събота, 10 октомври 2009 г.

Според Вашингтон Пост ако бяла жена каже, че предпочита бели мъже, то това е расизъм

3974236822_06bac705c9_o Една читателка пише до вестника: "Някои от приятелите ми казаха, че познават човек, с когото ще се чувствам добре. Съгласих се да се срещнем с него. Той се оказа черен, а мен ме привличат белите мъже. Казах това на моите приятели, които бяха ужасени. Знам, че смесените двойки са по-чести днес, но не знаех че да не те привлича черен мъж е вече морално осъдително ... Какво мислите за това? "

петък, 9 октомври 2009 г.

Здравната реформа на Обама – реанимация на Карл Маркс

marx_dees

Technorati Tags:

Роман Полански изнасилва Саманта два пъти. Съдебните протоколи говорят

Rose_Radiograph_large ЗАБРАНЕНО ЗА ДЕЦА ПОД 16 ГОДИНИ! Текстът съдържа фрази, които могат да навредят на подрастващите! Това е превод от съдебните протоколи по време на процеса срещу Роман Полански.

Нека защитниците на педофила Полански внимателно го прочетат. Текстът е част от свидетелството на изнасиленото тринадесет годишно момиче пред американския съд по време на процеса и на този линк може да прочетете други документи от това дело.

Преди изнасилването, Роман Полански дава на момичето шампанско, в което разтваря барбитурат(Quaalude) подтискащ реакциите и съпротивлението.

(с тире са означени отговорите на момичето)

От какво ви беше страх?

- От него.

Какво се случи когато седнахте на канапето?

-Той седна до мен искайки позволението ми.

Какво му отговорихте?

-Аз отговорих”не”.

Той как реагира?

-Той каза „ти ще видиш, че след това ще си много по-добре”, а аз казах „не нищо няма да се промени. Трябва да се прибирам в къщи.”

Сюрприз! САЩ са на 15 място в света по външен дълг

Ако слушате левичарите и американомразците, една от любимите им теми е огромният дълг на САЩ … и той наистина е огромен защото американският БВП е също „огромен”. Ако погледнем таблицата ще разберем, че всъщност САЩ са на 15 място в света по задлъжнялост, но странно защо никой от зелено-червените другари не се притеснява за далеч по-затънали в дългове страни като Великобритания, Франция и Германия например. Имате ли идея защо е така? ;-)

четвъртък, 8 октомври 2009 г.

„Сър, изглежда имаме малък проблем …”

На 25 септември 2005 година, американският разрушител USS HOWARD (DDG-83) провежда учебни стрелби по бързо движещи се малко забележими морски цели тип „зодиак”. Резултатите са силно разочароващи за командването. Оказва се, че супер модерният кораб снабден с противоракетни системи не е в състояние да се справи с малките надувни лодки. Те се оказали фактически неуязвими. Дори автоматичното оръдието „Вулкан”, което обикновено се използва за сваляне на ракети на близка дистанция се е оказало неефективно.

сряда, 7 октомври 2009 г.

Високопоставените защитници на педофила Полански бият отбой. Кушнер получи рязък отговор от Хилари Клинтън

art_polanski_gi

Шефът на френската дипломация Бернар Кушнер, каза преди два дни, че е получил отговор на писмото си, което адресирал заедно с Мин. на външните работи на Полша, до американския държавен секретар. Позовавайки се на факта, че Роман Полански е френски и полски гражданин, двамата европейски министри са поискали от Хилари Клинтън оттегляне на искането за задържането му.

понеделник, 5 октомври 2009 г.

Любимият учител

Любимият учител бавно влиза,
поглежда към дъската със тъга.
Неволно мачка старата си риза,
а от очите му искри вина.


Последният учебен час започва,
гласът му нежен в стаята кръжи.
Омайното му слово омагьосва
и будна съвестта нащрек държи.

неделя, 4 октомври 2009 г.

С тестостерон в музиката

Този симпатяга е репетирал изпълнението само един час. Предварително не е знаел коя песен ще му се падне. Изпълнителят е чехът Мартин Шодур и той не е професионален певец. Оргиналът е на Роби Уилямс "Supreme".

... а ето и далеч по-бледия оргинал ;) :

Естония поблагодари на Афганистан за приноса му за разпадането на СССР

1210403_20091002224514.gif Командващият силите за отбрана на Естония, генерал-лейтетенант Антс Лаанеотс поблагодарил на Афганистан за приноса му в разпада на СССР:

„Аз казах още в самото начало, че ние сме благодарни на Афганистан, за това, че той помогна да се доведе до колапс СССР, благодарение на което ние станахме независими.”

Това което ме впечатли беше тази снимка на естонски войник в Афганистан. Оказва се, че естонската армия е успяла да изхвърли некачественото руско оръжие и да се превъоръжи с немски картечници. Вижте какво държи в ръцете си естонеца. Само българската армия продължава да е последната грижа на управляващите. Дано не се наложи да плащаме скъпо за това.