петък, 10 февруари 2012 г.

Писмо на наш читател за ACTA: “Моят избор е евродепутата социалист Евгени Кирилов!”

 

92105Наш читател ни написа следното:

Драги екстремцентристи,

Зарадвах се когато прочетох написаното от вас по повод на депутата Кирилов. Aз съм привърженик на ГЕРБ, но на следващите избори за ЕП ще гласувам за Кирилов. Високомерното отношение на останалите български депутати към избирателите им, дълбоко ме отвращава. Те дори не си дават труда да отговарят на писмата ни. Искам да  споделя с вас моя опит.

Преди 2 седмици написах писмо до всички тях от всички политически сили:

'metin.kazak@europarl.europa.eu'; 'slavi.binev@europarl.europa.eu'; 'filizhakaeva.hyusmenova@europarl.europa.eu'; 'stanimir.ilchev@europarl.europa.eu'; 'ilianamalinova.iotova@europarl.europa.eu'; 'iliana.ivanova@europarl.europa.eu'; 'ivailo.kalfin@europarl.europa.eu'; 'evgeni.kirilov@europarl.europa.eu'; 'andrey.kovatchev@europarl.europa.eu'; 'mariya.nedelcheva@europarl.europa.eu'; 'svetoslavristov.malinov@europarl.europa.eu'; 'Nadezhda.Neynsky@europarl.europa.eu'

Дами и Господа,

Като депутати бих желал да ме информирате за позицията, която лично вие и партиите, които представлявате ще заемат на бъдещите дебати по #Anti#Counterfeiting#Trade#Agreement# в Европейския парламент. За мен свободата и демокрацията са важно завоевание на България и ограничаването и под една или друга форма, от една или друга партия, ще бъде определящо при гласуването ми на следващите избори.

С уважение

-----------------------------

Единственият отговор, които получих е от депутата от БСП Евгени Кирилов:

Уважаеми г-н ____________,

Благодаря Ви за гражданската позиция.

Ще се съобразя с Вашия протест при обсъждането на детайлите и окончателното гласуване относно АСТА в Европейския парламент.

Ваш,

Евгени Кирилов, член на Европейския парламент

Въпреки, че не симпатизирам на социалистическата идея, при следващото гласуване моят избор е Евгени Кирилов!

Няма коментари: