вторник, 12 април 2011 г.

Платени комунистически интернет тролове и спамери ще залеят форуми, блогове и Фейсбук за избори 2011

zero… но не и тук. Единственото спасение срещу тях е строга модерация и ограничаване на правата.

Щатни агитатори във Фейсбук и Туитър назначава БСП за кандидатпрезидентската си кампания. Това предвижда специална стратегия на Антон Кутев, представена днес на соцпленум.
По 10-15 младежи във всеки град ще хвалят социалистите в интернет форумите. Те ще имат и специалната задача да хулят кабинета.

Хакерски екип от 15 души ще следи работата им от „Позитано“ 20. Фейсбук началниците от София ще контролират колегите си по места и ще проповядват партийните цели в интернет форумите на националните медии.

Заден за президентския вот даде БСП и обяви, че може да не участва самостоятелно. Червените са готови да подкрепят кандидат, издигнат от инициативен комитет, в който членуват емблематични за „Позитано“ лица, реши пленумът. Това се прави, за да бъде подкрепена кандидатурата на Меглена Кунева, обясниха социалисти. БСП ухажва царската избраничка, която вече обяви, че би се впуснала в надпреварата, ако я издигне не партия, а инициативен комитет.

Миротворец със самочувствие на победител трябва да е бъдещият претендент на червените за държавен глава, решиха още висшите социалисти. Те направиха списък от качества, на които да отговаря подкрепеният от БСП претендент. Той трябва да „олицетворява предстоящата загуба на ГЕРБ“, да има опит, да е познат на европейските институции, „да премахне язвите на прехода -бедност, несправедливост, престъпност и корупция“.

Няма коментари: