четвъртък, 2 май 2013 г.

Бойко в Силистра: “А защо не и трети мандат?”

Вижте как хората посрещнаха Борисов в Силистра:

Image_1960798_126

Настава тежко време. ДПС рязко губи мощност.  БСП изостават и могат да пуснат и най-гнусните компромати срещу ГЕРБ, защото БСП не искат правителство. Но нека си видят площадите. За разлика от БСП, площадите по време на предизборната кампания на ГЕРБ са пълни, защото правим нови пътища, нови църкви, подобрена инфраструктура, обновен е и резерватът Сребърна.

Бойко Борисов

f35c48957e6a28fbad11c3ff7f0da175

Благодаря на всички общини в Силистренска област, където бастионите на ДПС са превзети от ГЕРБ на последните избори. ПП ГЕРБ предлага след 12 май самостоятелно правителство и подготовка за новия програмен период на ЕС. Гласувайте по съвест, а не със страх!

Цветан Цветанов

Уотъргейския балон на Станишев

61035145_n
Почти всички медии излязоха със заглавия:
"Цветанов е виновен", "Цветанов е подслушвал", "Подслушванията са по заповед на Цветанов" и все в тоя ред. Обаче нито една медия не излезе със заглавие "Масларова е виновна", "Трактора е виновен", "Хамстера е виновен", "Цонев е виновен", "Ковачки е виновен"... когато им повдигнаха обвинения. Което разбира се се обяснява с факта, че медиите обслужват мафията, зад която стои терористичната организация БСП. Тоест медиите са част от организираната престъпност. БТВ, НОВА, ТВ7 и големите всекидневници всеки ден ни заливат с "политолозите"-милионери на Червената мафия, и те с цел да натрапят някаква присъда на неудобните за тях хора.

сряда, 1 май 2013 г.

Започна се: освободиха Хамстера дясната ръка на Трактора от ареста. На негово място се готвят да затворят Цветанов

Помните ли Оруел? 1984 говори ли ви нещо? Там войната беше мир, а мирът война. Българската правосъдна система начело с прокуратурата прави избори. Затова честни и невинни граждани като Хамстера и Алексей Петров нямат място в затвора. Там трябва да влязат Цветанов, Борисов и Фролов.

Така мафията, трактористите и червените кратуни от БСП ще извият отново кърваво хоро в държавицата ни.

Хамстера на свобода, а Борисов, Фролов и Цветанов в затвора. Да, ето така “ще се оправим” …

Соченият за дясна ръка на Алексей Петров - Антон Петров-Хамстера, след 11 месеца в килията, излиза под "домашен арест." Адвокат Ваня Траянова успя да убеди апелативните съдии да преразгледат решението на колегите им от Градския съд, които преди седмица заковаха Хамстера в ареста. Така само Цветко Цветков остава единственият задържан след спецакцията преди година.

вторник, 30 април 2013 г.

Как Иван Костов разстреля българската индустрия чрез бандитската приватизация. Само фактите

Управлението на Иван Костов – с него започна и приключи деиндустриализацията на България. Човекът, който разпродаде държавата на безценица, сега отново се е вторачил към властта и призовава българите да му гласуват доверие.

Но причините да остане „с пръст в уста" на изборите, са много и повече от основателни. А всяка една от тях е подплатена с неопровержими факти.

Като този, че големият подем на РМД-приватизацията започна тъкмо по време на правителството на Костов.

През 1998 година например една от гордостите на социалистическата индустрия – толбухинският завод „Добрич" бе продаден на работническо-мениджърското дружество „Добрич 98". То плати 266.6 хиляди долара – задължителните 10% от цената, пише вестник Банкеръ.

После всички останали плащания бяха преустановени, предприятието спря да работи, активите му се оказаха недостатъчни, за да покрият натрупаните задължения и се стигна до фалит. Сега се чака на територията му да „цъфне" нов търговски център.

понеделник, 29 април 2013 г.

Строиш, градиш и ще победиш!

20130429.owwiayyuve

Станишев да се радва– свали ГЕРБ, разстреля МВР с компромати, а мафията се завръща в България с пълна сила

Станишев е вреден. Ето резултата от падането на правителството на ГЕРБ:

50-годишният Константин Атанасов е единият от двамата бизнесмени, спасили се от отвличане в столичния квартал "Витоша". Другият е 29-годишният Огнян Дилов.

Двамата бизнесмени бяха нападнати от трима маскирани и въоръжени в подземен гараж в София. Атанасов и съдружникът му Дилов слезли в паркинга на жилищната кооперация, в която живеят заедно, пише 24 часа. Сградата се намира на ул. „Пъстър свят" в столичния квартал „Витоша". Атанасов и Дилов ръководят фирмата за недвижими имоти „Констанс" ЕООД.

Строежът на магистрали без политическата воля на ГЕР също попада в задънена улица:

Ако бяха редовни избори, автомагистрала „Тракия” щеше да стане още за 1 юни, както бях обещал …

Бойко Борисов