петък, 13 май 2016 г.

Планът "Калфин" обединява Първанов, Радан Кънев и Ахмед Доган или как БСП, ДСБ, АБВ и ДПС с общи усилия ще се опитат да путинизират България

Не е трудно да се отгатне какво ще се случи в близките няколко месеца особено след като знаем първите ходове на противниците  на евро-атлантическата ориентация.
Калфин беше интегриран в правителството на Борисов за да стане обществено забележима личност. Още в началото е било предвидено той да излезе от управлението и да се кандидатира за кандидат президент на левицата. Задължително условие за това беше успехът на партийния преврат срещу лидера на БСП и избирането на Корнелия Нинова свързаната с олигарсите около Първанов . В момента се извършва консолидация на пропутинистките сили, а тя изисква определено технологично време. Това означава следното – до президентските избори правителството на ГЕРБ може да бъде спокойно.
Катастрофата ще настане ако Калфин ги спечели.

Тогава до март 2017, цялата путинистка банда ще мобилизира медийния си ресурс, финансови средства и платени бандитски отряди заедно с протестърите от т.н. Протестна мрежа. Ще бъде направен опит за тих преврат подобен на Костинбродския, но без да е свързан пряко с избори. Ако той успее Калфин ще назначи временно правителство, което да подготви почвата за демонтажа на евроатлантизма в България. Какво ще се случи на самите избори е трудно да се предвиди. Възможна е и поява на партия около С. Трифонов, която ще играе в азиатския отбор на русоманите.

Кои са актьорите в плана “Калфин”?

На първо място агентът на ДС, Георги Първанов. До сега той направи два успешни хода – популяризирането на Калфин и свалянето на Михов като лидер на БСП.
Вторият играч е Радан Кънев, който добре изигра ролята си на троянски кон в РБ. ДСБ, която по своята същност е болшевишко-тоталитарна партия на практика подкрепя Първанов и БСП бойкотирайки пронатовските и проевропейски партии в България. Да си припомним как от ДСБ освиркаха представителите на Европейската народна партия и коалиционния си партньор Найден Зеленогорски, но аплодираха свързаните с червените и Мултигруп  Татяна Дончева и Кадиев. Да не забравяме и думите на Радан Кънев, с които той легитимира комунистите, които според него "не са заплаха за никого". Ето точния цитат:
"ГЕРБ живее от плашилото БСП. Разделителнтите линии се задълбочават. Единственият им аргумент е, ако не сме ние, са комунистите и Путин. А всъщност сега БСП не е заплаха за никого"
Радан Кънев
Да си припомним също нещо, което се връзва с казаното по-горе от Кънев, а именно как един от идеолозите на ДСБ, Евгени Дайнов, изведнъж заговори, че няма дясно и ляво и че не това е важно за страната. Същият Евгени Дайнов след това се озова рамо до рамо със Сергей Станишев. Антоний Тодоров, друг изявен ментор на ДСБ, който не слиза от медиите, се оказа в прегръдките на Моника и Сергей на техния празник.


От горните факти може да се направи изводът, че ДСБ и Радан Кънев вече са направили своя избор. На думи да се говори за силна България в обединена Европа, а на дела да се прокарва проруска линия на бойкот и рушене на европейския характер на държавата ни. По тази причина БСП, ДСБ и АБВ са очевидни единомишленици.
Третият играч е известен агент на ДС. Това е Ахмед Доган. Доган, който с последната си реч окончателно махна маската и показа истинското си лице на руски слуга, готов да се откаже от произхода си за да служи на Москва.
Кой може да се противопостави на плана “Калфин”?
Ясно, че на първо място това са ГЕРБ и Борисов. Правителствата на Борисов въпреки лъкатушенето никога не са завивали настрана от евро-атлантическата линия. Последните доказателства за това са превъоръжаването на армията, елиминирането на Русия като доставчик за българската авиация и започването на сондажи в Черно море.

На второ място РБ, но без ДСБ. ДСБ вече се самоопредели като деструктивна партия неспособна да се бори за приоритетите на страната и по този начин пряко работеща за руските интереси. Колкото по-бързо РБ се освободи от ДСБ, толкова по-бързо е възможна консолидация и в дясно.

На трето място поставям ДОСТ, формацията около Местан ако успее да се наложи като политическа сила. ДОСТ придава етническа легитимност на дясното пространство и освен това Местан е доказал, че е наистина европейски и атлантически ориентиран.

На четвърто място е Патриотичният фронт, който е по-непредвидим от ДОСТ.
Геополитическият водораздел е ясен, планът им за путинизиране на България е разкрит. От едната страна сме ние, всички тези, на които ни е мила Родината, а от другата страна слугите на Москва, олигарсите и лумпените-ретрогради. Среда няма, всеки ще трябва да избере къде да застане.

Няма коментари: