събота, 18 май 2013 г.

ГЕРБ, чуйте ни! Ако гласуването за новото правителство е тайно, веднага напуснете Парламента! Нека Тройните от Атака, БСП и ДПС сами ги изберат

Следващият български кабинет с мандата на БСП най-вероятно ще бъде избран с тайно гласуване. До тази позиция са се сближили водачите на трите парламентарни сили без ГЕРБ.

ГЕРБ в никакъв случай не трябва да участва в това тайно гласуване! В противен случай ще бъдат обвинени, че именно то те са подкрепили новата турска националсоциалистическа коалиция.

Депутатите на партията трябва да напуснат гласуването в блок и да оставят тримата любовника да се прегърнат пред телевизионните камери.

ГЕРБ, не правете тази грешка да оставате в Парламента при, което и да било тайно гласуване.

М. Андреев пред Люба Кулезич: Предстои ни националсоциалистическо управление

А всяко насионалсочиалистическо управление има своите Гаулайтери. Гаулайтерът на Прокуратурата:

bnsp

Гаулайтерът на българската прокуратура

bnsp

В България Главния прокурор вместо да обвинява престъпниците ги защитава, а обвинява полицаите, които ги преследват

Изглежда мафията и престъпния свят се сдобиха с нов покровител Гл. прокурор. Време беше, все пак след Филчев изминаха вече 8 години, а Борис Велчев въпреки, че не беше особено активен, последното, в което може да бъде обвинен е симпатия към организираната престъпност.

При Цацаров е друго. Прокуратурата загуби всякакъв интерес към дела като Октопода, откраднатите стотици милиони от енергийната мафия, а дори и към купуването на гласове защото тези казуси не могат да служат на новата роля и задача – разпъване на чадър над политическата престъпност олицетворявана в България от БСП и ДПС.

Фактите ни карат да мислим, че се подготвя Вартоломеева нощ за обезличаване и унищожаване на българската полиция и сили за сигурност. Този кръстоносен поход с устрем е поведен от новия Главен прокурор Сотир Цацаров, който според публикация на Уикипедия е член на масонската ложа “Слънце Ориент Пловдив”:

sadfv 

Недопустимата предизборна подкрепа от прокуратурата за БСП, мълчанието за купуването на гласове от ДПС във Варна, и сега възобновяването на дела със осем годишна давност имат за цел единствено да унищожат ПП ГЕРБ и да унижат 1 000 000 българи гласували за нея.

петък, 17 май 2013 г.

Защо разследването за купуване на гласове във Варна няма да доведе до нищо

Йордан Цонев и Камен Костадинов от ДСБ са разследвани за купуване на гласове във Варна. От това няма да излезе нищо защото:

1. Сигналът до прокуратурата не е анонимен и тя едва ли ще се заинтересува.

2. Сигналът не е подаден в деня на размисъл преди изборите и това го прави безинтересен.

3. Сигналът не е срещу ГЕРБ, следователно е неверен.

Гръцкия вестник Етнос: Правителство-чудовище ще установява в България социал-турко-фашизъм

asf

"Правителство-чудовище" е най-вероятното решение в България", е заглавието на гръцкия "Етнос".

Социалистите се опитват да си сътрудничат с партията на "турците", осигурявайки подкрепата и на пронацистката партия Атака. Новото държавно устройство на съседна България ще бъде... "социал-турко-фашизъм".

Новата Тройно-анадолска националсоциалистическа коалиция

8721162_n

Тази картинка е монтаж, а не компромат! Усмивка Тя не засяга физическите лица представени на нея, а е по-скоро прогноза за бъдещите политически отношения в Тройната националсоциалистическа коалиция в Парламента.

ГЕРБ остави България в перфектно финансово състояние

Орешарски и Станишев лъжат за финансовото състояние на държавата.  Ето какво казва Мин. на финансите от служебното правителство:

КАЛИН ХРИСТОВ: Предварителните данни за април показват излишък в размер на 475 милиона, така че за първите четири месеца дефицитът се намалява до 320 милиона, което е точно една трета от общия дефицит за годината. Тоест, като цяло бюджетът върви по траектория, по която е планиран, така че няма значителен риск бюджетът да не бъде изпълнен.
Фискалният резерв в края на март беше 4,2 милиарда, в края на април вече беше 5,3 милиарда, тоест този дефицит, както и плащането на земеделските субсидии от Европейската комисия, води до възстановяване на фискалния резерв. Така че по отношение на дефицита и на фискалния резерв няма риск, който да застрашава фискалната стабилност.

