вторник, 15 ноември 2016 г.

Руският “самолетоносач” Адмирал Кузнецов не само че пуши като печка на въглища, но бил и само с 4 самолета на борда, от които 3 са вече небоеспособни. Остава само един.


Това което виждате на горната снимка не е пожар, не е и учение с използване на димна завеса. Това, скъпи приятели, е нормалното състояние  на двигателите на супер руския самолетоносач Адмирал Кузнецов. На тези облаци от черен дим може да завиди всеки парен кораб от 19 век.

Тук обаче всеки русофил може да контрира: “Пуши, но кара много самолети и има голяма ударна мощ!” Оказва се, че това въобще не е вярно. Както става известно от последните публикации в пресата, руското вундервафе Кузнецов е имал на борда само  ЧЕТИРИ(4) самолета. От тях един вече безславно катастрофира, един не успя да се приземи и е кацнал в Сирия, а още един е с дефект открит по време на пътуването.

В момента руският “самолетоносач” Адмирал Кузнецов разполага с цифром и словом с ЕДИН изправен самолет, но му е забранено да лети защото не е ясно дали ще успее да кацне обратно.

Ето това е пример за руска военна мощ – един самолетоносач с един самолет!

По известным данным, на тяжелом авианесущем крейсере "Адмирал Флота Советского Союза Кузнецов" в настоящем походе находятся два одноместных истребителя МиГ-29КР (синие бортовые номера "47" и "49") и два двухместных МиГ-29КУБР (синие бортовые номера "52" и "53"). По неофициальным сведениям, ранее в походе один самолет из перечисленных уже вышел из строя по техническим причинам и не совершает полеты. Номер потерянного 13 ноября борта пока что неизвестен, хотя сообщают, что это был МиГ-29КР.