събота, 30 март 2013 г.

Гугъл харесва България и вече дава в реално време трафик информация и задръстванията в София

За какво става въпрос за тези, които не знаят – информация в реално време за трафика в столицата, задръстванията и зоните със затруднено предвижване. Червено – задръстване, жълто – затруднен трафик, зелено всичко е наред. След Street View – Google Maps, България получи още една от услугите на Гугъл.

Това стана възможно след като през миналата година правителството на ГЕРБ подписа специално споразумение с интернет гиганта за обмяна на пътна и картографска информация.

sok

Сталин и Хитлер, открийте разликите

asd

Хитлер е строял социализъм. И Сталин е строял социализъм.

Хитлер е смятал своя път към социализма за единствено правилния, а всички останали пътища за извращение.

И Сталин е смятал своя път към социализма за единствено правилния, а всички останали пътища — за отклонение от генералната линия.

Хитлер е имал четиригодишен план. Сталин — петгодишни.

Главните празници в империята на Сталин са били 1 май, 7–8 ноември.

В империята на Хитлер — 1 май, 8–9 ноември.

Хитлер е изтребвал хората с милиони. И Сталин — с милиони.

Хитлер не се е окичвал с ордени, и Сталин не се е окичвал.

Къде тогава е разликата?

Разликата е във формата на мустаците.

Но има разлика и в това, че светът смяташе действията на Хитлер за огромни злодеяния. А действията на Сталин — за борба за мир и прогрес.

За да не може Хитлер да удържи завзетите европейски страни, Западът е потапял германски кораби, бомбардирал е германски градове, а после е стоварил на Европейския континент свръхмощна армия.

А за да успее Сталин да завземе и удържи другата половина от Европа, Западът е подарил на Сталин стотици бойни кораби, хиляди бойни самолети и танкове, стотици хиляди най-добри в света военни автомобили, милиони тонове първокачествено гориво, боеприпаси, продоволствие и пр., и пр.

Но как е станало така, че Сталин е загубил войната, която е подготвял цял живот? Защо включването на Съветския съюз във Втората световна война през август 1939 година е било толкова бляскаво, а краят — толкова печален? Защо Втората световна война е завършила за Съветския съюз с така наречената „велика победа“, която се е оказала по-лоша от всяко поражение.

Виктор Суворов

„Присъдата на Солженицин «Сталин е убиец» е възприета безапелационно. Присъдата на Суворов «Сталин е агресор» не се възприема. От психологическа гледна точка реакцията е разбираема. Ако Сталин е убиец, ние сме жертви. Ако Сталин е агресор, ние сме съучастници.“

Дмитрий Хмелницки

петък, 29 март 2013 г.

Откриха Крайслерът подслушвач от компромата на Станишев. Собственикът му бурно се смее на шефа на ПЕС

sdgf

Шефът на европейските песове (думата няма нищо общо с куче произлиза от ПЕС, партия на европейските социалисти, съкратено членовете и – песове) стана за подигравка. Журналисти откриха въпросния ван Крайслес и взеха интервю от собственика му. Смях в залата! Усмивка

Сергей Патрашков Станишев, председател на Партията на Европейските Трактористи или как БСП сама си стреля в крака

9e8182813329_modifié-1

Станишев направи фатална тактическа грешка. Очевидно е, че компроматът срещу Цветанов е изработен от Алексей Петров трактора и в него няма нищо уличаващо. Въпросът е толкова ли е отчаят Сергей за да използва подобни практики? Очевидно да.

Нищо не се развива по плана на БСП. Първо те бяха изненадани от оставката на правителството и не успяха да доведат окървавяването на страната до желаните от тях размери. След това бяха принудени да изтеглят напред във времето цялата си кампания, която очевидно не е била изградена на нещо рационално и градивно, а на жалки компромати в стил Галерия, Дачков, Патрашкова от кухнята на трактора.

Сметката ще получат на изборите.

Берлинския договор 1-13 юли 1878 година ( пълен текст на руски )

Това е договорът, с който реално се създава българската държава и се провалят плановете на Руската империя за безсрочна окупация на нашите земи.

Русия ( Россия ) – враг №1 на българщината и България

Берлинский трактат

Берлин, 1/13 июля 1878 г.

     Берлинский трактат явился завершением  русско-турецкой войны
1877-1878 гг., причем в его заключении приняли участие все
великие державы, вынудившие Россию к пересмотру прелиминарного
Сан-Стефанского мирного договора. В итоге приобретения России
и воевавших на стороне России за свою независимость балканских
государств были сильно урезаны, а Австро-Венгрия и Англия
получили даже определенные приобретения от войны, в которой не
принимали участия.
Выверено по изданию: Сборник договоров России с другими
государствами. 1856-1917. М., Гос.изд-во полит.литературы, 1952.




четвъртък, 28 март 2013 г.

Шокиращи резултати за изборите от анкета на dir.bg: ГЕРБ -38,7% БСП-15,6%

С уговорката, че гласуванията по Интернет не са представителни и все пак …

Гласували 71 399 души.

За ГЕРБ 38,7%

За БСП 15,6%

Разбирате ли сега защо Станишев треска го тресе и се чуди какви нови компромати да извади от ръкава. Едва ли това ще му помогне. Хората не му вярват, не вярват и на БСП.

sadg

Политическият хамелеон Даниел Вълчев от партията на Кунева България на гражданите: “Необразованите да не гласуват.” Защо тогава в рекламните си клипове ухажват ромските избиратели?

Изпеченият политически хамелеон Даниел Велчев днес изригна с нова манипулативна идея с цел да привлече националистически вот за бъдещите избори:

“Хората без образование не трябва да гласуват.”

Очевидно това цели да елиминира циганския вот. Идеята не е никак лоша, но от устата на шмекера Вълчев, тя звучи като подигравка. Защо? Ами защото точно неговата формация на Кунева-Пръмова на миналите избори през 2011 година имаше рекламен видео клип с послание точно към циганите да подкрепят новата формация.

И така, кога България на гражданите казва истината – през 2011 година когато иска циганските гласове, или през 2013 година когато иска да ги лиши от глас по образователен признак?

Сан Стефански предварителен мирен договор, 19 февруари/3 март 1878 г. ( пълен текст на договора на руски език)

 Едва ли до сега сте имали възможността да прочетете пълния текст на Сан Стефанския мирен договор. Разгледайте го за да се убедите сами колко унизително е за нас като нация да празнуваме подписването му като национален празник. България се появява в този, забележете, предварителен договор едва в глава шеста, а самият текст е за уреждането на отношенията между двете империи и организацията на руската окупация на българските земи.    
Русия ( Россия ) – враг №1 на българщината и България
 
Сан-Стефанский прелиминарный договор  был заключен по итогам
русско-турецкой войны 1877-1878 гг. Однако его условия вызвали
остро негативную реакцию великих держав, опасавшихся чрезвычайно
возросшего влияния России на Балканах (особенно сильным было
противодействие Австро-Венгрии и Великобритании. Поэтому России
пришлось пойти на пересмотр договора, и он фактически был заменен
Берлинским трактатом 1/13 июня 1878 г.
     Выверено  по  изданию: Сборник договоров России  с  другими
государствами. 1856-1917. М., Гос.изд-во полит.литературы, 1952.
Е.в. император  всероссийский  и  е.в.  император оттоманов,   159
движимые желанием возвратить и обеспечить  своим  государствам  и
своим народам благодеяния мира, а также предупредить всякое новое
усложнение,  которое могло бы угрожать этому  миру,  назначили  в
качестве   своих  полномочных,  для  установления,  заключения  и
подписания прелиминарного мирного договора:
     е.в. император всероссийский с одной стороны – графа Николая
Игнатьева... г-на Александра Нелидова.....
     и е.в. император оттоманов с другой – Сафвета-пашу, министра
иностранных дел...  и Садуллах-бея,  посла  е.в.  при  германском
императорском дворе.
     Которые, по размене своих полномочий, найденных в надлежащей
и установленной форме, согласились на нижеследующие статьи:

    
СТАТЬЯ I

сряда, 27 март 2013 г.

Европейски съюз и Третия райх или как националсоциалистите са виждали обединена Европа? Нацистите са идеолози на Общия пазар на труда и свободното движение на хора и работна сила в Европа

европа-11

Модерният ЕС до голяма степен се основава на идеята за "обединена Европа", разработена от националсоциалистическите бюрократи в периода 1939-44 година. Както и днес, нацистите тогава са считали оста Берлин-Париж за гръбнак на новия съюз. През 1944 г. от сътрудниците на екипа   Розенберг – Дайцем е измислен терминът "евросоциализъм" и още тогава визията е била за нова социалистическа Европа.

Днес, приемствеността в идеите управляващи Европейския съюз и националсоциалистическата визия за обединена Европа, е тема табу. В много отношения, причината за мълчанието е фактът, че “бащите” на модерна Европа не правят нищо друго освен да приложат на практика плановете на Хитлер за следвоенното устройство на континента. . Европейският съюз и предимно Германия, противопоставящия им се англо-саксонския свят (особено в Англия), разпадането на Съветския съюз и Югославия и тяхната интеграция в Европа като доставчици на суровини и материали е достатъчно доказателство за това.

Ние ще отидем и по-далеч. Изучавайки  плановете на нацистите за създаване на "обединена Европа", можем да предскажем какво ще се случи в бъдеще на целия континент. За верността на тези прогнози ни дава основание фактът, че за последните 50 години  от строителството на ЕС, евробюрократите не са се отклонили и на милиметър от плана на националсоциалистите представен в далечната 1939 година.

Тук специално подчертаваме авторското право на националсоциалистическите политолози в създаването на обединена Европа. Подобно на повечето стратегически решения тогава, планът не се превръща в официална доктрина на Третия райх. Хитлер лично е трябвало да вземе решение след края на войната.

вторник, 26 март 2013 г.

Ще се окаже ли партията на Кунева сборище от национални предатели и безродници? Йонко Грозев, адвокат на сепаратистите от ОМО Илинден на ръководен пост в България на гражданите

Jonko-Grozev-201x300ЗАЩИТНИКЪТ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ЙОНКО ГРОЗЕВ ЛИЧНО ПОДГОТВЯ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА „МАКЕДОНСКОТО” МАЛЦИНСТВО В БЪЛГАРИЯ

На свое заседание през миналата седмица партията на Меглена Кунева – „България на гражданите” избра трима секретари със статут на заместник председатели, които да отговарят за различни ресори. Прави впечатление, че човекът натоварен с една от любимите на лидерката теми – връзките с неправителствения сектор и международните организации е адвокатът на партията и неин близък съратник – адвокат Йонко Грозев.

Грозев е дългогодишен директор на програмата за правна защита на Българския хелзинкски комитет от неговото основаване през 1995 г. до 2005 г.  Една от най-изявените линии в дългогодишната му работа е борбата за узаконяване на македонско малцинство в България и създаването на негова организация ОМО”Илинден”.

Грозев защитата безплатно правата на ОМО”Илинден” още от 90-те години на миналия век. „Адвокатите на ОМО “Илинден” Йонко Грозев и Пламен Богоев надали ще могат да убедят конституционните съдии, че политически дискусии би трябвало да се водят и по такива парливи теми като автономията и признаването на нови малцинства.”, четем във  в. Капитал, 27 ноември, 1999  ). В крайна сметка тогава  Конституционният съд взема решение за забрана на сепаратистката организация.

Йонко Грозев и омовци не се отказват – борбата им продължава с пълна сила.

Князът

487527_10151559770797268_67027868_n

Князът (тогава вече граф Хартенау) със съпругата си и сина им Крум-Асен Лудвиг Александър.
Семейна фотография с автограф на Княза.
(1891г.)

понеделник, 25 март 2013 г.

Антон Тодоров излъга като комунист, но Ген. Стоимен Стоименов го изобличи

Гледайте директно от 14:15 минута.

Антон Тодоров е политолог, който психопатично-кресливо обвинява как всички около него са или комунисти или са във връзки с комунистите (познатата теза “Всички са маскари!” или почти всички защото от тази група по незнайни причини са изключени трактора Ал. Петров и Слави Бинев). Политологът  стана известен с компромата за семейството на Президента Плевнелиев . По специално, Тодоров твърди, че бащата на Плевнелиев е бил функционер от средния ешелон на БКП в Благоевград и по родствена линия Президентът е отговорен за това и самият той е комунист, следователно не заслужава да бъде Президент.

Същата елементарна манипулация маститият политолог разиграва и около служебния Мин. председател Марин Райков - бащата му е бил агент на ДС, следователно няма как синът му да е читав.

Какво обаче ще се получи ако приложим същия подход към самия Антон Тодоров?

Той твърди, че ако баща ти е бил комунист, то и ти си поне с комунистически убеждения, или ако баща ти е бил агент на ДС, то и ти си неминуемо агент на държавна сигурност.

Ако наистина тези заключения са верни, да видим тогава кой е бащата на Антон Тодоров? Той е бил съден и осъден на 8 години затвор за убийство, а брат му е виден бандит свързан с мафиотски структури.

Според методологията на “политологът” Антон Тодоров, която той прилага за другите, след като баща му е съден за убийство то и самият Антон е убиец или в най-скоро време ще стане. Виждате ли абсурдността на подобни твърдения и колко далеч можем да отидем с тях?

Всичко това ми напомня арогантността на други самообявили се за антикомунисти и морални стожери, които в последствие се оказа, че са били агенти на Държавна сигурност. Така А. Тодоров се нарежда  до Иво Инджев, Гарелов и Милен Радев, които въпреки доносничеството си продължават да ни дават акъл как да се отървем от комунизма.

Крадецът вика дръжте крадеца.

Мариано Варгас и неговият Ренесанс

В своите произведения, испанският фотограф  успешно съчетава традиция и съвременност. Във всички свои творби той показва перфектно владеене на техниката и голямо чувство за композиция. Мариано Варгас днес се смята за един от най-добрите артисти, работещи в жанра на еротична фотография. Той черпи вдъхновението си от безсмъртните картини на великите художници на Ренесанса: Рафаел, Ботичели и Леонардо да Винчи.

Най-новата серия от творби на Мариано Варгас се нарича «Soltanto Madonne». В тези снимки класическата визия за женската красота е съчетана с модерни детайли. Мадоните в тези картини не са рисувани, а са реални фотографирани жени.

Vargas04

неделя, 24 март 2013 г.

Узаконената педофилия в някои ислямски държави

Afghan Brides

Афганистан, 55-годишният Саид Мохаммед и 8-годишната Рошан Касем в деня на годежа. 60-годишният баща на булката, Абдул Касем казва, че се се чувства нещастен, но няма друг избор.

В изостаналите страни от Азия и днес 40-70% от момичетата са женени преди да достигнат възраст от 18, а 5-20%  до 12 години (Йемен и Афганистан). Обикновено бракът с тях е сделка: момичето и родителите на момичето си купува съпруг по-възрастен от нея от 3-5 пъти и тя няма право да прекрати "договора". Непокорните са пребивани често до смърт.

Продължаваме да ви разказваме за различните видове "азиатска духовност", която се противопоставя на "декадентския Запад". Сватбите на деца в Индия, продаването на момичета на възраст 5-12 години на женени вече 40-70 годишни мъже, ужасните наказания при неподчинение на съпруга  - всички тези “духовни връзки”, които съвременните ултралиберални журналисти ни обясняват с "традиция наследена от баби и дядовци" и местните капацитети поливат с мъдри заключения от типа: "Южните момичета съзряват по-рано, а да се ражда на 14-години е добре за тялото "и т.н.