300 и 1000 квтч., а средната начислена сметка за тази група е 98,2 лв. с ДДС. Потребителите с консумация над 1000 квтч. са навъртeли средна сметка от 262,28 лв. с ДДС, но техният брой е най-малък (2,6%). Близо половината клиенти (48%) попадат в групата с по-малка консумация – под 300 квтч. и имат средна начислена сметка 23,95 лв. с ДДС.
ЕVN България е второто по-големина електроразпределително дружество в страната, като снабдява с електроенергия 1,5 млн. клиенти в Югоизточна България.
С най-голям пазарен дял – около 40%, е ЧЕЗ България, като компанията предоставя електроенергия на 1,9 млн. крайни потребители.

За да ви стане ясно какво се задава и накъде лудите блъскат България, четете статията:

Ако не платим 300 млн.лв. на ЕРП-тата

Протестиращите лумпени биха народа или как протестиращи окървавиха протеста

Медиите рядко дават трибуна на нормалните хора. Те са скучни и неинтересни.  В последните в техни герои се превърнаха ултрасите, насилниците и побойниците.

Пияниците:

222

понеделник, 25 февруари 2013 г.

Ето ги тези, които се самонарекоха “народ”. Един протест може да крие зад себе си друг

485192_449026141833428_732345985_n

Те са ясни, въпросът е какво да правим ние другите, нормалните хора в тази държава. Ние които не сме в русофилските клубове, не сме от Българска левица, не се дрогираме, не сме хомосексуални и не свирим на флейти, не бием жандармерията, плащаме си сметките и данъците, водим децата си на училище и искаме спокойствие. Нас лумпените ни изнасилиха, притиснаха ни до стената и ни принуждават да вземем отношение в един конфликт, който много много не ни вълнуваше. Конфликтът стана жизненоважен: или те или ние.

Те протестират, ние също ще протестираме, но така че да боли повече. Лумпените си препикаха демокрацията и единствения изход, който ни оставиха е да гласуваме за ГЕРБ защото сме против тях.

Иван Костов в паника: иска правителство на ДПС без предсрочни избори. Ще подкрепи Местан

Борисов ги накара всички да свалят картите на масата. Ето и Костов си показа душицата. Ние го казвахме, но някои ни се смееха:

“Съветът ми към ДПС е да постъпят така, както навремето с мандата, излъчен от президента Желю Желев. Аз бих направил същото и дори бих пледирал пред нашата парламентарна група за това”

Иван Костов

Доказателството, че един от тарторите на метежа Ангел Славчев е привърженик на легализацията на дрогата в България

slavqev2

ДСБ в Пловдив се разпадна. 23 напускат

След Спас Гърневски, още 23-ма напуснаха ДСБ-Пловдив заради несъгласие с политиката на партията. Според информация от партията на Костов става дума за хора, приближени на бившия градоначалник.

Гърневски обяви решението си за напускане на редиците на ДСБ с декларация в медиите. Той заяви, че отказва номинацията за водач на листата за народни представители на ДСБ, но остава общински съветник.

Петър Курдов от тарторите на метежа в Пловдив: съратник на Алексей Петров Трактора

xrlqhgФактът, че обикалял по кръгли маси, а физиономията му гледала от страниците на национални вестници, дълбоко притеснявал голяма част от протестиращите. “Не искаме по никакъв начин да бъдем свързвани с Курдов и ментора му Алексей Петров.”

Все по-ясна става конфигурацията организирала метежа срещу правителството на ГЕРБ. Руската пета колона, БСП и структури на ултралевите от Българска левица заедно с бандитите на Трактора Алексей Петров от Сила. Биж също:

Хората на трактора аплодирани от конгреса на БСП. Ето това е истината за организацията “Сила” на Петров и Станишев.

Ангел Славчев ултра ляв тартор на метежа: член на партия “Българската левица”, шеф на младежката структура на русофилите, борец за легализация на дрогата в България

Бареков се уплаши от истината и уволни Люба Кулезич

Да се смееш ли да плачеш ли? Ей ги новите кандидати за управляващи в България, имат вече и програма. Предлагам да започнат с национализация на моловете

Революционерите се оказаха хероинаджии и футболни хулигани, шепа малоумници с претенции да спасяват България

Честито! Лумпените от Орлов мост: “Смърт на Европейския съюз!”

Доказано: хора на трактора Алексей Петров участвали в погромите в София

Правителството падна – Русия, Костов и Станишев постигнаха целите си: Няма да има окончателно спиране на АЕЦ Белене, България няма да излезе от Бургас – Александруполис

Фашизоидите от Атака заедно с терористичните отряди на младежкото БСП, подкрепени от мутрите на Трактора атакуваха полицията в София

Замесена ли е Русия в организацията на протестите? Враг номер едно на България отново си показа рогата

Политически лумпени и мутри горят знамената на ЕС и САЩ на протестите. БСП и Атака в нов опит да измамят хората

Ангел Славчев ултра ляв тартор на размириците: член на партия "Българската левица", шеф младежката структура на русофилите, борец за легализация на дрогата в България

slavqevКакви хора провокираха безредиците в България? Ето една от емблематичните фигури - Ангел Славчев .

Той е ултралевичар и съратник на БСП. Член на Българската левица. Подкрепя либерализацията на дрогата и проституцията. Освен това е председател на младежката структура на русофилите. Последното хвърля светлина и върху един от източниците за финансиране на метежите. Следите водят към Москва.

P.S. Това, което държи в ръка русофилът метежник, не е ли цигара с марихуана?

Бареков се уплаши от истината и уволни Люба Кулезич

099

Защо? Ами защото жената каза истина в предаването си – и за протестите, и за Русия, и за зависимостите, и за платените и организирани протести. Гледайте това култово предаване тук.

неделя, 24 февруари 2013 г.

Да се смееш ли да плачеш ли? Ей ги новите кандидати за управляващи в България, имат вече и програма. Предлагам да започнат с национализация на моловете

ddf

Без да са избирани от никого, без да са носили никога никаква отговорност, без да имат намерение да я носят бъдеще, ето тези смешници(за да не ги нарека с друга дума) искат нито повече нито по-малко от:

1. Да не се разпуска сегашното Народно събрание

2. Свикването на Велико Народно събрание

3. 50% гражданско участие в институциите

4. Национализация на ЕРП-тата

5. БЕХ да се закрие

6. Искат те да назначат нов служебен премиер

7. Народното събрание да обяви за невалидни с нарочен акт сметките на физическите и юридическите лица за електроенергия

8. Закриване на на ДКЕВР

9. Да се премахне ДДС върху електроенергията

Възможно ли е наистина да съществува подобна тъпота? Всяка от тези мерки ако не влиза в нарушение на Конституцията, то поне със сигурност може да ни извади от ЕС. Наистина ли са такива идиоти или по сценарии, умишлено блъскат България към пропастта?