събота, 9 април 2011 г.

В Китай ако искаш да гледаш порно легално, ставаш дарител на сперма

117

В Китай има строги ограничения за еротика и порнография в Интернет. Междувременно, в същия Китай има места, където можете да гледате порно абсолютно законно и затова ще получавате пари. В Университетския медицински център в Гуандун, всеки "сертифициран” донор на сперма получава 300 юана (около $ 45).

Само за един цикъл от 10 "дарения" на генетичен материал, студентът може да получи до 3000 юана (450 долара). Цикълът продължава около 7-8 седмици. За да бъде “сертифицирана” донорската сперма, студентът трябва да премине през пълни изследвания и най-малко 1 цикъл от дарителство на "генетичен материал". Тези, които не искате да направят това получават само 50 юана (7,5 долара).

петък, 8 април 2011 г.

Ч.Р.Д. за Цветан Цветанов

a_9r0f6cБългария има голяма нужда от хора като теб. Пожелаваме ти много здраве, щастие и любов в семейството. Да си жив и здрав!

Либия се превърна в полигон за промоция на военна техника. Швеция изпрати 8 самолета JAS 39 Грипен

selex850Франция усилено използва войната в Либия за реклама на оръжията си. Швеция не остава по-назад, още повече че двете страни са конкурентки в мега сделката за нови изтребители в Бразилия. И така, за първи път от 200 години Швеция участва във война срещу друга държава и за първи път от 50 години изпраща свои военни самолети на операции зад граница.

четвъртък, 7 април 2011 г.

Aма–красиви японки професионални гмуркачи

Тези жени живеят в някой затворени общности в Япония. Препитават се с риболов чрез гмуркане. Събират от морското дъно водорасли, миди, риби в леки кошове от тръстика. Легендата разказва, че членовете на тази стара японска професия успяват да достигнат дълбочина до 50 метра без дихателен апарат.

Разкопки на учени археолози около селищата на Ама, са открили човешки скелети, на които костите са придобили характерна форма дължаща се на гмуркането под вода.

Любувайте се на представителките на тази древна, почтена и опасна професия:

005s4atq

005thyca

005sgbz6

вторник, 5 април 2011 г.

Секс и сексуално насилие в пропагандата през периода на Втората световна война

Темата за секса е била експлоатирана от всички участници във войната, както за въздействие върху войниците на противника, така и за мотивация на собствените части.

Следват две листовки с японска пропаганда: Австралийски войник в Нова Гвинея наблюдава как американските войници се забавляват с приятелката му докато той воюва срещу японците.

SONY DSC

SONY DSC

Семпло и страшно. Smile Отново японска пропаганда. “Войнико, а теб чакат ли те в къщи?”

понеделник, 4 април 2011 г.

Гоце пръв опитомил вълк в хилядолетната история на човечеството

purvanov-lov-060308Гоце сам се обоготвори: “В своята хилядолетна история човечеството не е успяло да опитоми вълк. Аз съм събрал вълк и каракачанска овчарка на едно място. Това е уникалното в случая.“, заяви Първанов.

Евала Гоце, машалаа! Просто си толкова велик, че започваш да приличаш на извънземен. Не обикновен човек, а велик маг опитомител на вълци. Добре че ни остават само още няколко месеца да ти слушане простотиите.

Пожарникар – една от най-уважаваните професии в света

156e887da64615bf87fa5e0381ad4284

Грифин Kютор начело на екипа си в състав  Тим Тутакер, Скот Шинк, Рик Кутър, и Джъстин Шин по време на състезанието по пожарна охрана "«Livermore Falls and Jay» в Нюри, Мейн. Екип от пет души в пълна пожарникарска униформа и с 15-метров маркуч слизат със ски по пистата за гигантски слалом. (AP Photo / Robert F. Bukaty)

Подготовката за десант в Либия върви с пълна пара

BW09-0061
Британският кралски флот подготвя за десант в Либия на 600 морски пехотинци. Операцията ще бъде проведена от най-малко шест кораба най-вероятно още през тази седмица.

Целта е да се осигури медицинска и “друга” помощ за населението в бунтовническите райони. Морски пехотинци ще бъдат разположени в пристанища за да осигурят сигурността на пристигащите помощи и друг персонал.

Десантът ще се проведе от Cougar Task Force, сформирана от Флагманът на Кралските военноморски сили,корабът Албион (LHD5) и четири спомагателни плавателни съдове. HMS Liverpool, който пресече Гибралтар през уикенда и HMS Cumberland, ще осигуряват огнева поддръжка при нужда, но това е малко вероятно.