събота, 10 март 2012 г.

Цветелин Кънчев заби нож в гърба на Гоце

Гоце иска да става лидер на БСП и мин.председател на България. Няма по-кошмарен сценарии за Родината ни от този кръстникът на мафията, приятелят на Трактора, Сумиста, Кюлев, човекът който като Президент е участвал лично в договорките между Трактора и Гриша Ганчев и според Устинов е ходатайствал пред Трактора да не извършва убийството, тази измет, този долен тип се е прицелил отново във властта.

Боже, подкрепи ръката на Бойко, дай рамо на Сергей да изчистят двамата веднъж за винаги българската политика от венерическите болести, които сее в нея Гоце и бандата му.

Ето ги какви са:

"Когато бях в затвора и пуснах молба за помилване, аз имам отказ от вицепрезидента Ангел Марин, въпреки обещанието на Георги Първанов да не стоя нито един ден в затвора. Той обеща това на Националния съвет на "Евророма", когато взехме решение да го подкрепим. Това става точно в деня, в който ми потвърдиха присъдата. Ние стоим в хотел "Принцес", където заседава Националният съвет, на който присъстват 150 лидери от цялата страна. Първанов ми беше от дясната страна, Марин – от лявата. В същия момент влиза един от нашите членове и казва: "Току що по Националното радио са съобщили, че потвърждават присъдата на шефа". Напрежението се нагнети. Тогава Първанов каза: "Моля ви, не се поддавайте на провокации, не се поддавайте на емоции. Аз ви обещавам, че вашият лидер и един ден няма да бъде в затвора", разказа лидерът на "Евророма".

петък, 9 март 2012 г.

Залезът на Епъл

android-vs-apple

Все повече и повече се налага до заключението, че ерата на Apple вече е отминала. Като че ли безвъзвратно са отминали великите дни, когато Стив Джобс демонстрираше нови фантастични идеи въплътени в смисъл. Джобс беше наистина велик човек, който прозря в бъдещето. Целият свят очакваше с нетърпение появяването му на сцената, когато той като магьосник, ще представяше на света друг иновативен продукт.

Стив Джобс си отиде и никой друг в Епъл не успява да генерира иновативни идеи и да ги приложи на практика. В момента фирмата е на кръстопът - иска, но не може. Тъпче се на едно място с безмислени актуализаци, съмнителни ъпдейти и реално незабележими хардуерни подобрения, но това е вход в задънена улица. Единственото, което отличаваше Епъл от азиатските им конкуренти беше иновативната им политика. На практика със смъртта на Джобс тя вече не съществува. Доказателства за кризата в креативността са последните отрочета iPhone 4s  и новия айпад и липсата на промени във все повече изоставащата от конкурентите си iOs.

Историята е колело: През 2012 година българската войска в бившата сръбска провинция Косово гради контролни пунктове

picture-0052След един век военни победи последвани от политически поражения, българската войска отново е в Сърбия. Този път обаче нещата са различни. Тежко въоръжени български войници контролират сърби и албанци на тяхна територия и им налагат правила за поведение. Ролите са сменени, колелото на историята за пореден път се е обърнало.

РТС: Български войници изградиха временен контролно-пропусквателен пункт на пътя Косовска 08 март 2012 | 14:43 | Агенция "Фокус"
Белград. Войници от българския контингент на КФОР контролират пътя Косовска Митровица-Зубин поток, предаде Радио Телевизия Сърбия /РТС/. Контролният пунт е бил поставен тази сутрин при село Житковац, след като местното сръбско население е направило барикада и са успели да върнат колона автомобили на ЕУЛЕКС, които са се запътили към граничен пункт „Ярине”. Телевизията посочва, че българските войници са в пълна бойна готовност и контролират движението в двете посоки. Жители на село Житковци се събират около контролния пункт на КФОР, тъй като били недоволни от действията на войниците от мисията на НАТО. Пътят в момента е блокиран.
© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция "Фокус" е задължително!

четвъртък, 8 март 2012 г.

Хиени и лешояди или как Гаргамел превърна ДСБ в некроманска партия.

12590

Ровене в костите на чуждите деца, използване на чуждата мъка за плетене на интриги и политически брътвеж, смъртта като оръжие в политическата борба – това прави в момента ДСБ. Спекулациите около смъртта на Мирослава и самоубилия се похитител, няма нито да ги върнат обратно, нито да намалят горестта в семейството и. Още по-малко те ще помогнат на Костов за да увеличи популярността на сектата си. Просто избирателите не обичат некромански партии.

Справедливост вече е раздадена извън човешките закони.

понеделник, 5 март 2012 г.

Двойни стандарти или защо Жан Клод Юнкер и Урхо Кеконен могат да управляват по 20 години, а Путин не може?

Vladimir_Putin_in_Luxembourg_24_May_2007-19Тук често говорим за лицемерието и двойните стандарти. Подобно лицемерие и “не ме гледай какво върша, а слушай какво ти говоря”, наблюдаваме в критиките при преизбирането на Путин. Много европейски медии са силно необективни и критикуват избора на руския народ като недемократичен и манипулиран. Но защо не погледнат и в нашия европейски двор? Ако го направят ще установят следното:

Изявеният евробюрократ и председател на еврогрупата, Жан Клод Юнкер, който е и един от преките виновници за кризата на еврото и фалита на Гърция, е министър председател на Великото Херцогство Люксембург от 1995 година до ден днешен! Той е на власт в продължение на 17 години. Партията му също. Можем само да гадаем колко дълбоко тя се е нагълтала с власи каква корупция има в разпределянето на обществените поръчки в малката богата страна. Излиза, че Люксембург е по-малко демократичен от Пусия, а Юнкер е по-голям диктатор от Путин. Въпреки това нито една медия не смее да критикува за това люксембургския първи министър.

Урхо Кеконен е бил Президент на Финландия от 1956 до 1981 или 25 години, а след това остава да живее в президентската резиденция до 1986 година. При това никой не го критикува, че е узурпирал властта или, че е диктатор. Никой не критикува и партията му, че е печели изборите в продължение на четвърт век.

неделя, 4 март 2012 г.

Путин се просълзи на митинга на победата

“Аз ви обещах че ще победим? Ние победихме. Слава на Русия!”

В. Путин

pp

Колкото и да не го харесваме, трябва да признаем, че в момента в Европа няма по силни личности от него и от Ангела Меркел .

Да му пожелаем успех.

Руската опозиция обвини московския метрополитен, че возел привържениците на Путин за митинга

1330888043_0937.480x268

Путин победи разгромяващо. Защо ние вече го обяснихме. В същото време руската опозиция продължава с неадекватното си поведение и обвинява московското метро не за друго , а за това че изпълнява функцията си – било извозило привържениците на Путин към митинга за победата. Около 110 000 души празнуват на Манежния площад.

1330885708_0432.480x268

1330888909_0030.480x546

Забрави миналото си! Невероятните зимни снимки на Бузлуджа

Паметникът на българските комунистически динозаври на Бузлуджа в Ледената епоха.

allen-01

hy-allen-0201

Как да не гласуват за Путин когато другите им предлагат ето това:

Някакви жени със “странно” поведение се съблекли голи в избирателната секция където гласувал Путин. Разбира се, наоколо било пълно с журналисти готови да снимат – нещо “подобно” на спонтанните бунтове в Либия и Тунис.

Хайде сега кажете, за кого да гласуват руснаците когато видят тая простотия до шия? Просто и да не харесват особено Путин, той им домилява в сравнение с хората, които плащат на подобни пачаври да се размятат голи по време на избори.

09

01

05

Защо руснаците ще изберат отново Путин?

Защото всичко върви от добре към по-добре в съвременна Русия. Особено впечатляваща е демографската политика и стимулирането на раждаемостта във федерацията. ГЕРБ трябва да се замислят дали не можем да заимстваме някои идеи от путиновата администрация. Например създаването на капитал за майките, който не се дава на ръка за всяко дете, но се привежда при покупка на жилище, инвестиция в образованието на децата и т.н.

Изгледайте внимателно филмчето и сами се убедете как Путин промени страната на вечно пияните мужици.