събота, 23 април 2011 г.

“Автентично десен” делир кой да води бащина дружина

Вместо да мислят как да не допуснем тройните отново да се докопат за властта, “автентичните десни” с тънки сметки точат ножове около неомесената баница. Браво!

Столицата се превърна в препятствието, което двете партии не успяха да преодолеят. След близо осеммесечни преговори, които преминаха през изчистването на профила на общия кандидат за София и номинирането на по три кандидатури от двете страни, в края на миналата седмица стана ясно, че около десния претендент за стола на Йорданка Фандъкова все още нищо не е ясно. СДС-София номинира бившия председател на столичния общински съвет в предишния мандат Владимир Кисьов за поста. Но поиска претендентът на "Синята коалиция" да бъде определен чрез предварителни избори. Беше посочена и датата на провеждането на избора - 15 май.

Няколко дни след тях ръководството на ДСБ обяви, че приема идеята на синята партия, но заяви че освен за кандидат столичен кмет, предварителен вот трябва да има както за президент, така и за тези общини в страната, където сините не успеят да се договорят за обща кметска кандидатура.

Капитал, Тънки сини сметки

Няма коментари: