събота, 31 май 2008 г.

Злобният и жесток Албион. Излишните жертви 1944-1945г.

 

RobertLey_1939 Британците не прощават на Германия за бомбардировките над Ковънтри и Лондон. През последните години от войната те проявяват изключителна жестокост към цивилното немско население. Тази жестокост не е била наложена от никаква военна необходимост. Както и при руските зверства в Източна Прусия, ставало е въпрос само за отмъщение.

Трагедията на „Кап Аркона” и „Атенс”

В последната година на войната действията на Кригсмрине са повече от патетични. С напредването на руските войски в Германия немските бойни кораби служат най-вече за транспортирането на всички, които бягат от Чер-вената армия. Корабите, не успели да спечелят победа за Германия, се опитват колкото се може да облекчат поне поражението й.
На 3 май 1945 г. Германия е пред капитулация. Хитлер загива три дни по-рано и неговият заместник начело на Рай¬ха е не някой друг, а точно адмирал Дьониц, който иска да сложи край на военните действия. Независимо от всичко, на изток сраженията продължават, за да могат колкото се може повече военни и цивилни да достигнат зоната, окупирана от западните сили.

петък, 30 май 2008 г.

Вместо Хилари идва Сара

Gov-Palin

е в късата листа за Вицепрезидент на кандидата от Републиканската партия, Сенатор Маккейн.

От миналата година тя е губернатор на щата Аляска. Майка е на пет деца, 43 години. Преди месец тя атакува пред съда Федералното правителство затова, че е включило полярните мечки в списъка на изчезващите животни.

Жените влизаме мощно в политиката. През 2008 – Сара, а през 2012 се надявам отново на Хилари.

Новото мото на Аляска:

'Coldest State, Hottest Governor'

 

 

 

 

Ако съпругата не е девствена, анулираме брака

Това се е случило във Франция. Френското правосъдие е анулирало брак с мотив, че съпругата изповядваща исляма, е лъгала мъжа си мюсюлманин че е девствена. Адвокатът на съпруга Хавиер Лабе е спечелил делото и вчера го е оповестил официално на медиите.

Бракът е анулиран заради ”грешка и заблуда в много важно качество на партньора” от съд в град Лил.

Лошо ни чака нас жените ако тази практика се генерализира. 

smile_sad

четвъртък, 29 май 2008 г.

Обама в ролята на лъжливото овчарче. Shame on you, bastard.

nobama Сигурно всички знаете приказката за лъжливото овчарче, което лъгало, лъгало и накрая когато наистина казвало истината, никой не му повярвал. Обама започва да му прилича.

Барак е лицемер, лъжец и дори луд за връзване. Чуйте тази история и сами си направете изводите:

Миналият петък Барак Обама каза, че баща му е служил под командването на ген. Патън по време на ВСВ. На 27.05 по случай Денят на ветераните, историята е различна – той твърди, че това не е бил баща му, … а братът на дядо му. ?? След това продължава с дебелашките лъжи, Обама без никакъв свян заявява, че братът на дядо му е освободил … Аушвиц!

Проблемът е, че Аушвиц е освободен

Благодарим ви!

Благодарим на всички наши читатели от България и извън нея. От Силистра до Фриско, от Токио до Пловдив, Москва, Южна Африка, Лондон, Ню Йорк, Франция, Испания, Израел, Австралия, Н. Зеландия, Тексас, Канада, Турция, Германия, от Хелзинки до Палермо, Милано, от София до Киев ... вие ставате все по-многобройни. Благодарим ви за доверието.

 

m

вторник, 27 май 2008 г.

Достоевски за руската завист към българите

Спомняте ли си, господа, как още през лятото, още дълго преди Плевен, изведнъж навлязохме в България, появихме се на Балканите и онемяхме от негодувание. Е, не всички, дори не и половината, а много по-малко, нека веднага си признаем — но все пак възнегодуваха доста хора и се надигнаха гласове. 

Първо на кореспондентите от армията и веднага след тях гласове в нашата преса, най-вече в петербургската. Това бяха пламенни гласове искрени, пълна с най-добродетелно негодувание...

Така стана, понеже притежателите на тия гласове бяха тръгнали, както се знае в цял свят и особено у нас, да спасяват угнетените, унизените, смазаните и изтерзаните. Помня, че още преди обявяването на войната бях чел в наши най-сериозни вестници предвиждания за шансовете в предстоящата воина и за необходимите разходи и излизаше, че безспорно, „навлизайки в България, ще бъдем принудени да изхранваме не само нашата армия, но и умиращото от глад българско население". Лично съм го чел и мога дори да посоча къде съм го чел; та с така изградена представа за българите ние тръгнахме от бреговете на Фниския залив и на всички руски реки да проливаме кръвта си за тях – поробените и изтерзаните, и изведнъж видяхме китните български къщички с градинки около тях, цветя,' плодове, добитък, обработена земя, която богато се отблагодарява за грижите, и като връх на всичкото по три православни църкви на всяка джамия — и ще се бием за вярата на поробените! „Как смеят!" — кипнаха мигновено оскърбените сърца на някои освободители, лицата им пламнаха от обида. „Ами ние сме дошли да ги спасяваме, значи те трябва да ни посрещат едва ли не на колене. Да, ама те не коленичат, те ни гледат накриво, даже май не ни се и радват! Не ни се радват на нас! Вярно е, посрещат ни с хляб и сол, ама гледат накриво, накриво!..."

Забранената фотоизложба "Слава России!"

Таганският московски призна за виновен директорът на музея организирал изложбата "Запрещенное искусство – 2006". Най-силна ненавист и гняв в „патриотите” е предизвикала колекцията "Слава России!". Очевидно са се разпознали.

 sr4

В Русия одавна няма проституция и сутеньори - те са заминали на запад.

Момичета с пушки ( Girls & Guns ) 34

261 

понеделник, 26 май 2008 г.

9.76%

bebe28ey

Това е прогнозата за процента бяло население на Земята през 2060 година. Хората от бялата раса през 1950 година са били 27.98%, а на от черната раса - 8.97%. През 2060 година двете цифри ще са сменили местата си.

National Policy Institute Inc., POB 3465, Augusta, GA-30914. http://www.nationalpolicyinstitute.org, 07/04/08, via Polémia.

Mюсюлмански затворници командват британски затвор

 

unionjack Според поверителен доклад , персоналът на един от затворите със строг контрол във Великобритания, е напът да изгуби контрола над си на затворниците. Вътрешна анкета проведена в затвора Whitemoor, предупреждава, че служителите смятат че предстой да се случи “сериозен инцидент”. Ситуацията е толкова деликатна, че новите затворници не мюсюлмани са предупреждавани при пристигането си да внимават с ислямските банди.