събота, 14 януари 2012 г.

Сексуалното поведение на човешката женска

Вие знаете ли какво е това Тайна? Всяко малко момиченце знае за нея.  Тайните се съхраняват в дупка под земята, написани на красив лакиран лист хартия и посипани с натрошено стъкло за защита. Тези малки секретни неща никога не трябва да се вадят от дупката. Може само земята над тях да се отрива и момиченцето да им се възхищава през призмата от начупен кристал. Това е мистерия в сравнение, с която бледнее дори The Da Vinci Code. Само най-добрите приятели знаят мястото където са скрити в земята всички малки съкровища.

Постепенно, момичето пораства и пренася своите тайни от земята в малък дневник, чието ключе държи винаги близо до сърцето си. По-късно тайните стават все по-чувствителни и тя повече не може да ги довери на хартията. Бившето малко момиченце намира ново скривалище за секретите си –този път това е нейното подсъзнание - започва да ги забравя  ... тя става жена. Тогава тайните стават неудобни или поне невъзможно да бъдат споделени с думи и на помощ идва фотографията. Чрез нея жената може да каже истината или нагло да излъже и никой никога не би могъл да различи истината от измислицата. С други думи, гледайки снимката на жена, никога не можете да прецените доколко реално е това, което виждате.

Тайната на човешката женска остава завинаги под късчетата начупено стъкло. Нима не за това е мечтала тя още от времето когато е била малко момиченце?

99

65

00

1257

1547

1643

72

Няма коментари: