събота, 6 юли 2013 г.

БСП, първата “модерна” национал-социалистическа партия в Европа

Поведението на лидерите от БСП става все по фашизоидно, реакциите им са дебилни, а лидерът им Сергей Станишев по неадекватните си реакции и лудия блясък в погледа, започва да прилича все повече на Волен Сидеров.

sergei_stanishev_ataka

петък, 5 юли 2013 г.

Николай Младенов: Срам за България сте, жалки хора, които се наричате лидери на БСП в момента.

Безобразна пресконференция на БСП! Наистина безобразна! Тези хора наистина са на дъното ако смятат, че това което правят е политика. Отвратителен език, недостоен-- така може да говори пианица в кръчма, не политически лидер. Не искам да си представям какво му е в главата, за да изрече всичката помия, която изля по президента. И защо? само защото не е съгласен с президента? Господ да ни е на помощ ако тези останат на власт! Срам за България сте, жалки хора, които се наричате лидери на БСП в момента. Срам сте! Човек винаги трябва да уважава политическия си опонент, но вие сте единствено достойни за презрение.

53984319_nНиколай Младенов, Министър на външните работи в правителството на Бойко Борисов

Национал-социалистически съюз атакува Президента. БСП и Атака срещу демокрацията в България. Фашистка партия ли е БСП и защо Станишев мълчи?

kutev_siderov

Медийният секретар на Антон Кутев открито подкрепи позицията на Атака срещу Президента. По този начин той формализира съюза между социалистите и националистите в Парламента. Подобен съюз си има име и се казва:

Националсоциализъм.

Пълен текст на писмото от Едвин Сугарев към народа: “До новите строители на съвременна България. Апел към българските граждани”

sugarev-2_960

До новите строители на съвременна България. Апел към българските граждани

Трудно ми е да пиша този текст. И не знам дали имам право. Но днешният ден на България е решаващ за нейното бъдеще – и в него е недостойно да се мълчи. Днес всяко усилие е насъщно, и всеки жест на съпричастност към събитията тук и сега е нравствен дълг.
Гладната стачка, която започнах, е такъв жест – тя е символен знак, че е премината една граница, отвъд която нещата стават нетърпими. Да покаже тяхната омерзителност е целта на тези думи към вас, но и нещо повече – да очертае граничния момент, в който се намираме – и в който нашето бъдеще и бъдещето на нашите деца зависят от нашите действия – от нашата решимост и кураж.

Вгледайте се в държавата, която обитаваме. Това не е нормална държава – и битието ни не е нормално битие. България не произвежда справедливост и качество на живот за своите граждани, не гарантира техните права, не осигурява равенство пред закона. Общественото битие е лишено от истинност и автентичност – и ние живеем в свят, в който властват подмяната и лъжата.

Президентът Росен Плевнелиев пълен текст на изявлението. Предсрочни избори, това е решението!

Plevneliev.Popova03

Вече три седмици в страната има нова вълна на протести. Те получиха различни оценки от политическите сили. Направени бяха опити да се разграничат някои социално-икономически искания от февруарските протести, от исканията на протестиращите днес. Направени бяха опити да се противопоставят българските граждани – едните бедни, а другите по-богати със заявка за класова борба между тях, едните били от София, а в страната е друго и т.н. Не веднъж сме били свидетели на опити за противопоставяне на българските граждани, за разделяне на българското общество. Винаги те са се обръщали срещу тези, които са ги предизвиквали. Най-притеснителното е, че изкуствено се провокира дори етническо противопоставяне. Това е не просто опасно и деструктивно, а е игра с огъня, последиците от която могат да са катастрофални за страната ни. На нищо ли не се научихме от новата история на съседите ни? На всички подобни опити за разделение аз се противопоставям най-категорично!

Ако Борисов и Станишев влязат в коалиция, всички заедно ще заковем капака на ковчега за ГЕРБ

Ние им казваме, пък те нека ни се смеят!

Ако са верни слуховете, че ГЕРБ и БСП се готвят да управляват заедно под някаква форма, нека им го кажем ясно:

Край на ГЕРБ. Край на Борисов.

Орешарски ще променя данъците за хазарта. Най-добре да им даде и държавна субсидия. Помните ли срещите му с Васил Божков Черепа? Правителството на БСП, Атака и ДПС открито обслужват мафията

cherepa_oresharski

Задават се нови промени в закона за хазарта. Целта е как правителството да помогне на Черепа да печели повече. Не случайно първата мярка на този кабинет беше да забрани онлайн залаганията в чужди сайтове. Тези залагания удряха директно в джоба един от създателите на правителството – Черепа. Сега следват още промени в тази насока.

Няма съмнение, в момента България е управлявана от кабинет на мафията и задкулисието. Организирана престъпност владееща територията България се грижи за Черепи, а не за Хората. Следващата стъпка трябва да бъде специална мярка за подпомагане на хазартния, а защо не и наркобизнеса в оперативните програми. Всяка тяхно действие доказва, че това е най-безотговорното управление в българската история.

Кабинетът обмисля промени в данъчното облагане на компаниите за хазарт заради липсата на интерес у онлайн операторите да се лицензират за работа в България заради високите налози, съобщава "Капитал daily". По неофициални данни оборотът от интернет залозите през миналата година е над 700 млн. лв.

четвъртък, 4 юли 2013 г.

Борисов: Тези 30 дни управление на това правителство, ако се разделят на един милиард, ни струва десетки милиони на ден. Изгубиха един милиард лева за земеделието

Фокус: Г-н Борисов, какво означава намаляването с половин милиард евро на средствата по Програмата за селските райони?
Бойко Борисов: Всеки ден на това правителство означава десетки милиони преки загуби. На Европейския съвет аз защитих за България 2,5 милиарда евро за нашите селскостопански производители. Те много се радваха на това, защото това са пет милиарда лева отгоре живи пари, които ще се изсипят в българското земеделие. Да им отрежат един милиард лева, това е да им отрежат обновяването с нови трактори, комбайни и машини в следващите години, като цяло. На вниманието на протестиращите и на българския народ като цяло трябва да е, че вече тези 30 дни управление на това правителство, ако се разделят на един милиард, ни струва десетки милиони на ден. И това е само началото на спирането на парите за България. Първо – там няма кой да преговаря; хората са лишени от авторитет, те самите тук не знаят – кой е министър, кой е заместник-министър (виждате, че научават от пресата).
Използвам случая да запитам - какъв е този министър, на новосформирано министерство, който има коли, секретарки и харчи луди пари, а вече 30 дни не е направил нито едно изявление; не се знае какво работи и – какво ще работи.
Всичко това струва пари на данъкоплатците. Всеки ден на това правителство, означава десетки милиони преки загуби, които отиват в българските граждани. Колкото повече си ги търпят, толкова повече пари ще губят. И процесите са необратими. Аз съм ги договорил тези средства на Европейския съвет – вече ги няма.

Мафията си върна България. Човек на Трактора Алексей Петров става секретар на Съвета по сигурността към Министерския съвет

sergei_stanishev (2)

Първото нещо, което направи правителство на Орешарски, беше решението за спирането на сайтовете за онлайн залагания за да угоди на Черепа, Васил Божков. След това последваха скандалите с отмяна на разрушаването на незаконното строителство, назначаването на пеевски и другите свързани с имотната мафия заместник министри.

Сега, премиерът Пламен Орешарски предстои да назначи Боян Чуков за секретар на Съвета по сигурността към Министерския съвет. Той е външнополитически съветник на бившия премиер Сергей Станишев и секретар на Съвета по сигурността към МС (2008-2009) по време на тройната коалиция.
Чуков беше разкрит като щатен сътрудник на Държавна сигурност от комисията по досиетата в първото й решение през 2007 г. при проверката на кандидатите за народни представители в Европейския парламент. Тогава той беше кандидат на БСП, номинирам от Съюза за стопанска инициатива, свързан с Алексей Петров. Чуков е бил и изпълнителен директор на "Лев корпорация".

сряда, 3 юли 2013 г.

Правителството се провали при преговорите с ЕК. Орешарски загуби 531 млн. евро от ЕС за развитие на селските райони за периода от 2014 до 2020 г

Това, за което предупреждавахме, започва да се случва. Правителството на Тройната националсоциалистическа коалиция не успява да договори изгодни условия за България за следващия програмен период 2014 до 2020 години. Страхотен шамар с дългосрочни последствия е намаляването на субсидията с огромната сума от 531 милиона евро.

България ще получи с 531 млн. евро по-малко пари от ЕС за развитие на селските райони за времето от 2014 до 2020 г., спрямо същите субсидии, договорени за периода 2007 до 2013 година.

Точната сума за следващите 7 години е закована на 2,078 млрд. евро, научи "Труд". За сравнение във времето 2007 до 2013 г. тези европари бяха - 2,609 млрд. евро. Сумата е потвърдена след среща на аграрните министри в Люксембург, която се проведе в края на юни и на която присъства българският земеделски министър Димитър Греков.