вторник, 16 юни 2009 г.

Кубински емигрант представил се за красавица измами Антонио Кастро по Интернет

00s10yya В бедна Куба червената номенклатура живее много добре. Докато кубинците са на купони за храна и в страната има жестоки ограничения и контрол над комуникациите, синчето на команданте Фидел Кастро разполага с неограничени привилегии.

Антонио Кастро е фен на Че Гевара и работи като физиотерапевт за националния отбор по бейзбол. Наскоро той попаднал в неловко положение, след като осем месеца флиртувал по Интернет с красивата брюнетка Клавдия Картанеги(27 годишна журналист от Колумбия). След това се установило че жестоко е бил излъган – вместо с брюнетката той си писал с 46 годишния кубински емигрант Луис Домингес от Майами.

През цялото време Кастро описвал на мнимата журналистка хубавия си живот в комунистическа Куба – плажовете на Варадеро, разходките му по страни от целия свят, компютрите Макинтош и т.н. „В това време обикновените кубинци са лишени от възможността да ползват Интернет, а този гъсок ми се хвалеше със своето BlackBerry с неограничен достъп до мрежата.” Пише Домингес за Антонио Кастро във вестник The Miami Herald, където публикува и част от разговорите си със синчето на Фидел.

Трябвали двадесет сеанса на общуване и Антонио се изповядал в любов на Луис давайки му домашния си телефон в Хавана. След това организирал среща с „девойката” в Мексико.

В момента, в който тази история се раздуха, адресите на Кастро и телефоните му престанали да отговарят.

По чужди източници

Юнакът Антонио:

610x

Няма коментари: