сряда, 24 април 2013 г.

Журналистът Юлий Москов: “Прокуратурата е бухалка в ръцете на Станишев. Тя мълчи като бит задник за ЕРП-тата, за високите цени на тока и монополите.”

"Аз вече не мога да разчитам на прокуратурата. Тя е бухалка в ръцете на Сергей Станишев. Лидерът на БСП се занимава с анонимни доноси и проблема си е изцяло негов. Мен ме плаши факта, че прокуратурата се занимава с неща, които не са толкова важни и не са в дневния ред на хората. Аз очаквах прокуратурата да излезе и да каже за ЕРП-тата, за високите цени на тока и монополите. Хората в Кюстендил и Хасково не се интересуват дали подслушванията са регламентирани или не. Те нямат пари да си купят хляб и да си платят сметките.

Хората чакат прокуратурата да каже, защо това е така, а тя мълчи като бит задник.

Станишев бяга от истинските дебати и се опитва да ни занимава с глупости. Това го прави, защото го е страх. Страх го е, че като загуби изборите и в партията му ще го направят на пастърма. Ако СРС-тата бяха използвани срещу БСП, то тогава наистина щяха да са използвани срещу най-тежката организирана престъпност."

Юлий Москов, журналист

За щастие не сме сами. Все още се намират хора, които въпреки наложения медиен терор от Станишев и медийната олигархка приятелката му Моника Йосифофова, казват нещата “пръво куме в очите”.

Ние продължаваме да твърдим, че българската прокуратура след встъпването на Сотир Цацаров в длъжността Главен прокурор, се превърна в предизборен играч на страната на БСП и компания. Продължаваме да твърдим, че има безогледна подмяна на приоритетите в обществото и прокуратурата се опитва манипулативно да формира обществено мнение в подкрепа на БСП. В същото време не се забелязва никакъв напредък по разследванията за кражбите на стотици милиони левове от АЕЦ Белене, Цанков камък, няма движение и при разследването за откраднатите от Сергей Станишев секретни документи от Министерския съвет, които той най-вероятно е предоставил на организираната престъпност.

Чакаме отговори от българската прокуратура на въпросите:

Къде са парите от кражбите в енергетиката?

Кои са виновните?

Защо срещу тях няма повдигнати обвинения?

Няма коментари: