събота, 27 септември 2014 г.

Иван Костов лъже без да му мигне окото. Не бил близък с Цветан Василев

kostov
На 26 септември 2014г, Иван Костов каза много лъжи в сутрешния блок “Здравей, България”  на Нова телевизия.  Пред смаяните погледи на виделите и две и двеста Ани Цолова и Виктор Николаев, драгалевското гуру на сектата ДСБ редуваше глупости и кашпировски манипулации.


Лъжа Първа: „Не съм близък с Цветан Василев.”


Ани Цолова няколко пъти попита Костов дали са близки с Цветан Василев и кога за последно са се виждали. Костов първо се направи на разсеян и глух, но сетне се тросна и ядосано каза, че не бил близък s банкера. Излъга.


Иван Костов и Цветан Василев са приятели още от 1999 година. Първият голям политически покровител в живота на злополучния банкер е именно бившият премиер. След като гръмна скандалът с приятелския кръг „Олимп" и личният банкер на Костов, Славчо Христов беше осветен, Костов решава да заложи на нов финансов играч - Цветан Василев. Част от финансовите потоци на Иван Костов са насочени към неговата банка КГБ. Години по-късно бившият премиер ще бъде забелязан почти всеки месец пред Корпоративна търговска банка (КГБ), чийто председател на Надзорния съвет беше Цветан Василев. Именно със спонсорство от страна на Цветан Василев, лидерът на ДСБ основана своята лаборатория за изследване на риска, отворила врати миналата есен. Говори се, че лептата на банкера била близо 8оо хиляди лева. Наскоро лично Бойко Борисов го обвини, че заедно с Цветан Василев готвят нов десен проект, също финансиран от КГБ. Костов предлага на Василев след “ предвидения” от него предполагаем разгром на ГЕРБ, в създадения вакуум да бъде формирана партията на Бареков. Очаква се, че Бареков ще спечели поне поливната от гласовете на ГЕРБ. Планът на Костов и Василев е след елиминирането на Борисов да бъде създадена коалиция между БСП и Бареков, а доскорошният съюзник ДПС да остане извън властта.
В същото време, докато вървят тези планове, дъщерята на Костов е получавала всеки месец 30 000лева от КГБ за някакви мъгливи консултации. По информация от вестник Капитал:
Фирма на дъщерята на Иван Костов – Мина Костова, е получавала редовни (месечни) плащания от една от разследваните от прокуратурата фирми „пощенски кутии” на Цветан Василев, кредитирана от Корпоративна търговска банка (КТБ). Това показва разследване на информационна агенция ПИК, публикувано днес. Според документа, с който агенцията разполага, на 02.09.2013 г. фирма „Анторна” ЕООД, на която Мина Костова е едноличен собственик и управител, сключва договор за консултантски услуги с „Афлик – България” ЕАД. По този договор са изплатени към момента общо 270 000 лева, или по 30 000 лева всеки месец - ПИК прилага консултантския договор между двете фирми, както и справка от счетоводството на "Афлик" за изплатените суми. Първото плащане е на 2 октомври 2013.”

вторник, 23 септември 2014 г.

Антихристките от ФЕМЕН (FEMEN) рязаха кръст и се заливаха с кръв в манастира Киево-Печорска лавра

На 11 септември 2014 г, боклуците от ФЕМЕН оскверниха още едно свято за християните място . По неофициални данни за това те са получили по 1000€ за 30 минути. Службата при Сатаната винаги е била добре платена.

kievskaya_lavra_v_krovi1

17.08.14

понеделник, 22 септември 2014 г.

Писмо от Сталин до Хитлер, 23 август 1939 г.

Публикуваме оригиналът на писмото от Сталин до Хитлер, с което грузинецът дава зелена светлина на Втората световна война.

На 17 септември 1939 година, Полша воюва с Третия райх. На този ден, тя подло е нападната в гръб от руските пълчища. В Резултат на това, СССР анексира Източна Полша и Прибалтика.

9579862_original