МАРИН РАЙКОВ: Очевидно е, че 5,3–5,4 милиарда е един изключително спокоен фискален резерв, с който ние можем да се поздравим.
КАЛИН ХРИСТОВ: Това е важно да се знае, тъй като ние сме източникът на точната, ясната и вярната информация и е добре това да се знае, за да няма в тази среда интерпретации.
МАРИН РАЙКОВ: Всякакви интерпретации по темата, които се различават от фактите, имат политическо съдържание.

Заседание на Министерски съвет в сряда /15 май т.г./

ГЕРБ сезира главния прокурор, ЦИК, ОССЕ, ПАСЕ, ЕК, ЕП и трите основни европейски партии ЕНП, ПЕС и АЛДЕ с два сигнала за купуване на гласове от ДПС и БСП

До днес единствените, които са купували гласове на изборите са ДПС и БСП. Защо мълчат медиите? Да сте чули коментар по случая от Станишев или Местан? Защо си трае Сидеров и Атака? А прокуратурата, която даваше обширни изявления в деня на размисъл преди вота, къде е сега тя?

Става въпрос за схеми за купуване на гласове на територията на град Враца и област Враца и град Варна и област Варна, за които ПП ГЕРБ получи сигнали, се казва в писмото на ГЕРБ.

От името на БСП, Татяна Буруджиева предлага 1 000 000 български граждани да бъдат изолирани. Защо не в Скравена или Белене?

burБурунджиева предлага изолация на привържениците на ГЕРБ. Какво означава това? Над един милион българи да бъдат поставени в положение на медиино непредставяне. Своеобразен информационен ГУЛАГ.

Да не забравяме кой го казва. Коя е Татяна Бурунджиева? Дъщеря на партизанина генерал Бурунджиев, убиецът на генерал Луков.  На тези хора лагерите любовта към лагери и репресии се предава като СПИН.

четвъртък, 16 май 2013 г.

Няма ли от цялото Позитано кой да озапти Станишев и да го заведе на преглед?

stanishev7Хора! Социалисти! Няма ли от цялото Позитано кой да озапти Станишев и да го заведе на преглед? Притеснявам се за тоя човечец, съвсем е изтървал козите . Още преди два месеца алармирах ,че нещо се случва с вожда на БСП , но не предполагах ,че му е изгорял централният процесор и не може да сметне 26 ли е повече или 31 и да осъзнае и приеме фактите.

Проблемът на Цацаров с ГЕРБ е чисто психологически. Възрастният си отмъщава на спортистите, нещо което детето Сотир не е могло да направи

222-1_modifié-3Пълничко пухкаво дете, трудно подвижно и несръчно, което се задъхва дори когато пробяга 50 метра. Този тип деца и младежи стават обект на безкрайни закачки и подигравки от съучениците си. Точно това се е случвало със Сотир. Здравите момчета, спортистите са го унижавали непрекъснато и той е бил принуден да преглъща събирайки злобата в душата си.

Днес, вече Главен прокурор, той е дочакал своя час. Припознал е обекта на своята омраза в ПП ГЕРБ. Те силните и здравите, спортистите, които го унижаваха през цялото му детство и юношество, сега ще видят кой е той.

Ужасното е, че подобни хора не се спират пред нищо за да облекчат душевното си страдание и психическия дискомфорт наследен от унизителното им минало.

сряда, 15 май 2013 г.

Честито! Волен се обряза, тури феса и прости на “вековния поробител”. Нова още по-кошмарна Тройна коалиция от Атака, БСП и ДПС

430x449Нека видим какъв ще е програмният кабинет, "Атака" може да подкрепя някои неща, които съвпадат с нашите виждания за движение на България напред.

Волен Сидеров

Отворено писмо на Бойко Борисов до ЕК, ЕНП, ЕП и до Гл. прокурор Сотир Цацаров(пълен текст)

zx450y250_798442

ДО
ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР
НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
СОТИР ЦАЦАРОВ
ДО
ОРГАНИЗАЦИЯТА ЗА СИГУРНОСТ И
СЪТРУДНИЧЕСТВО В ЕВРОПА
ДО
ПАРЛАМЕНТАРНАТА АСАМБЛЕЯ
НА СЪВЕТА НА ЕВРОПА
ДО
ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ
ДО
ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ
ДО
АЛИАНСA НА ЛИБЕРАЛИТЕ И ДЕМОКРАТИТЕ В ЕВРОПА
ДО
ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ
ДО
ПАРТИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ
ДО
ЦЕНТРАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ

Уважаеми г-н Цацаров,

От мое име и от името на партията, която представлявам, искам да Ви благодаря за изнесената публична информация от разследването, което българската Прокуратура води по случая „Костинброд“. Удовлетворени сме от волята, която Прокуратурата проявява, за информираност и прозрачност при разследванията си. Това е важно, както за всички български граждани, така и за международната общност, която наблюдава процеса по провеждането на парламентарните избори. Това беше важно и за авторитета на всички български политически партии, участвали в изборния процес.

В отговор на изразеното от Вас мнение по време на пресконференцията на прокуратурата, на 15.05.2013 г., че ПП ГЕРБ се е припознала като адресат на обвиненията за отпечатването на 350 000 нелегални бюлетини, Ви изпращаме 135 страници с публикации от български и международни електронни медии, които в деня за размисъл преди изборния ден нанесоха сериозни внушения и обвиниха индиректно ГЕРБ в манипулация на изборите. Внушенията бяха още по-мощни в заглавията на първите страници на вестниците в самия изборен ден на 12.05.2013 г. Надявам се въпреки Вашата натовареност да успеете да се запознаете в подробности със съдържанието на публикациите и да се убедите сам, че не става въпрос за самоприпознаване, а за директни обвинения, които бяха хвърлени върху авторитета и имиджа на Политическа партия ГЕРБ и мен самия, като нейн председател.

Искам да Ви уверя, че аз лично и партията, която представлявам, продължаваме да стоим твърдо зад действията и професионализма, с който българската Прокуратура работи и отстоява своята независимост. Не веднъж съм заявявал, и категорично стоя зад това, че българските институции, в това число и прокуратурата, не бива да бъдат използвани за користни цели и в услуга на определени интереси. Призовавам всички политически партии да запазят авторитета и независимостта на институциите в страната. Убеден съм, че те трябва да работят в услуга на обществото. И за това призовавам партиите да сложим край на компроматните похвати в българската политика.
Политическа партия ГЕРБ и аз самия, винаги сме имали категорична позиция да не коментираме анонимни сигнали и класифицирани документи, за които нерегламентирано е изтекла информация. Винаги съм твърдял, че всяко неоторизирано оповестяване на класифицирана информация има вредни последствия за авторитета на институциите. Използването на компромати и анонимки не е в стила на ПП ГЕРБ. Никога не сме го правили и няма да се изкушим да посегнем към този похват.

В заключение, адмирирам Вашата воля Прокуратурата да стигне докрай в разследването на всички сигнали за престъпления, за които е сезирана. Убеден съм, че истината е най-силният ми аргумент, от който съм се ръководил и ще продължа да се ръководя.
Желая Ви здраве и успех!


15.05.2013 г. Бойко Борисов,
Председател на ПП ГЕРБ

Бюджетът на излишък за април с 450 милиона лева. Орешарски и Станишев лъжат за “тежкото финансово състояние на държавата”

През април бюджетът ще излезе на излишък в размер на близо 450 млн. лв., прогнозираха икономисти по време на финансовия форум „Шумът на парите”. Традиционно бюджетната позиция се подобрява през този месец. Тогава в хазната пристигат субсидиите от Европейския съюз за земеделските производители. Еднократен приход през този период е и вноската от печалбата на БНБ в бюджета. За тази година тя е в размер на 105 млн. лв. Министерство на финансите ще обяви данните за изпълнението на бюджета към април в края на този месец. Данните на ведомството показват, че към края на март дефицитът в хазната е в размер на 795,6 млн. лв. „Това е със 100 млн. лв. повече в сравнение със същия период на миналата година”, коментира Лъчезар Богданов, икономист от Industry Watch. Според него обаче няма повод за притеснения. Експерти обясниха още, че едва ли ще бъде направена актуализация на бюджета за тази година. Причината е, че най-вероятно, докато бъде сформирано новото правителство, вече ще е време за подготовката на бюджета за 2014 г. /БЛИЦ

Превърнал ли е Цацаров българската прокуратура в инструмент за терор и фалшификация на изборите в услуга на БСП? Нищо в костинбродския случай не е вярно!

doc

В него се посочва, че в края на предизборната кампания прокуратурата е била употребена от „политико-олигархичната прослойка” с разкритията за установените 350 000 броя бюлетини, готови за експедиция. „Нищо в Костинбродския случай не е вярно, нито времето, нито броя на бюлетините,” пише в писмото.

В писмото се посочва, че скандалът е поръчан от бившия и бъдещ депутат от ДПС Делян Пеевски и син на Ирена Кръстева, която притежава различни медии.

„Правим това, защото сме притискани да мълчим, заплашвани дори с физическа саморазправа,” се посочва още в текста.

Вижте физическата прилика между Сергей Станишев и Лаврентий Берия

stan_modifié-1

Приликата е поразителна. Нос, уста, брадичка, форма на ушите … Станишев е съвременно физическо копие на Лаврентий Берия. До такава степен си приличат, че си задаваме въпроса дали нямат родствена връзка.

Обратно към тоталитаризма начело с Цацаров и Станишев

От която и страна да го погледнем, случващото се в България е изключително тревожно. За първи път от 1990 година, политическа партия БСП направи всичко възможно за да попречи на провеждането на изборите в страната. За тази цел тя си послужи с добре изпитани методи и средства от времето на Сталин и Хитлер. Разгърната беше масирана кампания целяща демотивация на избирателите, приложени бяха тактики за компрометиране, саботиране и задушаване на свободния глас на хората, но най-страшното, което се случи е завръщането на все още незабравеното старо.

Ние по-възрастните помним как Народната прокуратура се разправяше безмилостно с противниците на комунистическата партия. Как чрез скалъпени процеси с подставени свидетели неудобните на режима хора поемаха към лагерите в Белене и Скравена, затворите в Бобов дол и Сливен.

Днес с ужас наблюдаваме същия процес. Цацаров унищожи правото на българските граждани да гласуват в спокойствие, без натиск и по съвест. Намесата му в изборния процес на страната на БСП беше ужасно морално престъпление.

От тук нататък можем да очакваме всичко от тази клика. Честните да влязат в затвора, а Тракторът да бъде окончателно оправдан, търговците на гласове от БСП и ДПС във Варна да излязат най-истинските демократи, а Бареков да бъде образец за независим и честен журналист.

Предлагаме ви да прочетете статията на Едвин Сугарев:

Новият преход, който ни очаква

Централната избирателна комисия обяви междинни резултати при 99,563% обработени протоколи на СИК в РИК. Резултатите са следните: ГЕРБ има 97 депутати, БСП – 87, ДПС – 33, Атака – 23. И това са резултати, които едва ли ще се променят.

понеделник, 13 май 2013 г.

Европейската народна партия поздрави ГЕРБ за победата на парламентарните избори

nload

Председателят на Европейската народна партия Вилфред Мартенс и председателят на групата на ЕНП в Европейския парламент Жозеф Дол поздравиха ГЕРБ с изборната победа, която печели според предварителните резултати 31% на вчерашния парламентарен вот, съобщава пресцентърът на партията.

Ние приветстваме горещо изборната победа на ГЕРБ и нейния лидер Бойко Борисов . Последователната изборна победа на ГЕРБ за първи път в съвременната история на България е забележителна, предвид на безмилостната клеветническа тактика и популистка реторика на социалистите, пишат Мартенс и Дол, цитирани в информацията.

Бъдещите строители на нова България разгледаха Дунав мост 2

dscn1498

Студенти от Университета по архитектура, строителство и геодезия - София бяха измежду първите зрители на 999-та поредна изложба на видинския фотограф Богомил Петров, експонирана до Дунав мост Видин-Калафат.

Фотографът е първият българин, световен рекордьор по вдигане на тежести от 1964 година. Запален фотограф, турист и пещерняк, Богомил Петров осъществява целта си за поставяне на рекорд за Книгата на Гинес с експонирането на 1000 фотоизложби, предимно на открито.

Това е поредното посещение от студенти на строежа на най-дългия дунавски мост. Бъдещите архитекти и строителни инженери с особен интерес наблюдаваха изградените дилатационни фуги по жп трасето на моста, колоните на моста, лагерите и връхната конструкция, вантите и заскаляването на румънския бряг.

Соня Мачорска, експерт „Връзки с обществеността” Дунав мост Видин-Калафат

Българите в чужбина масово подкрепиха ГЕРБ, а турците ДПС

376938491_n (1)

41.30% от гласувалите в чужбина българи са избрали ДПС, 24.53% - ГЕРБ, 7.41% - "Център – Свобода и Достойнство” и 5.85% - БСП. Това показват данните на Централната избирателна комисия (ЦИК) след обработка на 55.95% от протоколите на секциите в чужбина.

Българите зад граница масово гласуваха за ГЕРБ. Отвън най-добре се вижда какво направи Бойко Борисов за България. При управлението на ГЕРБ България за първи път от 20 години започна да прилича на нормална европейска държава – поведе се борба срещу престъпниците и мафията, спряха се корупционните проекти АЕЦ Белене и заменките. Построи се нова инфраструктура, метро, магистрали, Дунав мост 2. Само слепите не го виждат, а само песовец може да го отрече.

Докато другите готвеха компромати и дестабилизираха страната, ГЕРБ устремно строеше нова европейска България. Затова българите в чужбина гласуваха за тях, за да могат да се върнат в една по-добра Родина.