четвъртък, 9 януари 2014 г.

Димитър Карбов, бивш депутат от ПП Атака: Българи, простете ми!

Българи, простете ми!
Гласувах за Волен Сидеров през 2005 г. и друг не припознах!
Сгреших!
Значи имам вина и искам да се извиня!
Поднасям извинение на всички хора, които заразих с идеята – Атака!
Извинявам се на тези близо 34 000, гласували за мен – мажоритарно, през 2009 г.
Съжалявам, че повярвах и бях част от тази позорна и измамна партия с лъжовен и продажен лидер !
Възмутен съм от посегателството срещу български полицай и поредната демонстрация на дерибейство и безнаказаност на едно самозабравило се комплексарче.
И неговата шайка от платени малоумници!
Тези, които някога събирахме от улиците и около казаните за смет, обличахме и отглеждахме, тези, които някога сядаха на масата след нас и оглозгваха остатъците, тези на които хвърляхме левчета за да преживяват, сега са ЕНИЧАРИТЕ на побеснелия БАШИБОЗУК, нападат, бият и се гаврят с всеки един намерил смелост да им се опълчи и след поредния подобен агресивен и просташки акт стават все по нагли и уверени, че за тях няма закони, няма правосъдие, те са над всичко и над всеки!
Срамувам се и ще продължа само с това: Господи, Боже, слез и си прибери версиите !
Димитър Карбов, бивш депутат от ПП "Атака"

вторник, 7 януари 2014 г.

Ще се прости ли “националсоциалистът” Станишев с европейските си амбиции? Шпигел: ЕП разследва съмнителен договор с жената на Станишев

Германска евродепутатка е поискала проверка на договор между Европейския парламент (ЕП) и ПР-фирмата на съпругата на лидера на ПЕС Сергей Станишев, съобщава германското списание „Шпигел“.

Новината е публикувана в хартиеното издание на последния брой на „Шпигел“ за 2013 г. Под заглавие „Съмнителен ПР-договор“ списанието пише:

Председателят на Европейския парламент Мартин Шулц има проблем: евродепутатката Инге Гресле, член на комисията по бюджетен контрол, разкритикува лекомисленото харчене на пари за комуникация. Това включва и 60 хиляди евро за ПР-фирмата на съпругата на българския политик Сергей Станишев“.

Д-р Любомир Канов: … взеха властта по типично кадесарски начин и сега я задържат по путински сценарий

Интервю на Стойко Стоянов с д-р Любомир Канов

thumb_large_02

- Д-р Канов, преди няколко месеца предупредихте гражданите от протестите в България, че не могат да си позволят да загубят тази битка с правителството и мафията. Седем месеца след началото на този морален бунт има ли победител, как изглеждат отвъд океана хората, стоящи от двете страни на барикадата?
- Седем месеца след началото на моралния бунт, изглежда че настъпва "Зимата на Нашето Недоволство". Видно е също от другата страна "тяхното" преиграно самодоволство: добре похапналият по Коледа и поради това  още повече онаглял Станишев, наричащ студентите смешници и протестиращите циркаджии, подпийналият новоселска гъмза Миков, подостреният като ястреб Йовчев втренчен в преследването на фантомната цел на "организираните екстремисти", безредно блуждаещата гримаса Орешарски, опитваща се да мине за усмивка, но все повече наподобяваща уморен и отвсякъде прогонван гарван. Пронизително е и кресливото нахалство на Мая Манолова, безочието на тролоидния Кирил Добрев и бързорекия Кутев.