събота, 15 май 2010 г.

Обвиненият в педофилия Роман Полански е рецидивист. През 80-те години изнасилил момиче на 16 години в Париж

bd972a24-5fe9-11df-9c1c-98ce06b45320
Шарлот Луис, на 42 години, каза на пресконференция, че е била "сексуално насилена по най-лошия възможен начин" от режисьора, който в момента е под домашен арест в Швейцария  и очаква екстрадиране в САЩ.
Роман Полански е отново в смут. Британската актриса заяви в Лос Анджелис претърпяла "сексуално насилие" от режисьора Роман Полански в апартамента му в Париж в началото на 80-те, когато тя е била на 16 години.

Шарлот Луис каза на пресконференция, заедно с адвоката си Глория Олред, че тя е "сексуално насилена по най-лошия възможен начин" от  режисьора. "Г-н Полански знаеше, че съм само на 16 когато се срещнахме и той ме накара (да правя секс с него) в апартамента си Париж ", заяви актрисата, който сега е на 42 години.
"Всичко, което искам е правосъдието да възтържествува." - казва жертвата.

петък, 14 май 2010 г.

Мароканец в Италия организирал заговор за убийството на Папа Бенедикт VI

pape

Според АФП, млад марокански учен е експулсиран от Италия на 29 април заедно със свой колега след заповед на министъра на вътрешните работи след обвинение, че е искал да убие Папа Бенедикт XVI.
Мохамед Хлал, на 27 години, студент по международни комуникации и Ахмед Ерахмуни, 22 години, студент по физика и математика са били експулсирани от Италия с аргумент "предотвратяване на тероризъм " и " заплаха за държавната сигурност ", според постановление на министър Роберто Марони. Новината е публикувана в седмичника "Панорама" собственост на семейството на премиера Силвио Берлускони. Мохамед и Ахмед са искали да убият Папата. Данните за това са събрани от италианската антитерористична полиция със СРС. Хлал е казал, че Папата трябва да умре за да си гарантира място в Рая. Двамата студенти са били експулсирани на 29 април в Мароко с директен полет между Рим и Казабланка.

Както виждаме от новината, специалните разузнавателни средства, разговорите от подслушване и други, са достатъчно доказателство за италианските магистрати. Следователно законът в Италия го позволява. Защо и в България да не бъде така?

понеделник, 10 май 2010 г.

Един милион бели граждани са напуснали Южна Африка през последните 10 години

brain20drain Един милион бели южноафриканци - почти една пета от населението - са напуснали страната през последните 10 години. Тази цифра е била публикувана в проучване на South African Institute of Race Relations.
Франс Кронже, автор на доклада заявява, че престъпността и позитивната дискриминация  са основните фактори, каращи една пета от бялото население  да напусне страната. Авторът прогнозира, че това  население  ще продължи да намалява, което ще има огромно влияние върху икономиката.
"Черните, навлизат в икономика с бързи темпове, но в средната класа, която е  икономически активна (плаща най-много данъци), черните представляват само 1% И тъй като престъпността не намалява и неравноправното третиране в полза на черните в ЮА ще продължи, то все повече бели ще напускат. "

Руските зверства на Балканите. Варварите в Белград и Сърбия през 1944 година изнасилват и убиват жени

001qf75e След 1944 година, руските войски насилват и избиват не само немските си врагове, но и граждани на държави, които заедно с тях са воювали срещу националсоциализма. Това насилие няма никакво друго обяснение освен варварската натура на източните съветски орди нахлули в християнска Европа. През есента на 1944 г., едновременно с навлизането в Източна Прусия, съветските войски атакуват Белград. Те се държат там точно така както и на немска земя:

В интервю за Радио Свобода историкът Борис Соколов разказва:

- Била ли е кървава операцията?

- Бих казал, не най-кървата. Немският гарнизон в Белград, няколко хиляди души, е бил избит почти напълно. Съветските войски, според официалните данни загубили 13 000 убити, но всъщност може би 20 или 30 хиляди души. Но там в Белград още веднъж се проявява типичното поведение  на Червената армия в Европа: войниците извършват 119 изнасилвания и 113 жени са били убити. Само за месец след като на територията на Сърбия има само  няколко съветски дивизии и това поведение предизвиква голям отзвук. Когато делегация на югославските комунисти пристига  в Москва и се опита да получи от  Сталин някои разяснения, извинения, той казва, че станалото е нормално и никакви претенции не трябва да има.
Често са били изнасилвани момичета от армията на Тито. Известен е следният случай: Батальон от югославската армия изпраща девойка на доклад в щаба на съветска дивизия. Момичето е изнасилено многократно от руснаците. По време на посещението си в Москва, Тито и Джилас повдигат този въпрос пред Сталин, но той защитава насилниците: „…не ви ли е жал за нашите войници изминали хиляди километри … позаваблявали са се малко …” ( по спомените на Джилас)

неделя, 9 май 2010 г.

На 9 май 1941 г. от полковник Христо Калфов е учредена Централната служба за организиране и възстановяване на Новите земи

902 Преди 69 година на днешна дата е учредена  Централна служба за организиране и възстановяване на новите земи начело с о.з. полковник Христо Калфов. С постановление на кабинета службата получава 10 000 000 лв. На 19 и 20 април по предложение на германското правителство три български дивизии навлизат във Вардарска Македония и поемат администрирането там, въпреки че българската армия не участва пряко във войната на Германия и Италия против Югославия и Гърция. Границите на областите, които може да заеме българската армия във Вардарска Македония и Беломорието са: в Западна Тракия на изток до демаркационната линия Свиленград – Кюпрюлю – Дедеагач, в Източна Македония между реките Места и Струма, островите Тасос и Самотраки, които образуват т.нар. Беломорска област, Вардарска Македония до р. Вардар и Западните покрайнини с Поморавието до линията Пирот – Враняк – Скопие. Това става след като на 6 април Германия провежда навлизане в Югославия и Гърция и чрез обход на отбранителната линия "Метаксас" достига Солун. На 17 април германските армии навлизат в Тесалия, а на 20 април генералите Чолакоглу, Бакапулос и Демистихис, без съгласието на правителство, подписват капитулацията на гръцката армия.