събота, 15 май 2010 г.

Обвиненият в педофилия Роман Полански е рецидивист. През 80-те години изнасилил момиче на 16 години в Париж

bd972a24-5fe9-11df-9c1c-98ce06b45320
Шарлот Луис, на 42 години, каза на пресконференция, че е била "сексуално насилена по най-лошия възможен начин" от режисьора, който в момента е под домашен арест в Швейцария  и очаква екстрадиране в САЩ.
Роман Полански е отново в смут. Британската актриса заяви в Лос Анджелис претърпяла "сексуално насилие" от режисьора Роман Полански в апартамента му в Париж в началото на 80-те, когато тя е била на 16 години.

Шарлот Луис каза на пресконференция, заедно с адвоката си Глория Олред, че тя е "сексуално насилена по най-лошия възможен начин" от  режисьора. "Г-н Полански знаеше, че съм само на 16 когато се срещнахме и той ме накара (да правя секс с него) в апартамента си Париж ", заяви актрисата, който сега е на 42 години.
"Всичко, което искам е правосъдието да възтържествува." - казва жертвата.

"В допълнение към факта, че предишната му жертва и аз и двате сме непълнолетни, мисля, че има и други сходства в престъпленията  извършени извършени от Полански . Много е важно, прокуратурата и швейцарските власти да имат тази информация, когато решат съдбата на г-н Полански, " каза тя.  "Всичко, което искам е справедливост.", добавя актрисата. Глория Олред, адвокатката на Шарлот Луис,  заяви, че клиентката и е направила изявление в Лос Анджелиското полицейско управление (LAPD) пред  прокуратурата на щата като се надява, че нейните показания ще бъдат взети под внимание от швейцарските власти, когато взимат своето решение по екстрадирането на режисьора.

Виж също:

Роман Полански изнасилва Саманта два пъти. Съдебните протоколи говорят

Високопоставените защитници на педофила Полански бият отбой. Кушнер получи рязък отговор от Хилари Клинтън

“Save Roman” Полански! Най-тъпата кауза на холувудските актьори

И френският министър на културата се включи в педофилската афера около Полански

Педофил ли е шефът на Френската зелена партия(Екологична Европа) Даниел Кон-Бендит?

Педофил ли е шефът на Френската зелена партия(Екологична Европа) Даниел Кон-Бендит?

Френският министър Митеран посещава гей клуб в Москва за да търси свой приятел травестит

Няма коментари: