вторник, 20 септември 2011 г.

Цветанов умишлено е разкрил изнудването за подкуп на Плевнелиев. Играл един ход пред Гоце, Костов, Яне и Трактора

cc

Най-вероятно Цветан Цветанов напълно съзнателно и планувано е разкрил пред медиите за корупционния натиск върху Плевнелиев през 2006 година. Това не е гаф или още по-малко недоглеждане от страна на вътрешния министър, не е и опит да провали кандидатурата на Росен в президентските избори.

Компроматните предизборни щабове на БСП, ДПС заедно с Яне и Трактора са подготвяли режисирането на “скандала”, забележете с недаден подкуп, във втората седмица на предизборната кампания между 29.09 и 05.10.2011 г. В този период съвсем близо до изборите те са разчитали на обръщане на общественото мнение срещу кандидата на ГЕРБ.

На това очевидно са разчитали и от партията на Костов, който твърдо е застанал в червено-компроматните редици на мафиоподобните политически структури. За да не сме голословни ето и доказателството:

Контролираната от хора на ДСБ организация, кръстена на името на рускинята от еврейски произход Асоциация на свободното слово "Анна Политковская" е внесла в прокуратурата сигнал, че Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова са знаели, но били прикрили някакво “престъпление”.

Благодарение на Цветанов, всички тези събития бяха изтеглени 20 дни по-рано, което ще минимализира ефекта от тях върху кампанията на Плевнелиев.

Няма коментари: