вторник, 31 януари 2012 г.

Тази жена не го заслужава

Прав е Юлий Павлов. В обществото все повече се налага мнението, че тази жена не го заслужава. Жалко за нея. Една съпруга трябва да бъде до мъжа си “… и в радост и мъка, и в дни на богатство и в дни на тежки изпитания, до края на дните …”.

В политически аспект, Плевнелиев само печели от това – доброто момче попаднало на инатлива, невъзпитана и проклета жена. Плевнелиева ще обира всички негативи на общественото мнение. Не може да бъде съжалявана защото с поведението си сама си го пожела.

ieva-rosen-2

Всъщност тя демонстрира  високомери и презрение към всички нас, които гласувахме за съпруга и. Поведението и е типично за вечно незадоволените мрънкящи псевдоинтелектуалци с претенции за елитарност.

Пък и какво друго можем да очакваме от една откъсната от реалността “журналистка”, която започва статиите си по следния начин:

Тези дни изпратих детето си на езиков лагер в чужбина. В събота имахме програма - тъй като лагерът е международен и всеки трябва да представи държавата, от която идва, решихме да потърсим национален флаг, тениска с глаголица и пощенски картички в дебрите на римска София - подлеза на президентството….

o_130795192784212_uiyhCN_image_12819_600x402

Няма коментари: