петък, 6 март 2009 г.

"Invitation to Valhalla" е най-популярната книга сред войските в Ирак

0_250b8_891dc9fb_L Армията чете. И чете не каквото и да е, а точно тази книга, която държи в ръцете си капитанът от морската пехота на САЩ, Nute Bonner. Снимката е правена в Ирак.

Ерика Леман е супер шпионин. Коднейм Лорелай. Тя е дъщеря на стар другар на Хитлер, член на най-близкото обкръжение на Фюрера. Тя е красива, атлетична, интелигентна, истинска арийка концентрирала в себе си цялата женственост. Готова е на всичко за да изпълни мисията си - дори да влезе в кожата на еврейка.

Джо Майер е американски металург работещ за топ секретен проект на US Navy. Ерика Леман е изпратена в САЩ с мисия да се добере до тайните на Джо. Това може да промени хода на войната.

Годината е 1942. Джозеф Майер е доволен от живота си - обича работата си, излиза с красиво еврейско момиче ..., но в един момент всичко се променя.

Промоцията на национал-социализма върви на всички фронтове. Какво пък, може би наистина това е останал единствения изход. Хората начело на Света форсирано подготвят антитезата на сегашната политическа система. Повечето от събитията, които наблюдавам ме карат да мисля, че "новото" най-вероятно ще бъде някакъв римейк на национал-социализма без антисемитската му компонента.

0_250b7_eadec687_L

Анализаторката от американската армия сержант Whicker  Hulin, чете книгата на баща си. В момента тя служи трети мандат в Ирак. Романът е изключително популярен сред войските.

Technorati Tags: ,

Няма коментари: