сряда, 28 септември 2011 г.

Обвиняемият Алексей Петров стои в основата на размириците

downloadСпоред вестник Монитор, помакът Алексей Петров е един от организаторите на вандалските изстъпления в страната. Някой учудва ли се от това? Да си припомним, че Трактора беше пръв съветник на Гоце Първанов, а в секретните служби беше назначен от правителството с мин. председател Иван Костов. Да си припомним също, че преди две седмици, Гоце обяви, че се очаква революция в България. Очевидно е имал информация за готвещото се, а защо не и роля в организирането му.

Тарторът на престъпната група Октопод Алексей Петров се опитва да запали бунтове в цялата държава и така да предизвика суматоха. Идеята на обвиняемия престъпен бос е да използва протестите срещу Цар Киро и свитата му. Трактора вече прави опити да вкарва групи от ултраси при иначе мирно протестиращите граждани на държавата. По този начин се опитва да предизвика ескалиране на напрежението и да се стигне до преки стълкновения между митингуващите, полицаите и ромите. Информацията беше съобщена пред „Монитор“ от високопоставен полицейски източник. Той разкри, че в неделя, денонощие след убийството на 19-годишния Ангел Петров и погромите в Катуница, Трактора се е срещнал последователно с представители на фен клубовете на „Левски” и на ЦСКА.

„Бизнес“ разговорите на Трактора били засечени от службите. Те прихванали преговори, в които Алексей Петров поискал хора от двете футболни агитки да организират под негова опека

масови протести

във връзка със събитията в Катуница. Както от фен клуба на „Левски”, така и от този на ЦСКА категорично отказали с аргумента, че ако излязат на улицата, това няма да бъде под политически натиск, а заради вътрешното им убеждение. Според източниците на вестника Трактора не е спрял дотук и е продължил да набира хора, които да бунят протестите и да създават напрежение между българи и роми в цялата държава.

Източник: вестник Монитор

Няма коментари: