неделя, 25 март 2007 г.

Убийството на деца – квинтесенция на патриотизма и джихадизма за иракската „съпротива”.


Различни сме. Ние не модем да го направим. При никакви обстоятелства, не сме способни да взривяваме децата си. Нашите деца собствени деца, а не чуждите - да ги оставим в колата натъпкана с експлозиви и след това ние да избягаме, но оставяйки децата вътре да ги взриви. Когато прочетох това ми се при повръща.

Нито една кауза, нито една победа колкото и желана и решаваща да е тя не го заслужава – според нас. Те са други – те са варвари. Затова единственото решение е да ги убиваме където ги хванем , без лигавщини и без съд, за да не им позволим да избиват собствените си деца. Колко далеч сме едни от други:
The adults then parked next to a market in the Adamiya area of Baghdad, abandoned the vehicle and detonated it with the children still inside, according to the general and another defence official.
"Children in the back seat lower suspicion; we let it move through,"
Maj-Gen Barbero said. "They parked the vehicle, the adults run out and detonate it with the children in the back. The brutality and ruthless nature of this enemy hasn't changed."

The attack killed five, including the children, and wounded seven, the defence official said.
Предполагам, че новият почин на иракската „съпротива” ще срещне гореща подръжка от страна на българските леви патриоти. Това е разбираемо. След като те не намериха доблест да се извинят на българския народ за десетките хиляди жертви на червения терор и нарекоха мъдро решение мълчанието за чернобилската катастрофа и изпращането на хиляди български деца под радиоактивния дъжд, … тези хора социалкомунягите, ще намерят оправдание и за това използване на собствени деца за бомби. Според тях, това ще бъде мъдро и добро решение в името на святото дело.
eCp

Няма коментари: