петък, 1 февруари 2013 г.

Епоха на упадък

CJ03

… хората са идиоти. Те сътвориха купища глупости: костюми за кучета, длъжността рекламен менажер, залъгалката айфон. В замяна на това не получиха нищо освен горчив вкус в устата. А само ако бяхме намерили смелост да развиваме науката, да усвоим Луната, Марс, Венера … Кой знае какъв би бил светът тогава? Дадоха на човечеството възможност да броди в Космоса, но то иска да се занимава с потребление, да пие бира и да гледа сериали.”

Рей Бредбъри

сряда, 30 януари 2013 г.

Непоклатимите: В сондажите ГЕРБ продължават да водят пред БСП с цели 5%

Ако изборите бяха днес, то партиите биха получили следните резултати: 24,8% - ГЕРБ; 19,3 % - БСП; 5,5% - ДПС; 4,8% - „България на гражданите"; 2,9% - „Атака"; 2,7% - РЗС и Марешки.
Това е резултатът от изследване на електоралните нагласи, направено между 13-и и 20-и януари от Института за модерна политика, информира Евелина Славкова пред БНР.

вторник, 29 януари 2013 г.

Евгени Михайлов каза, че с участието на ДСБ в Референдума за АЕЦ Белене, Костов отново обслужи БСП и Кремъл: “Както много пъти през изминалите години той на думи е антикомунист, но винаги с действията си подпомага БСП и руските интереси.”

Много ми се искаше в така наречения референдум да участват не повече от хората, поискали свикването му. За съжаление така наречената Синя коалиция се подлъга по призива на Иван Костов, а не се вслуша в политическото решение на СДС за неучастие.

По този начин Иван Костов отново обслужи интересите на БСП и Кремъл. Както много пъти през изминалите години той на думи е антикомунист, но винаги с действията си подпомага БСП и руските интереси.

Нима не беше ясно, че въпросът е провокативен и безсмислен?! Нима не беше ясно,че няма да се постигне повече от 60% активност за да бъде референдума валиден?!
Нима не беше ясно, че привържениците на БСП са повече от привържениците на ДСБ?!