вторник, 4 май 2010 г.

Израел мълчи за връзките си с Октопода, но атакува Сидеров с обвинения в антисемитизъм

3d591e35c7e24defeda24cfad8901570 Възможно ли е освен Русия и Израел да има пръст в създаването и ръководенето на българската организирана престъпност?

След като се оказа, че Алексей Петров е имал връзки с израелското посолство(интересно какви и интересно дали е доставял информация) и тези връзки бяха изнесени на бял свят от депутата от Атака Волен Сидеров и бившия шеф на НСС Атанас Атанасов, последва следното изявление от еврейските дипломати:

"Във връзка с последните "разкрития" на лидера на партия "Атака"  посолството на Израел в София желае да информира, че не е изненадано от духа, речника, поведението и темите, които вълнуват г-н Сидеров", се казва в дипломатическото послание. В него израелските дипломати казват още, че Сидеров е познат и с това, че "не пропуска възможността "да открие факти" и "прикривани истини", които отговарят добре на неговите схващания, теории за конспирации и твърдения за участието на евреите или Израел в големите злини по света".
"Посолството на Държавата Израел се надява и иска да вярва, че българският народ е способен на правилна преценка и умее да прави добре разлика между фобии и реалности"

Какво не може да не ни направи впечатление:

1. Израелското посолство в България не отрича връзката си с Петров и не отрича, че най-малкото с Петров ги е свързвала афера с проститутки. Следователно това е вярно.

2. Отново от посолството използват втръсналата на всички реторика за даване акъл на българските избиратели, съжаления и т.н., както и стандартните обвинения за антисемитизъм винаги когато дори и за очевидно престъпни афери някой си позволи да критикува Израел.

Какъв антисемитизъм? Октопода е свързан с проституция и каналите минават през посолството на държавата Израел в България. Това е криминално престъпление. Това че служителите на посолството се хвърлят на амбразурата с безпочвени обвинения показва, че вероятно истината за връзките им с организирана престъпност в България ги притесняват и има още какво да крият. Това пък ми напомня едно друго посолство – руското, което използва същите методи за да дестабилизира България. Русия и Израел започват да си приличат по методите, които прилагат в страната ни.

Тези събития обясняват защо до сега Алексей Петров е бил недосегаем и защо и по чия препоръка Атанас Атанасов го е назначил. Наскоро А.Атанасов каза, че е бил излъган и заблуден от хора, на които е имал доверие и спомена политическа партия в близки връзки с Израел. Има и друго – Бойко Борисов направи едно от първите си посещения зад граница в Израел. Очевидно е информирал еврейските ни приятели, че на тази намеса във вътрешните работи на България ще бъде сложен край. Едва ли е имало особена съпротива защото със сигурност Борисов е предложил нещо в замяна, което да компенсира затварянето на Октопода работещ за Израел.

Оказва се, че ГЕРБ наистина е най-българската партия във властта от 1989 година до сега. В случая Ц.Цветанов и Волен Сидеров постъпват като хора достойни за уважение.

Няма коментари: