понеделник, 15 декември 2014 г.

Виктор Суворов срещу Дмитрий Медведев. Съвременната българофобия в днешна Русия е добра новина за България

Нагло, безцеремонно и просташки, Дмитрий Медведев в статия за Украйна намеси и България. Очевидно страната ни се измъква от московски контрол иначе как можем да си обясним цялата злоба и българофобия, която днес струи от изказванията на официалните руски власти? Откровените лъжи в изказването на Медведев за България показват злобата и безсилието, както и провалът на руските имперски амбиции не само в нашата страна, но и в целия регион на Балканите.  Каква прекрасна новина е това за нас!

Нищо ново от времето на Достоевски: Достоевски за руската завист към българите

“Киев трябва да се запознае с опита на своите югозападни съседи, които все пак се присъединиха към ЕС. Преценете какво се е променило от тогава в техните икономики и каква е динамиката на безработицата. И най-важното, колко бяха преди и сега чуждите инвестиции. Например, в България, след като страната се присъедини към ЕС през 2007 г. на шест години, безработицата се увеличава от 6.9-11.8%. Чуждестранните инвестиции са намалели спрямо същия период почти 9 пъти (от 9 милиарда да 1,092). Тези страни не са по-лоши от Украйна, която е близо до тях по отношение на развитието и климатичните условия.”

Дмитрий Медведев

"Убеден съм, че само страна, към която хората тичат на тълпи от цял свят, има право да съветва другите как трябва да живеят. А страна, от която хората си проправят път през границата с танкове, отлитат със самоделни въздушни балони и хипер-звукови изтребители, промъкват се през минни полета под картечен огън, преследвани от глутници служебни кучета, такава страна никого и на нищо не бива да учи. Тя няма такова право. Преди всичко въведете ред в собствения си дом. Създайте такова общество, че хората не от нашата страна към чужбина да копаят тунели, а към нас някой да се старае да прокопае такъв тунел. И едва тогава ще се сдобием с правото да поучаваме другите, и не с танкове, не с грохот на веригите им по паважа, а с добър съвет и личен пример: гледайте, любувайте се, заимствайте опита ни, ако ви харесва."

В. Суворов, Освободителя

Виж също:

Оригиналът на статията: “Аз видях как руснаците завладяха България през 1944 година” от ЧАРЛС ЛАНИУС

Русия ( Россия ) – враг №1 на българщината и България

Как Русия унищожи България през 968-971. Табутата в българската история

На 4 септември 1916 година българските войски превземат Добрич и на другия ден Русия напада България в Добруджа

През 1916 г. Русия разрушава Балчик. Руски терор над мирното българско население

Битката за България. През 1886 г. Австрия и Англия не позволяват на Русия да унищожи българската държавност

Достоевски за руската завист към българите

ГИБЕЛТА НА БЪЛГАРСКИЯ “ТИТАНИК” – през 1942 година съветска подводница потапя българския кораб “Струма” . Загиват 767 души евреи и българи

Няма коментари: